Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Mayıs 2017, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk yaşantınızda sorunlar hiç bitmiyor. Bugün sevgilinizle aranızda bir tartışma çıkabilir. Genelde tartışmalar sizin herşeyi büyütmeniz sebebiyle çıkıyor. Buna bir son vermeli sevgilinizle yaşadığınız anların tadını çıkarmalısınız.

İş yaşantınızda sorumluluklarınızı rahatıkla yerine getireceğiniz bir gün geçireceksiniz. İş arkadaşlarınızl aranızdaki güzel ilişki işlerinizi rahatlıkla yerine getirmenizi sağlıyor. İş yerinizde çalışma arkdaşlarınızın maddi manevi desteğini alıyorsunuz.

Maddi konulara verdiğiniz önemi artabilir. Yatırımlarınız ve girişimlerinizde doğru hedefleri belirleyin. Parasal konular ve başkaları ile paylaştığınız maddi değerler söz konusu olduğunda ani tepkiler gösterebilir, değişen koşullara uymakta zorlanabilirsiniz.

Duygusal yaşamınızdaki gerginliğin sizi yıpratmasına izin vermemelisiniz. Sevdiğiniz insana akılcı yaklaşmalı, onu dinlemeli ve isteklerini küçümsememelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yeniden umudunuzun yeşerdiği bir konuda, bu kez biraz aceleci davranmanız gerekiyor. Bugünlerde arkadaşlıklar arasındaki duygusal hareketlilikler biraz tehlikeli. Yakında başka bir kentteki bir tanışma, yaşamınıza yeni renkler katabilir. Bütün detaylarıyla bilmediğiniz konulara biraz uzak durmanız, çözümlere daha yardımcı olmanızı sağlayacak.

12 Mayıs 2017, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler, Saat 12:40 Ay-Venüs görünüm etkisi, paranın önemini bir hayli vurgulayıcıdır. Sağlık,ve beraberlikte mutlu ve keyifli yaşamanın, kazanç elde etmekle mümkün olacağını düşünürsünüz. Saat 13:19 Mars-Jüpiter görünümü finansal, ilişki, sağlık ve duygu dünyamızla ilgili meseleleri ön plana getiriyor. Bunları düzenlemek, işler hale getirmek, verimli şekilde sürdürmekten yanayız. Mevcut sorunlarımızı veya işlerimizi bilinçli şekilde ele alırsak, her türlü sorunu kolayca aşarız. Bugün birileri daha fazla kendini haklı bulabilir veya bir şeyler tam istediğimiz gibi olmayabilir. Bunları büyük bir sorun yapmayınız. 16 Mayıs sonrası bunlara çözüm bulmamız mümkündür. Arzu ettiğiniz adımları atabilmeniz, istediğiniz sonucu elde edebilmeniz dileğimle,

12 Mayıs 2017, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sürdürdüğün işler konusunda değişikliklere gidip yolun bundan sonrasını yalnız yürümek isteyebilirsin.

12 Mayıs 2017, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Tahsil edemediğiniz bazı alacaklarınız tahsil edebilirsiniz. Ek gelirler gündemde. Aşk ile ilgili belirsizlikler bugün netleşebilir.

12 Mayıs 2017, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün çalışma hayatınızda eski işlerinizi tamamlama fırsatı bulabilirsiniz. Parasal konularda başkalarından fikir alabilirsiniz. Gün içinde fazla harcama yapmamaya özen gösterin. Kişisel yeteneklerinizle ilgili konularda yeniden harekete geçebilirsiniz. İlişkilerinizde dengeyi sağlamaya çalışın. İnandığınız konularda mücadeleyi bırakmayacaksınız.

12 Mayıs 2017, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yeni girişimlerde bulunarak kendinizi kanıtlama ihtiyacı duyacaksınız. Hal böyle olunca hayatınız daha rutin bir hale gelebilir. İlgi alanınızla uğraşmanızda fayda var.

12 Mayıs 2017, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Maddi konular gündeme gelirken sahip olduklarınızı en iyi şekilde değerlendirmek isteyebilir, imkan ve kaynaklarınızı gözden geçirebilirsiniz. Harcama ve alışverişler söz konusu olabilir.

12 Mayıs 2017, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İş alanlarınızda etkilemek istediğiniz insanlarla temas halinde olmalısınız. Bugün, ruhani konulara ve farklı alanlara olan ilginiz sizi harekete geçirebilir.

12 Mayıs 2017, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün dilediğiniz konular üzerinde yatırım yapabilir, çılgınca da olsa hayalinizde canlandırdığınız konular için para harcamaya girişebilirsiniz.Maddi ve manevi kaynaklarınızı insanlığa fayda ve yardımlaşma için nasıl kullanabileceğinizi tasarlayabilirsiniz. Yatırımlarınızın zihinsel tatmine götüren yolda harcanıyor olması manevi tatmin sağlamanıza neden olabilir. Sosyal aktiviteler, kardeşler ve komşularla ilgili çok ilham verici diyaloglar ve iletişim zenginliğine sahip durumdasınız. Dargınlıklar giderilebilir ve dostluklar geliştirilebilir.

12 Mayıs 2017, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu kararsızlığınıza bir an önce son vermek gerekiyor. Eğer kısa süre içinde karar alamazsanız karşılaşacağınız olaylar sonucunda ortaya çıkabilecek karışıklıklar sinirlerinizi bozacak ve strese sokacak. Eskiden beri süren bir ilişkiniz farklılaşacak ve beklemediğiniz bir hız alacak.

12 Mayıs 2017, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 48' 35" R
Ay
Koç
29° 34' 21" R
Merkür
Koç
20° 51' 07"
Venüs
Boğa
09° 06' 34"
Mars
Koç
04° 47' 30"
Jüpiter
Boğa
25° 29' 58"
Satürn
Balık
17° 07' 54"
Uranüs
Boğa
22° 43' 33"
Neptün
Balık
29° 05' 58"
Plüton
Kova
02° 05' 60"
Chiron
Koç
21° 01' 27"
Lilith
Başak
24° 04' 04"
True Node
Koç
15° 24' 08"
Son Güncelleme : 07/05/2024 00:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>