Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Ocak 2017, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Yeni duygularınıza teslim olmaktan başka çareniz yok. İlk başlarda sandığınız gibi, gelip geçici bir şeye benzemiyor. İçinde bulunduğunuz çözümsüzlükten hoşnut görünüyorsunuz.

Bugün yapacağınız küçük bir toplantı sizi yeniden umutlandırıp önünüzü yeniden görmenizi sağlayabilir. İş yaşantınızda bugünlerde fırsatın biri giderken biri gelecek.

Aile içindeki parasal dayanışmanız büyük para sorunları yaşamanızı engelliyor. Önümüzdeki günlerde masrafa girebilirsiniz. Ama bu sevinçli bir harcamaya benziyor.

Bir tartışma görünüyor. Ama bu kalabalıkta mihenk taşı sizsiniz, yani tartışmanın boyutu ve düzeyi size bağlı gibi. Bugün, yarın bununla ilgili gelişmeler başlayabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yakında içinizde biriken bir özlemi boşaltacaksınız. İçinizin derinliğindeki sevincin nedeni bu olabilir. Çok özel bir hedefinize uzanan merdivenin ilk basamağına basmak üzeresiniz. Ama bunun farkına varmanız gerekiyor. Çok başka bir konuda da sizi istemeden, bilmeden hataya yöneltenler var. Bu konuda etkilenmeye çok açık duruyorsunuz.

8 Ocak 2017, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler Saat 04:03 Ay-Pluto görünümü, kendimize önem vereceğiz. İlişkinin hayatımızdaki anlamını, gerçek sevginin paha biçilmez kıymetini ve aşkın insanı dönüştürme gücünü yüreğimizin derinliklerinde hissedeceğiz. Saat 05:23-9 Ocak saat 01:06 arasındaki Ay-Boşluk etkisi altında net olarak bir şeyleri görebilmek, anlamak pek kolay değildir. Genellikle sağlamlık, kalıcılık gerektiren doğru kararlar almak güç olabilir. Onun içindir ki, sert çıkışlarda bulunmamalı, kendinize yüklenmemelisiniz. Saat 10:53 Ay- Chiron olumlu yansıması, ilişkinizle alakalı problemlerin düzeltilmesi ve düzene sokulabilmesi anlamında şifalıdır. Huzur ve güvenlik olgusu son derece önemlidir. Eğer problem varsa ortaklaşa çözümlenmelidir. İlişkiniz yoksa kendinize şöyle bir dışarıdan bakmanız faydalı olur. Güvenliğiniz, maddi konular, çevre değişimi,girişimleri yine ön planda olacak. Saat 22:29 Venüs-Kuzey düğüm görünümü, aşk hayatımızda sevgi, empati, duygudaşlık, iyi niyet, hayallerin önemi kadar, ilerisi adına güvence, sağlıklı, verimli olanın da önemi vardır. Geleceğimiz mutlaka göz önüne alarak seçimde bulunmalıyız. Günün güzellikleri hepimizden yana olsun. Canı gönülden sevgilerimle,

8 Ocak 2017, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Merkür geri hareketi sona eriyor. İletişim gezegeni maddiyatla ilgili olumsuzlukların biteceğini vurguluyor.

8 Ocak 2017, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı olayların olurunu sağlayamıyorsanız başkalarını değil, kendinizi suçlamalısınız. Bu hafta sonu psikolojik veya fiziksel anlamda endişeleriniz artabilir, endişelerin net olarak adı konulup, hayatınızın kontrolünü ele almanız gerekiyor.Günün Atmosferi:Sabah saatlerinde duygu ve düşüncelerimiz net, sağlam adımlar atabiliriz. Hislerimizi gizlemeyi bırakalım. Gün genelinde sakin ve dingin olma isteği duyabiliriz. Fakat bir taraftan Merkür'ün durağanlaşması bir taraftan boşluktaki Ay, bizi şaşırtabilir ve ne yapacağımızı kestiremeyebiliriz. İletişim sorunları, teknik bir takım aksaklıklar ya da karşılıklı ilişkilerde tutarsızlıklar ve anlaşmazlıklar gündeme gelebilir. Fakat 12 Ocak itibariyle Merkür'ün tüm eksi etkileri ortadan kayboluyor.

8 Ocak 2017, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yakın ilişkilerde ve evlilik hayatınızda daha dikkatli olabileceğiniz bir gündesiniz. Ortaklaşa çözümler aramaya gayret etmelisiniz.

8 Ocak 2017, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Özgürlük hissi içindesiniz. İlişkide olduğunuz kişilerle çatışmalardan uzak durmalısınız. Öğleden sonra işlerinizde yoğunluk olabilir.

8 Ocak 2017, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca her söylediğinizi düşünmeli ve size iyi hissettirmeyen, zihninizi karıştıran ortamlarda bulunmamayı tercih etmelisiniz. İş görüşmeleri ve seyahatler edebileceğiniz bugün, ilişkilerinizde daha sakin iletişim benimsemeyi tercih etmelisiniz.

8 Ocak 2017, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Merkür'ün bugün düze dönmesiyle birlikte bir süredir devam eden suskunluğunuz sona eriyor. Kendinizi daha rahat ifade edebilirsiniz. Bir süredir arayamadığınız kişileri, tanıdıklarınızı arayabilirsiniz.

8 Ocak 2017, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İlişkiler anlamında destekleyici etkiler altındasınız. Ruhunuzu besleyen ve merhamet duygunuzu hissettiren birileriyle ilişkiye yönelmeye ve olumlu duygular yaşamayı sürdürebilirsiniz.Koruma duygunuz yoğun bir sevgiye ve aşka dönüşebilir. Ayrıca ilişkinizde romantik ortamlar yaratmalısınız. Merkür bugünden itibaren maddi kaynaklarınızla ilgili alanda geri hareketini sonlandırıyor. Artık arıza ve aksaklıklar olmayacaktır. Ayrıca ilişkiler alanındaki akşam başlayacak Ay boşluğunda yalnız kalmayı tercih etmelisiniz.

8 Ocak 2017, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bir dostunuz sizden haber bekliyor. Güzel bir tatil daveti alabilirsiniz. Bunu değerlendirin. Gideceğiniz yerde yeni kişilerle tanışma imkanı doğabilir. Tam macera zamanı. Uzun süredir böyle bir macera özlemi içindeydiniz. Gönül işlerinizdeki durgunluk da bu günlerde hareketlenecek.

8 Ocak 2017, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 55' 22" R
Ay
Oğlak
04° 31' 30"
Merkür
Koç
16° 24' 05"
Venüs
Koç
29° 05' 37"
Mars
Balık
28° 31' 56"
Jüpiter
Boğa
23° 35' 48"
Satürn
Balık
16° 26' 16"
Uranüs
Boğa
22° 15' 32"
Neptün
Balık
28° 51' 39"
Plüton
Kova
02° 06' 01"
Chiron
Koç
20° 34' 17"
Lilith
Başak
23° 09' 58"
True Node
Koç
15° 24' 44"
Son Güncelleme : 28/04/2024 20:52

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>