Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Ocak 2017, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugünlerde ufak, tefek tartışmalar ciddi hesaplaşmaların başlangıcı olabilir. Sizin ilişkinizden memnun olmanıza karşın, partneriniz monotonluktan biraz dertli gibi. Ona ve ilişkinize yeterince zaman ayırdığınızdan emin misiniz ?.

Sözlü olarak övülmenin yanı sıra maddi karşılığa da ihtiyaç duyuyorsunuz. Bu ihtiyacınızı konuşabileceğiniz ortamı bekliyorsunuz. Titiz ve becerikli çalışmanız göz dolduruyorsa da son günlerdeki isteksizliğiniz seziliyor.

Küçük birikiminiz bugünlerde eriyebilir. Önünüze çıkacak yeni harcamalar sizi sıkıntıya düşürüyor. Umut bağladığınız beklentiler, zaman gerektiriyor.

Son zamanlardaki kuruntularınız kendi içinizde gelişip büyüyor. Bazı endişelerinizi çevrenizdekilerle paylaşırsanız, önemli şeyler olmadığını anlayacaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Akşama doğru konuklarınız olabilir, onlarla yorucu ama iyi bir akşam geçireceksiniz. Önümüzdeki günlerde sizi çok sevindirecek bir kavuşma yaşayabilirsiniz. Uzun zamandır görüşmediğiniz dostlar yeni umutlarla kapınızı çalabilir. Sırrınızı taşıyan bir dostunuz, yükünden şikayet etmek üzere. Bu durum sizi bazı açıklamalara zorlayabilir.

13 Ocak 2017, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler saat 00:54 Venüs-Neptün kavuşumu olumlu ve iç gözlem gücünüzü yükseltici bir etki olarak görüyorum ve faydalı buluyorum. Şefkat, duyarlılık, hoşgörü, sevgi, yaratıcılık gibi olguları öne çıkartıcı, aşkla buluşmanızı sağlayıcı, derinliklerinizde saklı duran güzelliklerin ortaya çıkmasında destekleyici bu kavuşumun sizlere olumlu yönde güzellikler getirmesini diliyorum. Çaresizlikleri, endişeleri, kafa karışıklığını, yetersizlik duygularınızı biraz da kendiniz çabalayarak, ideallerinize sahip çıkarak siz ortadan kaldırabilirsiniz. Her şeyde sende gizli derim daima. Evet bizde gizli. Saat 03:08 itibariyle Aslan burcunda seyredecek Ayın enerjisiyle,hayatınıza ve sorumluluklarımıza önem verelim. Kendimize güvenelim. Parasal açıdan güçlü olmanın artık ne kadar önemli olduğunu hepimiz biliyoruz. Bunu bize sağlayabilecek yol ve yöntemler üzerinde duralım. Huzura erişebileceğimiz bir gün geçirmemiz dileğimle,

13 Ocak 2017, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Konuşkanlığın üzerinde. Paylaşımların çoğalabilir ve sohbetine katılmak isteyen kişilerin sayısı artabilir.

13 Ocak 2017, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Güçlü işbirlikleri yaratmak ya da sağlam bir çevre oluşturmak için epey zaman harcıyorsunuz. Ancak bunun için mevcut işlerinizi aksatıyor ya da sekteye uğratıyor olabilirsiniz. Agresif tepkilerden kaçının. Hedeflerinizden sapmadan daha fazla odaklanmanız gereken günlerdesiniz.Günün Atmosferi:Aslan burcuna geçen Ay ne kadar paraya ihtiyacımız olduğu, bütçemiz ve finansal gelişmeler ve alışverişler üzerine yoğunlaşabileceğimiz bir günde olduğumuza işaret ediyor. Dolunayın haftabaşında dile getirdiğimiz etkileri sürse de, olumlu ya da keyif alacağımız şeylerle ilgilenmek istiyoruz. Daha net ve özgüvenli olabiliriz. Yardımlaşma, fedakarlık yapma ve karşılıklı anlayış temaları gündemde. Duygusal alışverişler ve empati artabilir. Paranormal olaylar, spritüel çalışmalar, yüksek yaratıcılık ve romantizm de öne çıkan başlıklar arasında.

13 Ocak 2017, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugünhayatınızda sorumluluklarınızda artışlar olabilir. Mücadelesini verdiğiniz konular çözüme kavuşabilir. İş arkadaşlarınızla ilişkilerinizde stresler olabilir. Hedeflerinize ulaşmak için kendi meslek grubunuzdan insanlardan destek alabilirsiniz. İkili ilişkileriniz gündeminizi etkileyebilir. Bazı konuları tamamlamak isteyebilirsiniz.

13 Ocak 2017, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İçinize kapanık bir ruh haline girebilirsiniz. Evde olmak size iyi gelecek olsa da çalışmak zorunda olan Aslanlar erteledikleri işleri masaya yatırabilirler bugün.

13 Ocak 2017, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Aşkta ayaklarınızı yerden kesebilecek romantik bir gün olabilir. Aşık olabilirsiniz veya yaşadığınız aşkı idealize edip kendinizi bir masal dünyasına düşünebilir, hayal edebilirsiniz. Hobilerinize, keyif duyduğunuz aktivitelere zaman ayırabilirsiniz.

13 Ocak 2017, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Duygusal açıdan biraz gerilim içine girebilir, huzursuz ve endişeli davranmaya başlayabilirsiniz. Olumlu ve olumsuz duygular içinizde çatışabilir. Ancak, siz bunları belli etmeyecek ve mantıklı davranmayı başaracaksınız.

13 Ocak 2017, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kariyer alanınızda liderlik gücünüzün yoğunlaşabileceği, dahil olduğunuz çalışma ortamına önderlik edip takdir toplayabileceğiniz bir günde bulunuyorsunuz.Çalışma kalitesini yükseltebilecek ve mesleki ilerlemenize güç katacak etkinlikler düzenlemeniz olasıdır. Kendinize, sezgileriniz ve içsel zenginliğinizle ilgili güven konusunda abartıya kaçan yanınız sayesinde sosyal hayatınızda ve toplum önündeki imajınızı zedeliyor olabilirsiniz. Duygularınızda ve kendinize sezgilerle ilgili aşırıya kaçan güveniniz nedeniyle dengeyi kaçırabilirsiniz.

13 Ocak 2017, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çok neşelisiniz. Biranda birçok yerde olmak isteyeceksiniz. Eğlence, hareket, yenilik nerdeyse sizi de orada görmek mümkün. Fakat istikrarsız oluşunuz ve sık sık değiştirdiğiniz fikirler yüzündenhayatınızda zorluklar yaşıyorsunuz. Karşınızdakilerin bu çift karakterinizi kabullenmesi biraz zor.

13 Ocak 2017, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
29° 21' 57" R
Ay
Terazi
17° 13' 51" R
Merkür
Boğa
05° 32' 31"
Venüs
Boğa
25° 06' 58"
Mars
Koç
14° 43' 41"
Jüpiter
Boğa
28° 33' 58"
Satürn
Balık
18° 04' 30"
Uranüs
Boğa
23° 28' 50"
Neptün
Balık
29° 25' 40"
Plüton
Kova
02° 02' 10"
Chiron
Koç
21° 42' 05"
Lilith
Başak
25° 30' 37"
True Node
Koç
14° 56' 45"
Son Güncelleme : 20/05/2024 00:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>