Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Ekim 2017, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinizin arkadaşlarından bazılarıyla yakın dostluk ilişkileri içindesiniz.. Bu dostluklarınızın bazıları, partneriniz tarafından dostluğu aşan bir yakınlaşma gibi görülüyor. .

İş ilişkilerinizde inatçılık derecesinde kararlısınız. Bu tavrını size genellikle de kazandırıyor, ama bir konudaki ısrarınız, siziyaşamınızda dönüşü olmayan bir yola doğru sürüklüyor.

Kendiniz ve aileniz dışında fazladan sorumluluklar yüklemişsiniz kendinize. Bu sorumlulukları en aza indirmek zorundasınız. Yoksa para sıkıntılarınız bitmeyecek gibi görünüyor.

Bugünlerde bir ziyaret yapmanız gerekebilir. Uzak bir arkadaşınızın sağlık sorunu olacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aile ilişkilerinizde bazen ihmal ettiğiniz birilerinin gizli sitemlerini alıyor, ama bunu pek gözlemleyemiyorsunuz. Bugün önemli bir sınavdan geçtiniz. Bunu ve bundan elde ettiğiniz kazançları yakında anlayacaksınız. Günün ilerleyen saatlerinde sevindirici bir sürpriziniz var ; uzun zamandır görmediğiniz bir dostunuzla hasret gidereceksiniz.

6 Ekim 2017, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler, saat 04:46 Ay-Pluto görünümü, baskın tarzda hareket etmenize neden olur. Ancak koşullar gereği tabii ki dikkatli olmakta yarar vardır. Güçlü olmak, gücünüzü kanıtlamak ve kabul ettirmekten bir hayli hoşlanabilirsiniz. Saat 12:36 Ay-Kuzey düğüm görünümü, hangi konunda olursa olsun istek ve arzularımızı kısıtlanmadan, mecbur olmadan ifade edebilme isteğimizi işaret ediyor. Hayat bazen bizi test ediyor, sınıyor. Biz kendimiz gibi olmadığımız bir yerde, bir işte, bir ilişkide asla doyuma ulaşamayacağımızın farkındayız. Saat 14:27 Ay-Satürn görünümü, işlerinizi iyi kontrol ederek başarılı bir şekilde yerine getirmenizi ve bu sayede maddi açıdan rahatlamanız mümkün olur. Eğersorunlarınız varsa bunların düzelmesi mümkün değilse, uzun zamandır devam ediyor, sizi yoruyorsa, yeni birbulmadan ayrılmayınız. Yarım kalan işlerinize, projelerinize ağırlık veriniz. Bu anlamda ruhsal ve bedensel sağlığınıza önem vermeniz gerektiğini hatırlatıyor. Saat 21:59 Ay-Uranüs görünümü, farklı yollar, yöntemler deneyerek sorunları aşmak, işleri yerli yerine koymak arzumuzu işaret ediyor. Ancak bu biraz da sizindisiplininize, sabrınıza, işinize ve kendinize verdiğiniz öneme bağlıdır. Aceleyle değil, bilinçli şekilde tercihlerde bulunmalısınız. Günün tüm olumlu ve güzel gelişmeleri sizlerden yana olsun. Kalben sevgilerimle,

6 Ekim 2017, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Zoru başarmak adına motivasyona ihtiyaç duyduğun bir gün. Yakın çevrenle ilişkilerin önem kazanıyor.

6 Ekim 2017, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Programlarınızda gelen davetlere yer açın ve günün tadını çıkarın. Ekonomik çözümler ile karşılaşabilirsiniz.

6 Ekim 2017, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sorumluluklarınızda artış size ani kararlar aldırabilir. Sizi yoran konular gündeme gelebilir. Gün içinde iyi organize olmanız gereken işlerle uğraşabilirsiniz. Hizmet aldığınız kişilerle iletişim içinde olabilirsiniz. Kendinizle zaman geçirmek isteyebilirsiniz. Çalışma arkadaşlarınızla ortak payda da buluşmak zor olabilir.

6 Ekim 2017, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aniden meydana gelen olaylar duygularınızı değiştirebilir. Daha önce değer vermediğiniz konular şimdi dikkatinizi çekecek.Abartılı davranışlardan kaçınmalısınız.

5 Ekim 2017, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Parasal konulara yönelik kuruntulardan ve olumsuz duygulardan uzak durmalısınız. Üstelik endişelerinizi sevdiğinize yansıtabilirsiniz. Daha fazla anlayış beklemek yerine kendi anlayışınızı yükseltmeniz gerekiyor.

6 Ekim 2017, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Günlük işlerinizin düzeni sizi yorabilir, koşturmalarınız özel yaşantınızı etkileyebilir. Birden fazla insanı memnun etmeye çalışmayın. Fikirlerinizi ifade ederken stresli olabilirsiniz.

6 Ekim 2017, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Koç burcundaki Dolunay gündelik rutin akışınızı bir anda değiştirecek, ani kopmalara işten çıkarmalara dikkat edin. Aniden üst solunum yolu hastalıklarıyla boğuşabilirsiniz. Kızgınlıkla sevdiğiniz insanların kalbini kırabilirsiniz. Hayatta öfkeyle hiçbirhallolmaz bunu aklınızdan çıkartmayın. Soğukkanlı tavrınızı hiç elden bırakmayın. Ofis arkadaşlarınızın öfkeli tavırları sizi yorar.

6 Ekim 2017, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Emeğinizin meyvelerini yavaş yavaş toplamaya başlayacaksınız. Ekip çalışmaları gündemde. Zamanınızın çoğunu işinize ayıracaksınız. Bu da size maddi ve manevi açıdan başarı getirecek. Uzun zamandır almayı planladığınız bir eşyayı bu sayede alma şansı doğacak.

6 Ekim 2017, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
17° 04' 44" R
Ay
Boğa
03° 38' 45" R
Merkür
Koç
21° 04' 43"
Venüs
Boğa
09° 27' 06"
Mars
Koç
05° 00' 18"
Jüpiter
Boğa
25° 33' 53"
Satürn
Balık
17° 09' 14"
Uranüs
Boğa
22° 44' 31"
Neptün
Balık
29° 06' 26"
Plüton
Kova
02° 05' 58"
Chiron
Koç
21° 02' 22"
Lilith
Başak
24° 05' 55"
True Node
Koç
15° 23' 41"
Son Güncelleme : 07/05/2024 06:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>