Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Ocak 2017, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Çevrenizdekiler dikkatinizi oraya çekmek isteseler de, onun geçmişte yaşadıklarının sizin için hiç bir önemi yok. Seviyor, seviliyorsunuz ve gerisiyle ilgilenmiyorsunuz

Haksızlıklara karşı mücadelede kendinizi hep yalnız buluveriyorsunuz. Bazı arkadaşlarınızı haksızlıklar karşısında teslimiyetçi görüyor ve bunu çekinmeden dile getiriyorsunuz.

Bir süre taksit ödemek zorunda kalmanız bütçenizi sarsmayacak. Çünkü uygun koşulları çoktan yaratmış görünüyorsunuz. Hayalini kurduğunuz büyük bir özel eşyaya nihayet kavuşuyorsunuz.

Yalnız kaldıkça ödeyeceğiniz bedel büyük olabilir,çevrenizde adaleti sağlamak tek başınıza sizin göreviniz değil.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Keyifli geçireceğiniz birkaç saat ile, ömrünüzden tekdüze birkaç günü hiç düşünmeden takas edebileceğiniz bir yapınız var. Küçük ayrıntılarla yaşanan gerginlikler, sizin için pek anlaşılır şeyler değil. İnsanları kolay ikna edebiliyorsunuz. Bilgilenmek ve sosyal faaliyetler sizin için birer hoşluk. Arkadaş sohbetleri, yakın çevre gezintileri hafta sonunuzu doldurabilir.

11 Ocak 2017, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler saat 01:49 Ay-Yengeç burcu seyir etkinliği, sizin için kıymetli olan her şeye karşı duyulan özlemin, ihtiyacın, arzunun göstergesidir. İlişkinizi düzene koymak veya gerçek manada sizi sevecek biriyle karşılaşmak istersiniz. Aileniz, dostlarınız, eskide yaşanmış anılarınız, bugün gözlerinizin önünden geçer. Saat 10:15 Mars-Pluto olumlu etkileşimi, aşka bakış açınızı, hedeflerinizi, hayatı verimli kılabilmek adına düşündüklerinizi, planlarınızı ele almanızda size kararlılık gücü veriyor. Ben şunu istiyorum, bunu istemiyorum, bu gereksiz, şu gerekli diyerek bir yol belirlemeniz için, bu görünüm size yardımcı olacaktır. Dağılmadan, gereksiz yere zaman kaybetmeden, işinizi, gücünüzü, hayatınızı mutlaka uzun vadeli olacak şekilde düzenlemek lazım. Eğreti, hiçbir umut içermeyen, ciddi olmayan bir olgu içinde yer almamanız gerektiğini size hatırlatacaktır. Ben bu görünümü gayet faydalı buluyorum. Soruların kafanızın içinde cevapsız kalması yerine -Evet böyle olmalı diyerek bir yol belirlemenizde ışık olacaktır. Saat 11:03 Ay-Kuzey düğümü gelişim, büyüme, verimlilik anlamında destekleyicidir. Saat 14:35 Güneş-Chiron olumlu görünümü, aşk hayatınızla ilgili konularda rahatlatıcıdır. Mevcut sorunlarınızı ciddi bir şekilde ele almanızı ve çözmenizi sağlayabilir. Ayrıca yeni bir aşkın temelinin güçlü bir şekilde kurulmasını sağlayabilir. Saat 15:52 Ay-Venüs arasındaki olumlu görünüm, her ne olursa olsun artık geriye bakmak yerine ilerlemeyi mutlaka tercih etmeniz gerektiğini gösteriyor. Çünkü ne yaşandıysa yaşandı. Bunları değiştirme gücümüz belki yok, ama yeni bir sayfaya güzel bir şeyler yazabiliriz. Yeter ki, gelecekten endişe duymayalım. İşte bu görünüm inancınızı yükselticidir. Saat 18:06 Ay-Neptün görünümü, ilişkinizle alakalı konularda veya genel olarak aşk hayatınızla ilgili meselelerde aklı başında düşünmeniz gerektiğini söylemektedir. Her şey umduğunuzdan daha güzel olsun. Kalben sevgilerimle,

11 Ocak 2017, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Telefonların susmazsa hiç şaşırma! Yeni arkadaşlar edinebilir ve tanıdıklarından yoğun ilgi görebilirsin.

11 Ocak 2017, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bu aralar sıra dışı fikirler dikkatinizi çekebilir. Uzun zamandır beklediğiniz fırsatlar kapınızı çalabilir ve size değişiklik yapma imkânı sunabilir. Yan yana olduğunuz kişilerle ilişkilerinizi güçlendirmek için çaba sarf etmeniz gerekebilir. Aşk hayatınızı hareketlendirecek planlar için uygun günlerdesiniz. Günün Atmosferi:Duygusal anlamda hassasiyet içeren günlerdeyiz. Neptün'ün konumu karşılıklı anlayışı veya yardımlaşma duygularını körükleyebilir ya da bazı konular nedeniyle yardımlaşmak ve fedakarlıklar yapmak durumunda kalabiliriz. Aile, ev ve ülke konularında duygusal başlıklar ön planda. Eskiden gelen konularda yaraları sarma türünde gelişmeler yaşanabilir. Geçmişle bağlantılıve projelerle meşgul olabiliriz. Kendi kendimizi sınayacağımız günlerde olacağız. Üzerinde yoğunlaştığımız konularda gelişmeler de olabilir.

11 Ocak 2017, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün farklı konulara ilgi duyabilirsiniz. Yabancılarla ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Aşk hayatınızdaki olaylar sizi zorlayabilir. Olayları fazla büyütmemeye özen gösterin. Sorumlu olduğunuz işlerinizde karar almanız gereken durumlar olabilir. Geleceğinizle ilgili konularda mücadele etmek durumunda kalabilirsiniz.

11 Ocak 2017, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün insanları kendi yerinize koyuyormuşçasına insanları duygularını önemsiyor ve onlara yardım etme isteğiniz kabarıyor. Aşk konusunda sizlere de yaralı kişiler denilebilir. İkili ilişkilerden uzak kalın...

11 Ocak 2017, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca finansal konularda muazzam fırsatlar elde edebileceğiniz, toplu paralar, alım satım gibi işlerinizde şanslı olduğunuz bir zamanda iken, bu süreçte ilişkilerinizde romantik yeni başlangıçlar yapabilir, sevdiklerinizle keyifli zaman geçirebilirsiniz. Devam eden ilişkilerde güç mücadelelerinden uzak durmanız gereken bir zamandasınız.

11 Ocak 2017, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ortak parasal işlerinizde kolay demoralize olabilirsiniz. Yakın çevrenizde iletişim halinde olacağınız insanlarla bazı sorunlar oluşabilir. Otorite figürleriyle anlaşmazlıklara dikkat edin.

11 Ocak 2017, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yolculuğa çıkma planı yapan ve bunu iliklerine kadar isteyen bir burcun mensubusunuz. Yeni bir hukuki sürecine başlayabilirsiniz. Özel bir sertifika programı için de uygun bir zamandasınız.Hayatınızda hobi olarak baktığınız bir konuda uzmanlık sağlamak için eğitimini alabilirsiniz. Ruhani eğitimlere, kişisel gelişim seminerlerine ve yoga meditasyon seanslarına katılabilirsiniz. Koyduğunuz hedeflerle ilgili olumsuz gelişmeler mevcut olabilir. Sizin öncelikle ruhunuzu besleyip keyif aldığınız konulara yönelmeniz gerekiyor.

11 Ocak 2017, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Paranızı dikkatli harcayın. Şans oyunlarına fazla güvenmeyin. Para konusunda tutumlu olmalısınız. Sonra sıkıntıyı siz çekersiniz. Dış görünüşünüzü şu günlerde epey ihmal ediyorsunuz. Nerede o eski bakımlı haliniz? Çevrenizdekiler buna çok şaşırıyorlar. Kendinize çeki düzen verin.

11 Ocak 2017, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 23' 18" R
Ay
Yay
27° 17' 44"
Merkür
Koç
16° 16' 14"
Venüs
Koç
28° 24' 57"
Mars
Balık
28° 06' 28"
Jüpiter
Boğa
23° 28' 07"
Satürn
Balık
16° 23' 18"
Uranüs
Boğa
22° 13' 40"
Neptün
Balık
28° 50' 38"
Plüton
Kova
02° 05' 57"
Chiron
Koç
20° 32' 24"
Lilith
Başak
23° 06' 18"
True Node
Koç
15° 26' 24"
Son Güncelleme : 28/04/2024 07:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>