Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Eylül 2017, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkiniz daha işin başındayken kafanızda bazı sorular oluşmaya başladı. Bu ilişkiyi hemen kesmek istiyor, ama yapamıyorsunuz. Partnerinizin sizi endişelendiren olumsuzlukları yanında, çok da etkilendiğiniz bir sempatikliği var.

İşyerinizdeki bir arkadaşınız, onun bazı tavırlarına verdiğiniz olumsuz puanı gösterdiğiniz soğukluktan anlayamıyor. Bu arkadaşlığı bir an evvel kesip atmayı düşünüyor, bunun için zaman kolluyorsunuz.

Parasal sorunlarınızı hızla yoluna koyuyorsunuz. Maddi sıkıntı içindeki bir arkadaşınızın istediği yardım sizi düşündürüyor. İstenen yardımın miktarı sizi zorlayacak ölçüde, ama yinede denkleştirip vereceksiniz.

Bu akşam saatlerinde alacağınız bir bilgiyi iyi değerlendirmeniz gerekiyor. Bu bilginin, size bilgiyi getirene nasıl ulaştığı konusunda şüpheler taşımalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünden hafta sonu tatilinin havasına girmiş görünüyorsunuz. Hafta sonu gezi gurubunuzun içinde zevk almadığınız birileri olabilir. Bunu da hesaba katmalısınız. Bugün bunu doğrulayan bir duyum alacaksınız. Yakın bir akraba ilişkinizle mükemmel bir dayanışma içindesiniz. Onun size bu günlerdedışında bir ortaklık önerisi olacak, buna çok sıcak bakacaksınız.

14 Eylül 2017, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler, saat 03:42 Venüs-Kuzey düğüm kavuşumu,hayatınız, ilişkiniz ve finansal konularda sizi destekleyicidir. Başarılı bir adım atabilirsiniz. Başkaları tarafından kabul görür ve arzu ettiğiniz şekilde ilerleyebilirsiniz. Sosyal ilişkiler, ailevi konular, yeni projeler güçlü adımlar sayesinde gelişebilir. Geleceğe dair inancınız artar. Yeni bir işe girebilirsiniz. İşinizde ilerleyebilirsiniz. Sizi rahatsız eden meseleyi çözüme kavuşturursunuz. Hoşgörünüz ve sıcak yaklaşımlarınızla ilgi uyandırırsınız. Bolluk ve bereket anlamında tatmin olursunuz. Patronlarınız tarafından takdir edilirsiniz. Saat 05:58 Güneş-Satürn görünümü, halledilmesi gereken işlerin enerjimizi düşürmesine, karşılaştığımız zorlukların bizi biraz yıldırmasına neden olabilir. Ancak bunlar baş edemeyeceğimiz güçlükler değildir. Sadece biraz daha fazla enerjiye ihtiyaç duyarız. Bir şeyleri elde etmek veya daha iyisine sahip olmak için paraya gereksinimiz vardır. Bunları halletmek isteriz. Eğer sabırsız, endişeden uzak ve mantıklı şekilde günü geçirebilirsek, aslında her problemin üstesinden gelmek mümkündür. Olduğu kadar, gücümüzün yettiği kadarıyla elimizden geleni yapalım. Kendimizi yormayalım. Saat 07:41 Ay-Merkür görünümü, aile, iş, para, aşk gibi meselelerde geleceğinizi düşünerek kararlar vermenizde yardımcıdır. Saat 10:48 Ay-Mars görünümü parasal konulardaki her şey sizin için son derece önemlidir. Kendinizi güvende hissedeceğiniz alanlarda bulunmak ve sevdiğiniz kişi tarafından desteklenmek hoşunuza gidebilir. Saat 22:32 Ay-Neptün görünümü, emek sarfedilmeden, zaman harcanmadan hiçbir güzelliğin kıymetinin bilinmeyeceğinin farkındasınızdır. Sahip olduğunuz her şeyi koruma altına alabilirsiniz. Her işinizde kolaylıklar dileğimle,

14 Eylül 2017, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Aile hayatında sorunlar çıkabilir. Ailenden beklediğin desteği görmeyişin öfkelenmene neden olabilir.

14 Eylül 2017, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yakın çevre ve arkadaşlarınızla iletişimlerinizde abartılı baskıcı davranışlar içerisinde olabilirsiniz.

14 Eylül 2017, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kendinizi yeniliklere açık hissedebilirsiniz. Daha fazla şey keşfetmek için yeni başlangıçlar yapmak isteyebilirsiniz. Arkadaşlarınızla organizasyon yapabilirsiniz. İş hayatınızda sorumlu olduğunuz işler için mücadele vermeniz gerekebilir. Teknik konular gündeme gelebilir. Ticari işlerinizde gelişmeler yaşayabilirsiniz.

14 Eylül 2017, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Emekleriniz yakında meyvelerini vermeye başlayacak. Hayatınızda olumlu değişimler başlayacak. Biraz meditasyon yaparak değişime kendiniz şimdiden hazırlayın.

14 Eylül 2017, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün bulunduğunuz ortamdan uzaklaşmak ve düşünce ve fikirlerinizi hiç tanımadığınız kişilerle bile paylaşmak isteyebilirsiniz. Yolculuklar gündeme gelirken, keşif ve macera duygunuz yüksek olabilir.

14 Eylül 2017, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Parasal sorumluluklarınız bazı organizasyon ve işlerinizde sizi zorlayabilir. Para konusunda sıkıntılara açıksınız. Uzak yerlerden alacağınız haberler gün içinde keyfinizi yerine getirebilir.

14 Eylül 2017, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Yengeç burcundaki seyahati, ailenizle birlikte seyahate çıkıp iyice dinlenmeniz için fırsatlar sunar. Hele bunu deniz yolculuğu ile taçlandırırsanız ruhunuzu beslemiş olursunuz. Diğer yandan kazançlarınızla alakalı gelişmeleri yakından takip edeceğiniz bir gündesiniz. Üzerinde uzun zamandır çalıştığınız projenin geri dönüşlerini almaya başlarsınız.

14 Eylül 2017, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Maddi sıkıntınız sona eriyor. Hiç ummadığınız bir yerden para alacaksınız. Böylece herşey yavaş yavaş yoluna giriyor. Uzun süren ve ciddi bir çalışmanın üzerine, bir tatil size iyi gelebilir. Hareketli günlere hazır olun. Bu hareketlilik sizin yapınıza da uygun.

14 Eylül 2017, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
10° 26' 46" R
Ay
Oğlak
25° 33' 02"
Merkür
Koç
16° 54' 06"
Venüs
Boğa
01° 01' 33"
Mars
Balık
29° 44' 30"
Jüpiter
Boğa
23° 57' 44"
Satürn
Balık
16° 34' 39"
Uranüs
Boğa
22° 20' 54"
Neptün
Balık
28° 54' 31"
Plüton
Kova
02° 06' 10"
Chiron
Koç
20° 39' 36"
Lilith
Başak
23° 20' 24"
True Node
Koç
15° 21' 20"
Son Güncelleme : 30/04/2024 10:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>