Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Ekim 2018, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Karşılıklı olarak sağduyu sahibi oluşunuz ilişkinizin canlılığını koruyor. Birbirinize zorlama yapmıyor, özel zevklerinizi, eskisi gibi paylaşma zorunluluğu getirmeden kendi başınıza yaşayabiliyorsunuz.

İş yaşamı dışındaki huzurunuzu da olumsuz etkileyen bir geçimsizliğiniz var. Daha ölçülü ve uygarca bir ilişki kurma çabanızdan sonuç alamıyorsunuz. Bu ilişkiye bu şekilde bir süre katlanmak zorunda kalacaksınız.

Bir paranın bekleyişi içindesiniz. En küçük hesapları bile ciddiye alarak yaşamak zorunda kalıyorsunuz. Umutlu olduğunuz para meselesinde yakında bazı gelişmeler olabilir.

Aranızın açık olduğu biri, önümüzdeki günlerde size başka bir nedenle yaklaşmak isteyecek. Bundan yararlanıp ilişkiyi biraz da olsa düzeltmeniz mümkün olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Nedense bugün içinizde bir savurganlık arzusu var. Paraları saçmak istiyorsunuz. İyi bir gün geçirmek istemenizin yanında, bunun başka bir nedeni daha olabilir. Birkaç zamandır eli sıkıya çıkan adınızı kurtarmak istiyor da olabilirsiniz. Bugün yaşamınıza girecek yeni insanların çok anlam yüklemiş olduğunuz bazı eski arkadaşlıklarınızdan daha tatmin edici olduklarını göreceksiniz.

14 Ekim 2018, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler Saat 03:58-22:16 etkili olacak Ay-boşluk süresince, sürekli bazı konular üzerinde konuşuruz, derdimizi anlatmaya çalışırız. Maddi meseleler üzerinde fazlaca durabiliriz. Çevremizdeki insanlarla bağımızı güçlü tutmak isteriz. Ancak umduğumuz gelişmeler yaşanmıyorsa sakin olmak durumundayız. Boşluk etkisi altında, paramıza, değerlerimize özen göstermemizde yarar var. Saat 20:40 Ay-Chiron görünümü, hayatın içinde zorluklar olduğu gibi, şifanın da olduğunu, umut kesmememiz gerektiğini işaret ediyor. Saat 22:16 sonrası Ay-Oğlak burcunda ilerliyor. Yakın çevrenizle aranızdaki her türlü iletişimde size kuvvet olabilir. Birlikte olduğunuz insanın ihtiyaçları, aileniz veya bizzat kendinizle alakalı yapmanız gerekenleri belirli bir sistem içinde halledebilecek gücü kendinizde bulabilirsiniz. Mutlu, huzurlu bir Pazar günü geçirmemiz dileğimle,

14 Ekim 2018, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün Ay tüm gün boşlukta hareket edecek. İçin ?hayır? diyorsa, başkasının mutluluğu için yine de ?evet? demediğinden emin olmalısın. Hayatında yaptığın büyük temizliği ve sebeplerini hatırlamalısın. Ayrıca işle ilgili olumlu gidişatın yüzünü güldürecek nitelikte. Maddi konulardaki sıkıntıların bir süre daha devam edebilir. İlişkisi olmayan bir Akrep burcuysan, katıldığın toplantı ya da seminerde tanışacağın kişiden etkilenebilirsin. Evliliğinde uzun zamandır sorunlar yaşıyorsan, artık hayatına yeni bir yön vermek isteyeceksin. Ruh halin, etrafındaki kişiler sayesinde yön değiştirebilir. Onların yaşadığı mutluluğu ya da üzüntüyü derinden hissedebilirsin.

14 Ekim 2018, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Maddi konuları yeniden düzenlemek ve var olan şartlara göre tasarlamak adına birtakım girişimlerde bulunabilir ve partner ya da eşle birlikte yeni kararlar alabilirsiniz. İhtiyaçlarınızı bir müddet daha ertelemeniz gerekebilir.

14 Ekim 2018, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Parasal konular söz konusu olduğunda daha çok şey yapmak gereğini hissedebilirsiniz. Ancak bugün aceleci olmamalısınız.

14 Ekim 2018, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Pratik zekanızla alternatif çözümler üretiyorsunuz. Parasal kaynaklarınız hızlı bir şekilde artacak.

14 Ekim 2018, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İş ve para konularında hareketli bir gün geçirebilirsiniz. İmkanlarınızı artırmak, sahip olduklarınızı, kaynaklarınızı daha iyi değerlendirmek üzerinde durabilirsiniz.

14 Ekim 2018, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gün boyu danışılan kişi olabilirsiniz. Başka insanların dertleri sizi boğabilir, dikkatli olun. Yaşam enerjinizi yüksek tutarak, haftaya iyi başlangıç yaparsınız. Sinema, tiyatro etkinlikleri sizi besler. Zihniniz sürekli gelecek planları ile meşgul olabilir, anda kalmak önemli.

14 Ekim 2018, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Haftanın son günü Ay'ın Yay burcundaki seyahati; kazanç, paylaşımlar ve bütçe analizlerine odaklanmanıza ışık tutacak. Özgüveninizi sorgulayacağınız bir gün.Çalışmalarınızın karşılığını beklerken sürpriz gelişmelere açıksınız. Özel hayatınızda ciddi kararlar almak isteyeceğiniz ve fikirlerinizi partnerinizle paylaşacağınız bir gündesiniz. Hayat her zaman paylaşarak güzeldir.

14 Ekim 2018, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çok espirili ve neşeli bir gündesiniz. Bunu iyi değerlendirin. Dostlarınızı arayın ve onları eğlence yerlerine davet edin. Iş hayatınızda çok enerjiksiniz. Bu sayede isteklerinizi gerçekleştime imkanı bulacaksınız. Parasal yönden de durumunuz gayet iyi.

14 Ekim 2018, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 51' 56" R
Ay
Balık
00° 16' 55"
Merkür
Koç
18° 04' 02"
Venüs
Boğa
04° 05' 50"
Mars
Koç
01° 39' 45"
Jüpiter
Boğa
24° 32' 41"
Satürn
Balık
16° 47' 37"
Uranüs
Boğa
22° 29' 28"
Neptün
Balık
28° 58' 59"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 47' 60"
Lilith
Başak
23° 36' 60"
True Node
Koç
15° 21' 23"
Son Güncelleme : 02/05/2024 22:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>