Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Ocak 2017, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Çok dikkatli olmalı, aşk konularında insanların algılama yeteneğini ciddiye almalısınız. Son dönemdeki melankolik havanız ilgi çekiyor ve arkasındaki nedeni hissettiriyor.

Son günlerde size sırtını dönen şansınız, yeniden yüzünüze gülmek üzere. Hafta içinde önünüze yığılan işlerden bazılarıyla sorunlarınız olacak. İşlerinizi yavaş, yavaş düzene sokuyorsunuz.

Yakınlarınızla aranızdaki dayanışma size sıkıntı yaşatmayacak. Para darlığınızın arttığı bir dönemdesiniz, ama gelecekte olumlu netlikler var. Beklediğiniz paranın gecikmesi, plan değişiklikleri gerektirmeyecek.

Kolay havaya girme huyunuzu neşeli olaylar dışında frenlemelisiniz. Arkadaşlar arasındaki ciddi, köklü nedenleri olan bir tartışmada tarafsız olma niyetindeyken, farkında olmadan taraf oluyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bu hafta sonu değerlendiremediğiniz fırsatları, hafta içinde yeniden yaratma çabalarınız olacak. Bu konudaki ısrarcılığınız göze batabilir. Bazı umutlar bağlayıp gelişmesini beklediğiniz bir konu var. Konu sizi gerçekten umutlandıracak bir boyutta. Fakat gelişmeyi çabuklaştırmak için şimdikinden daha fazla çaba göstermeniz gerekiyor.

7 Ocak 2017, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler Cumartesi gününe, saat 09:45 Güneş-Pluto kavuşumuyla adım atıyoruz. Çevrenin insan hayatındaki önemini vurgulayan bu görünüm sayesinde, hedefinizi belirleyeceksiniz. Sizin emri altına girmeye, başkalarının baskısı çekmeye sabrınız yok. Şimdi yeni bir çevre edinerek gücünüzü kanıtlamak çabasındasınız. Bu görünüm sizi başkalarının gözünde iradeli, sabırlı, kararlı ve sorumluluklarının farkında bir kişi olarak gösteriyor. Saat 15:56 Ay-Neptün görünümü, ortamı yumuşatan, ilişkide sevgi hissini çoğaltan bir etkidir. Ciddi niyetli veyahut arkadaşlık anlamındaki beraberlikler açısından hoş bir yansımadır. Saat 23:57 Ay-Mars görünümü, eğer ilişkide problem varsa ortaklaşa çözümün bilinçli ve ortaklaşa çözülmesinde etkili oluyor. İlişkiniz yoksa, kendinize şöyle bir dışarıdan bakmanız faydalı olur. Güvenliğiniz, maddi konular, çevre değişimi,girişimleri veya genel anlamıyla dağılmadan, belli bir amaç bütünlüğü içinde hareket ediniz. Huzur ve güvenliğin gün boyunca etkili olması dileğimle,

7 Ocak 2017, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İşlerinde verimli olamayacağını düşünüyorsan, biriyle ortak hareket etmenin faydasını görebilirsin.

7 Ocak 2017, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı şeyler istediğiniz gibi gitmiyorsa, bunun sorumlusu başkaları olmamalı. Bu hafta sonu ruhsal ve fiziksel bazı gelgitleriniz olabilir. Bunları kafanızda iyice belirlemeli ve buna göre çözüm getirmelisiniz. Günün Atmosferi:Baskılara direniyoruz

7 Ocak 2017, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yakın ilişkilerde yüksek beklentiler içinde olabilirsiniz. Biraz daha dengeli olmaya bakın ve karşınızdakileri daha iyi dinlemeye özen gösterin.

7 Ocak 2017, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Güzel konuşmalarınızla çevrenizi etkileyecek ve karşıt düşüncelere karşı savunma yapacaksınız. Verici yönlerinizi olumlu yansıtabiliyorsunuz. Güven duygunuz gelişiyor.

7 Ocak 2017, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca yeteneklerinizi geliştirecek ve sizi çok iyi hissettirecek çalışmalar, seminerler ve etkinliklerde yer alabilir, kendinizi ve enerjinizi en iyi şekilde ifade edebilirsiniz. Sizi rahatlatacak para girişleri yaşayabileceğiniz bugün, akşam saatlerinde aşk hayatınızda duygusal olarak incinmeye açık bir enerjiden geçeceksiniz

7 Ocak 2017, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yakın çevre iletişiminizde güçlü yönleriniz ön planda olacak. İletişimle ilgili konularda çevrenizi etkilemeyi başaracaksınız. Maddi konularda kendinizi güvene almak isteyebilirsiniz.

7 Ocak 2017, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ortaklığınız ve partnerinizle ilgili olumlu ilerlemelere sahipsiniz. İlişkiniz yoksa ruhunuza iyi gelen ve merhamet duygunuzu yükselten birileriyle ilişkiye yönelmeye, yoğun duygular yaşamaya başlayabilirsiniz.Cinsellik tabanlı yakınlığınız sevgiye ve aşka dönüşebilir. Ayrıca ilişkinizde romantik ortamlar yaratmalısınız. Dostlarınızın size bu konularda verebileceği desteği de reddetmemelisiniz. İletişim alanınızdaki Güneş/Plüton kavuşum enerjisi sayesinde kafaya taktığınız bir meselede ilerleme sağlayabileceğiniz eylemler oluşturabilirsiniz.

7 Ocak 2017, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sağlığınızı kafanıza çok taktınız. Adeta hastalık hastası oldunuz. Dostlarınız bu durumdan çok şikayetçi. Sizin yanınızda rahat değiller. Bu huyunuzdan vazgeçin. İşlerinize dört elle sarılın. Yüzdünüz ve kuyruğuna geldiniz. Bundan sonrası başarı. Enerjinizi dikkatli kullanın.

7 Ocak 2017, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 43' 33" R
Ay
Oğlak
01° 51' 03"
Merkür
Koç
16° 21' 01"
Venüs
Koç
28° 50' 38"
Mars
Balık
28° 22' 33"
Jüpiter
Boğa
23° 32' 58"
Satürn
Balık
16° 25' 11"
Uranüs
Boğa
22° 14' 51"
Neptün
Balık
28° 51' 16"
Plüton
Kova
02° 05' 59"
Chiron
Koç
20° 33' 35"
Lilith
Başak
23° 08' 37"
True Node
Koç
15° 25' 20"
Son Güncelleme : 28/04/2024 16:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>