Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Ekim 2017, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sosyal hayatını içinde aşka pek zaman bırakmıyorsunuz. Hemcinslerinizle kurduğunuz doyurucu dostluklar size yetiyor gibi. Yine de hazırlıklı olun, yakında karşı cinsten özel bir ilgi göreceksiniz.

Herkesle iyi geçinmek istiyorsunuz. Ama herkes aynı fikirde görünmüyor. Sizi kendine hedef seçen hastalıklı biriyle uğraşıyorsunuz. İşyerinizi değiştirmediğiniz sürece, bu uğraşınız epeyce daha gideceğe benziyor.

Kazancınız geçiminizi sağlamanın ötesinde eğlenmeniz, kendinizi geliştirmeniz için de olanaklar sağlıyor. Yeni kurtulduğunuz bayağı bir para tartışmasının hala izlerini taşıyorsunuz.

Ülke dışına yerleşip orada yaşayan bir arkadaşınız sizden uzun zamandır haber bekliyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendinize verdiğiniz değer ve güvenle ilgili stres ve sıkıntıların sosyal hayatınızda yansıma bulacağı bir gün olabilir. Fikirlerinizi, görüşlerinizi arkadaşlarınızla paylaşırken daha ciddi ve özenli davranmak isteyebilirsiniz.

8 Ekim 2017, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler, Saat 07:02 Ay-Pluto görünümünde, kendimize önem vereceğiz. İlişkinin hayatımızdaki anlamını, gerçek sevginin paha biçilmez kıymetini ve aşkın insanı dönüştürme gücünü yüreğimizin derinliklerinde hissedeceğiz. Saat 13:46 Ay-Mars görünümünde, geleceğe dönük düşündüğümüz için, hem özel ilişkimizde hem de tercihlerimizde maddi ve manevi yönden tatmin olmak istiyoruz. Birlikte olduğumuz veya olacağımız kişinin bizimle aynı doğrultuda düşünmesi ve hareket etmesinden yanayız. Ayrılık, gayrılık olsun istemeyeceğiz. Saat 15:54 Venüs-Satürn görünümü, ilerisi adına bir yeni hamlede bulunmadan önce bir daha düşünmenizi tavsiye ediyorum. Mevcut şartlar özellikle ilişki ve parasal konularda bunu gerektiriyor. Bu görünüm, iyi bir analizde bulunmanın da önemini vurguluyor. Biraz endişeye, kaygıya, ön yargılı düşünmeye neden olabilir. Size göre hayat, kafanızın içindeki planın tam tersi işlemekte gibidir. Bu da sizi olumsuz düşünmeye sevkeder. Oysaki, iki gün boyunca durumunuzu mantıklı ve sakin şekilde bir daha gözden geçirirseniz, uygun çözüm yolları bulabilirsiniz. Saat 16:46-9 Ekim saat 04:45 arasında Ay-boşluk etkisi altında bir şeyleri anlamak pek kolay değildir. Genellikle sağlamlık, kalıcılık gerektiren doğru kararlar almak güç olabilir. Onun içindir ki, sert çıkışlarda bulunmamalı, kendinize yüklenmemelisiniz. Keskin sirke küpüne zarar misali, sakin olmakta fayda var. Saat 21:37 Ay- Chiron olumlu yansıması, ilişkinizle alakalı problemlerin düzeltilmesi ve düzene sokulabilmesi anlamında şifalıdır. Zaten Ay-Boğa burcu geçişlerinde huzur ve güvenlik olgusu son derece önemlidir. Eğer problem varsa ortaklaşa çözümlenmelidir. İlişkiniz yoksa kendinize şöyle bir dışarıdan bakmanız faydalı olur. Güvenliğiniz, maddi konular, çevre değişimi,girişimleri yine ön planda olacak. Gönlünüzce bir Pazar günü geçirmeniz dileğimle,

8 Ekim 2017, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugünlerde birçok şey pek de planladığın gibi gitmemiş olabilir. İçini rahatlatacak haberler alabilirsin.

8 Ekim 2017, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinize verdiğiniz değer ve güvenle ilgili stres ve sıkıntıların sosyal hayatınızda yansıma bulacağı bir gün olabilir. Fikirlerinizi, görüşlerinizi arkadaşlarınızla paylaşırken daha ciddi ve özenli davranmak isteyebilirsiniz.

8 Ekim 2017, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün evlilikle ve eşinizle ilgili işlere daha duyarlı yaklaşabilirsiniz. Aynı zamanda yeni haberler şaşırtıcı da olabilir.

8 Ekim 2017, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bir hayli donanımlı görünüyorsunuz. Bilgileriniz ve deneyiminiz o kadar değerli ki üstleriniz bile sizden akıl alabilir. Kafanızı fazla meşgul etmeyin.

8 Ekim 2017, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Göstereceğiniz çabalar ilişkilerinizde önemli bir krizi atlatmanıza yardımcı olabilir. Rutinlerinizi kırmak isteyeceksiniz.

8 Ekim 2017, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İlişkilerinizde problemlere açıksınız. Parayı elinizde tutmanız ya da daha ölçülü bir şekilde davranmaya zorlanmanız, çevrenizde problemler yaratabilir.

8 Ekim 2017, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Para konularında sıkıntılı bir gün. Ailenin harcamalarına gereğinden fazla para gider. Bütçe planlamasını yapmakta zorlanabilirsiniz. Kendinizi değersiz hissedeceğiniz bir gün. Bu his tabii ki yanlış, hemen en iyi yaptığınızve konulara odaklanın. Zihninizden negatifi uzaklaştırın. Değerinizi bilen kişilerle vaktinizi geçirin.

8 Ekim 2017, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni bir günde çok büyük gelişmeler beklemeyin. Elde edeceğiniz kazançlar yüzünüzü güldürse bile çok büyük gelişmeler beklemeyin. Hatta zor günler geçirebilirsiniz. İlerlemek ve atılım yapmak için uygun bir zaman deıil. Şu sıralar yakın çevrenizle ilgili ilişkileriniz aşırlık kazanacak.

8 Ekim 2017, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 45' 53"
Ay
Kova
28° 47' 58"
Merkür
Koç
18° 00' 35"
Venüs
Boğa
03° 58' 08"
Mars
Koç
01° 34' 56"
Jüpiter
Boğa
24° 31' 13"
Satürn
Balık
16° 47' 05"
Uranüs
Boğa
22° 29' 07"
Neptün
Balık
28° 58' 48"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 47' 39"
Lilith
Başak
23° 36' 18"
True Node
Koç
15° 21' 16"
Son Güncelleme : 02/05/2024 19:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>