Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Mayıs 2017, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aile yaşamınız konusunda sinirli tavırlar sergilemeniz, sevgilinizle ilişkinizde gerginlik yaratabilir. Ailenize çok düşkünsünüz ve bu düşkünlüğünüz sevgilinizle ilişkinizi etkiliyor.

İşlerinizde üstün bir çalışma temposu yakalamanız mümkün. Risk alma konusunda hevesiniz yüksel olabilir. Kendinize güveninizin oldukça yüksek olacağı bugün,konusunda önemli adımlar atabilirsiniz.

Parasal açıdan zor bir döneme giriyorsunuz. Maddi olarak arkadaşlarınızdan yardım görebilirsiniz. Önceki aylarda yapmış olduğunuz hesapsız harcamaların sebebiyle şimdi zor günler geçiriyorsunuz.

Sağlık konusunda gerekli önlemleri almalısınız. Güzellik ve bakım için uygun bir zamanda bulunuyorsunuz. Kendinize dikkat etmeye çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Eskilerde kaldığını düşündüğünüz bir kırgınlık, önümüzdeki günlerde yeniden filizlenebilir. Bu konuda gayret gösteren kişiler var. Yarım kalmış sorularla karşılaşabilirsiniz. Birkaç güne kalmadan önemli bir davet alacaksınız. Bu davette size sunulacak önemli imkanlar olabilir. Bazı özel durumlarda kendinizi gerekenden fazla ön plana çıkartmanız gerekebilir.

13 Mayıs 2017, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler Saat 00:08 Ay-Neptün görünümü, çocuklarınız, aşk yaşamınız, maddi konularda görünen, hissedilen durumlara değil, yaşanması muhtemel olasılıklara göre düşünmek lazım. Özverimizin sınırlarını bilelim. Saat 00:57 Ay-Jüpiter görünümü, ilişki meselelerinde biraz kafamızın karışık olduğunu gösteriyor. Çünkü bir yandan geçmiş kırgınlıklarımız var diğer yandan fazlasıyla irdeliyoruz. Çünkü artık biliyoruz ki, insan zamanla tanınıyor. En başından her şeye dikkat etmek gerekiyor. O nedenle değerlerimize sahip çıkıyoruz. Çünkü bazı insanları anlamak mümkün değil. Belki de bu yüzden biraz mesafeliyiz. Saat 01:45 Ay-Mars karşıtlık etkisi, gelir kaynaklarınızı attırmanız veya hayatınızı garanti altına almanız yönünde yaşadığınız baskının göstergesidir. Bu nedenle fikirlerinizi hararetli bir şekilde sunma taraftarı olabilirsiniz. Eğer maddi gücünüz yerindeyse bu karşıtlık müsrif davranmanıza yol açabilir. Dikkatli olmakta fayda var. Gün boyunca huzur, mutluluk ve şans yanımızda olsun. Esenlikler dileğimle,

13 Mayıs 2017, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Değişken ruh halin seni zorlayabilir. İşinden memnun olmadığını düşünebilir, farklı arayışlara girebilirsin.

13 Mayıs 2017, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İletişimde krizlere dikkat edilmeli. Aileniz ve kardeşlerinizle olan iletişimlerde baskı unsuru varsa tepkilerinizi kontrol edemeyebilirsiniz.

13 Mayıs 2017, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün parasal konular üzerinde daha dikkatli durmanız gerekebilir. Zaruri harcamaların dışına pek taşmamaya bakın.

13 Mayıs 2017, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yoğun geçirdiğiniz günlerin bugüne etkisi dalgınlık ve her konuda isteksizlik olabilir. Biraz durup dinlenmeli hatta bol bol uyuyup enerji toplamalısınız. Özel hayatınızda ise işler yolunda gidiyor. Dostlarınızla beraber ekip çalışması yapabilirsiniz. Deneyimleriniz oldukça göz doldurmakta. İnsanlara yardım etmek çok hoşunuza gidiyor.

13 Mayıs 2017, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca kurumlar, resmi daireler, sizden yaşça büyük kişiler, aile büyükleriniz ve patronlarınızla iletişim problemleri yaşayabilirsiniz. 17.00 sonrasında arkadaş çevrenizle görüşmeler yapabilir, çalışmalarınıza hız kazandırabilir, sosyal etkinliklerde yer alabilirsiniz.

13 Mayıs 2017, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İşten elde edilen gelirlerinizin, özel hayatınıza ve sosyal yaşantınıza yetmediğini fark edebilirsiniz. Bu durum sizin bakış açınızdan kaynaklı olabilir. Akşam saatlerinde kısa ve eğlenceli gezilerde bulunabilirsiniz.

13 Mayıs 2017, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Maddi sorumluluklarınızın veya yükümlülüklerinizin feraha çıkabilmesi için hizmet alanınızdaki bir yönteme ihtiyaç duyuyorsunuz ve buna sahipsiniz. Ancak bu donanımınçevrenizde duyulmaması ve sadece size ait kalmasını arzu ediyorsunuz. Bu durum üzerinizde baskı oluşturabilir. Böyle bir süreçte bulunabilirsiniz. Tüm bu zihinsel iniş ve çıkışları bir tarafa bırakıp bugün maneviyat üzerine kendinizi iyi hissedeceğiniz konulara odaklanabilirsiniz. Kendinize güvendikçe yol alabileceğiniz bir etki altında bulunuyorsunuz.

13 Mayıs 2017, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Zekanıza güvenerek olumlu kararlar verirseniz, bu fırsatları en iyi şekilde değerlendirmiş olacaksınız. Böylece hemhem de his hayatınızda yeni olanaklar yakalayabileceksiniz. İş hayatınızda bundan sonraki günlerde oluşacak tatsızlıkları gidermek için hazırlıklı olmalısınız.

13 Mayıs 2017, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 41' 39" R
Ay
Koç
27° 49' 08" R
Merkür
Koç
20° 45' 21"
Venüs
Boğa
08° 57' 45"
Mars
Koç
04° 41' 60"
Jüpiter
Boğa
25° 28' 17"
Satürn
Balık
17° 07' 19"
Uranüs
Boğa
22° 43' 08"
Neptün
Balık
29° 05' 46"
Plüton
Kova
02° 06' 01"
Chiron
Koç
21° 01' 04"
Lilith
Başak
24° 03' 17"
True Node
Koç
15° 24' 18"
Son Güncelleme : 06/05/2024 21:08

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>