Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Ekim 2017, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugünlerde aşka kapalısınız. Okuduğunuz aşk romanı bile elinizde ağırlık yapıyor. Hayatınızda aşkı bu şekilde kenara aldığınız dönemleriniz var. Genel sorunlar sizi hissizleştiriyor gibi.

Çok dikkatli olmalı, ısrarla sürdürdüğünüz bir hatadan vazgeçmelisiniz. Hatanızla henüz ilgilenen yok. Fakat ilgilenilmesi halinde dönüşü olmayan bir yola girmiş olacaksınız.

Para sıkıntılarını soğukkanlı bir şekilde karşılıyorsunuz. Bu özelliğiniz kolay toparlanmanıza yardımcı oluyor. Bağış gibi gözden çıkardığınız bir para, yakında size geri dönebilir.

Çok sabırlı olmanız gereken bir olayda biraz fazla tepkili davranabilirsiniz. Bu olayı daha da çözümsüz hale getirebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Her şeyi paylaştığınız dostunuzla aranız açıldığında, zaten çok önemli değildi, diyorsunuz. En olmadık bir küskünlüğünüzde bile, yaşanan bütün her şey anlamını yitirebiliyor. Oysa ki, dostluğu son derece verici bir şekilde ve ilişkilere tat katarak yaşıyorsunuz. Önümüzdeki günlerdeyaşamınızda, dengelerinizi altüst edebilecek gelişmeler yaşanabilir.

12 Ekim 2017, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler, saat 03:48 Merkür-Kuzey düğüm görünümü, yolunda gitmeyenveya özel sorunlarınızı aşabilmenizi sağlıyor. Sizi alıştığınız düzenden farklı bir ortama davet ediyor. Bugünlerde siz, yepyeni bir fırsatla karşılaşabilir, yeteneğinizi gösterme fırsatı bulursunuz. Üstünüzdeki ağırlıklar kalkıyor. Sizi geriye çeken, yavaşlatan, güvensiz hissettiren etkenleri geride bırakacak güce kavuşmaktasınız. Yeni bir projeniz varsa, biraz endişeli düşünüyorsanız, sakın pes etmeyin. İnandığınıza sahip çıkın. Çünkü başarı bir adım ötenizde sizi bekliyor. Saat 11:13 Ay-Pluto karşıtlık etkisinde, inandığınız her şey için mücadele edebilirsiniz. Bir yandan huzur ve güven sağlamak diğer taraftan güçlü bir şekilde kontrolünüzü elinizde tutmak için çaba sarf edersiniz. Saat 15:26 Yengeç burcunda oluşan sondördün etkisi altında, gerek ilişki gerekveya gerekse parasal konularda hayatınızı şekillendirmek, yeni kararlar alarak girişimde bulunmak ve eskiyi geride bırakarak yeni bir pencereden hayata bakmak isteğinizin işaretçisidir. Fakat bilginiz dahilinde olmayan bazı gelişmeler ve bu durumların yarattığı sorunlar canınızı bir hayli sıkabilir. Ya bütün bunlara boyun eğip kaderim böyleymiş deyip hayata havlu atarsınız veyahut gerçeklerin ışığı altında durumunu gözden geçirir, sakin olursunuz. Unutmayalım ki, hayatın mutluluk verici tarafları gibi, huzursuz edici deneyimleri de vardır. Bize düşen yılmamak, ayaklarımızın üzerinde durarak inançla yol almaktır. Saat 20:33 Ay-Merkür görünümü, aile özleminin, anne hasretinin, sevdiklerimize olan ihtiyacımızın göstergesidir. İçimizde bir türlü yerli yerine oturmayan, bazen bizi elde olmadan üzen ilişki meselelerine bu saatlerde kafamızı takabiliriz. Saat 22:52 Ay-Mars görünümü, parasal konulardaki her şey sizin için son derece önemlidir. Kendinizi güvende hissedeceğiniz alanlarda bulunmak ve sevdiğiniz kişi tarafından desteklenmek hoşunuza gidebilir. Yüzünüzü güldürücü, sizi mutlu edici gelişmelerle dolu bir gün geçirmeniz dileğimle,

12 Ekim 2017, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Maddi anlamda kendini geliştirebileceğin birfırsatıyla karşılaşabilirsin. Sorunları gözünde büyütmemelisin.

12 Ekim 2017, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayat ciddi anlamda kısadır ve sizin zamanınız ciddi anlamda çok değerlidir. Zamanınızı önemsiz konularda boşa harcamayın. Sizi aşağıya çeken şeyleri bırakın gitsin.

12 Ekim 2017, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yeni konulara yönlenebilirsiniz. Keyif aldığınız şeyler hakkında araştırmak yapmak isteyeceğiniz zamanlar olabilir. Sevdiklerinizle birlikte olacağınız tatil planları yapabilirsiniz. Uluslararası konular gündeminizi meşgul edebilir. Gün içindehayatında ilişkiler ön plana çıkabilir. Geleceğiniz ile ilgili eğitsel sorumluluklar gündeme gelebilir.

12 Ekim 2017, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Olayları dikkatle değerlendirmek istiyorsunuz. Fakat, sabırlı davranmanız gerekiyor. Bugün alacağınız bir haberden etkileneceksiniz. Yakınlarınızla aranızdaki anlaşmazlıkları çözümlemeniz mümkün. Mücadeleci davranacaksınız.

12 Ekim 2017, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bulunduğunuz ortamın dışına çıkarak uzaklaşmak isteyebilirsiniz, seyahatler gündeme gelebilir. Bugün içinde öğrendikleriniz, edindiğiniz bilgiler uzun süre yer edebilir.

12 Ekim 2017, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sosyal çevrenizde önemli konuşma ve görüşmeler gündeme gelebilir. Bugün, dış ortamlar fazlasıyla ilginizi çekecek. İş alanlarınızda gereksiz tepkiler vermeye meyilli olacaksınız.

12 Ekim 2017, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yönetici gezegeniniz Mars ile Satürn'ün zorlu etkileşimi kendinizi engelli bir koşuda gibi hissetmenize neden olacaktır. Elinizi attığınız hiçbirtam anlamıyla çözüme kavuşmayabilir. Enerjiniz düşecektir. Bu dönemde bilinçaltınıza attığınız korkularınızla yeniden yüzleşebilirsiniz. Regresyon, aile dizimi gibi şifa çalışmalarından yararlanmak size iyi gelir.

12 Ekim 2017, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yaşamınız tam anlamıyla değişiyor. Belki de semt, kent ya da ülke değiştirmek için çalışmalara başlayabilirsiniz. İstediğiniz yönde gelişecek bir değişme bu. Çok meraklı tavrınız çevrenizde rahatsızlık uyandırıyor. Bu tutumunuzla onları çileden çıkarıyorsunuz.

12 Ekim 2017, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 08' 06" R
Ay
Balık
04° 14' 51"
Merkür
Koç
18° 13' 25"
Venüs
Boğa
04° 26' 22"
Mars
Koç
01° 52' 35"
Jüpiter
Boğa
24° 36' 35"
Satürn
Balık
16° 49' 03"
Uranüs
Boğa
22° 30' 26"
Neptün
Balık
28° 59' 28"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 48' 55"
Lilith
Başak
23° 38' 51"
True Node
Koç
15° 21' 44"
Son Güncelleme : 03/05/2024 05:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>