Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Ekim 2017, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Terkedilmişlik ve sonradan değerini anladığınız birinin kaybı duygularını birlikte yaşıyorsunuz. Ama bunun artık kapanmış bir sayfa olduğunu kabullenmek zorundasınız.

Eğer becerebilirseniz, bugünlerde izin yapmanızın tam zamanı. Kendinizi toplamanız gerekiyor. Gecikmiş bir haberiniz yakında size ulaşacak. İşlerinizi geliştirecek olan bu haberle bira da olsa neşeleneceksiniz.

Son günlerde yaptığınız büyük harcamalar var. Tekrar doğrulmanız biraz zaman alacak gibi görünüyor. Kazancınızı yeterli bulmuyorsunuz. Konuyla ilgili bir girişiminiz olacak.

Bitmiş aşk ilişkinizi dostluğa dönüştürmek sizin elinizde. Ama onu sürekli arayarak, hala bir şeyleri düzeltmeye çalışarak bu şansı da yitireceksiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünlerde içinizde her şeye karşı bir isteksizlik hissediyorsunuz. Yaşadığınız bu geçici bunalımın arkasında neyin olduğunu biliyorsunuz. Ama bu sorunun çözümünün sizin elinizde olmadığını da biliyorsunuz. Başka bir ülkede yaşayan bir arkadaşınızdan yakında haber alacaksınız. Onun yeni yaşamındaki mutluluk, sizi biraz kışkırtacak.

9 Ekim 2017, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler, Saat 04:45 sonrası İkizler burcunda ilerleyecek Ay, parasal veya herhangi bir konu üzerinde harekete geçerken, yine de her türlü olasılığı bir gözden geçirelim. Sözgelimi bir kredi işimiz varsa, geri ödeme yükümüz ağır olabilir mi diye düşünelim. Birteklifinde bulunurlarsa, şartları soralım ve alacağımız miktarı bilelim. Bugün bir ödememiz varsa geciktirmeyelim. Evraklarımızı kontrol edelim. Hukuki bir konuda danışmadan, haklarımızı öğrenmeden kendi başımıza işlere kalkışmayalım. Özel ilişkimizde, duygularımız ile sözlerimiz birbiriyle paralel olmalı. İçimizden hayır demek geliyorsa, sırf karşı tarafı memnun edeceğiz diye Evet dememiz yanlış olur. Eğer aramızda sorunlar varsa, her türlü olasılığı gözden geçirerek konuşmamızda yarar var. Saat 15:26 Merkür-Pluto görünümü, gücünüzü kanıtlamak, başarılı olmak yolunda kendinize güvenmenin, kimlerleveya özel bağınız varsa bunları bilinçli şekilde düzenlemenin önemini vurguluyor. Üzerinde düşünülen işler veya yeniliklerin bir daha ele alınması ve bunların dışarıya sunulması aşamasında heyecanınız yüksek. Fakat başarılı olabilirsiniz. Yeter ki,planınızı doğru şekilde düzenleyiniz. Yeni haftanın güzel gelişmelerle bizleri mutlu etmesi dileğimle,

9 Ekim 2017, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İkili ilişkilerinde geçmişe takılıp yanlış değerlendirmeler yapman olası. Adım atmak için plan yapacaksın.

9 Ekim 2017, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sabırlı ve dirençli olun. Uzun vadede başarılı olmak için hedeflerini oluşturanlar için sağlam bir zemin hazırlanıyor.

9 Ekim 2017, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ortaklı konularda sorumluluk alabilirsiniz. Sizi strese sokan olaylar gelişebilir. Ticari işlerinizde zorlanmalar olabilir. Finansal konularda yeniden harekete geçebilir ve farklı görüşlere ihtiyaç duyabilirsiniz. Harcamalarınıza dikkat etmenizde fayda var. Gün içinde kendinizi yorulmuş ve kısıtlanmış hissedebilirsiniz.

9 Ekim 2017, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sosyal konularla ilgilenebilirsiniz. Öğrenmeye açıksınız. Yeni başlangıçlar yapmak için alternatif planlar üretebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda işleriniz artabilir.

9 Ekim 2017, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca her söylediğinizi düşünmeli ve size iyi hissettirmeyen, zihninizi karıştıran ortamlarda bulunmamayı tercih etmelisiniz. İş görüşmeleri ve seyahatler edebileceğiniz bugün, ilişkilerinizde daha sakin iletişim benimsemeyi tercih etmelisiniz.

9 Ekim 2017, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Takıntılı iletişiminiz devrede olacak. Kafanıza takılan bazı konularda oldukça şüpheci davranabilirsiniz. Bu durum da yakın çevrenizle iletişiminizi gerebilir.

9 Ekim 2017, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çevrenizde bulunan kişilerin isteklerinden rahatsız olmanız mümkün. Ancak, her türlü sorunun üstesinden gelebilecek güce sahipsiniz. Sabırlı davranacak, olayların gelişmesini bekleyeceksiniz. Hareketli bir gün.

9 Ekim 2017, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çok neşelisiniz. Biranda birçok yerde olmak isteyeceksiniz. Eğlencenin ve hareketin olduğu heryerde sizi de görmek mümkün. Fakathayatınızda bir takım sorunlar var. Bunun da tek nedeni sizsiniz. Sık sık değiştirdiğiniz fikirler ve tutarsızlığınız buna sebep.

9 Ekim 2017, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 10' 08" R
Ay
Balık
04° 44' 40"
Merkür
Koç
18° 14' 37"
Venüs
Boğa
04° 28' 56"
Mars
Koç
01° 54' 11"
Jüpiter
Boğa
24° 37' 04"
Satürn
Balık
16° 49' 13"
Uranüs
Boğa
22° 30' 33"
Neptün
Balık
28° 59' 32"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 49' 02"
Lilith
Başak
23° 39' 05"
True Node
Koç
15° 21' 47"
Son Güncelleme : 03/05/2024 05:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>