Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Mayıs 2017, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Yaratıcı konulara ilgi gösterebilir, aşk konusunda istediğiniz girişimleri yapabilirsiniz. Ay ilişkilerinize dikkat çekiyor ve yapmak istediğiniz yenilikler için güç veriyor. İlişkilerinize duygusal yaklaşabilir, karşınızdakileri anlamak için özel bir çaba gösterebilirsiniz. Kafanızdaki değişik düşünceleri daha pratik hale getirebilmelisiniz.

Her konuda kararlılık ve istikrar gösterebileceğiniz bir gündesiniz. İlişkileriniz ve anlaşmalarınız bozulabilir. Maddi konularda akılcı olmaya gayret etmeli planlarınızı çok yönlü düşünerek yapmalısınız. Grup içi çalışmalarınızda aktif olmaktan zevk duyabilir, arkadaşlarınızla duygusal paylaşımlar yaşayabilirsiniz.

Parasal konularda olumlu gelişmeler bekleyebilirsiniz. Bugün maddi konularla ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz. Sizi oldukça huzursuz edecek harcamalarda bulunabileceğiniz söylenebilir

İç huzurunuz ve kişisel çekiciliğiniz yüksek olabilir. Planlı davranmanız gerekmekte.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir konuda yaptığınız araştırma, konuyla ilgili görüşlerinizi hızla değiştirecek. Yanılmış oluşunuza kızacaksınız. Aile içinde epeydir başınızı ağrıtan bir sorunu bugünlerde çözebilirsiniz. Bugün sevincine hazırlandığınız bir beklentiniz var. Bu gerçekleşecek, ama bir yakınınızın bugün yaşayacağı bir üzüntü sevincinizi yaşamanızı engelleyecek.

14 Mayıs 2017, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler Saat 05:14-08:37 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Aileniz veya sevgilinizin, size anlayışlı bir şekilde yanaşması gerekir. Çünkü ani bir tepki gösterme veya tümüyle yalnız kalma ihtiyacınız yoğundur. Saat 08:37 Ay-Oğlak burcu geçişi, çevrenizle aranızdaki her türlü iletişimde size kuvvet olabilir. Birlikte olduğunuz insanın ihtiyaçları, aileniz veya bizzat kendinizle alakalı yapmanız gerekenleri belirli bir sistem içinde halledebilecek gücü kendinizde bulabilirsiniz. Kıymetli Annelerimizin 365 günü kutlu olsun. Gönülden sevgilerimle,

14 Mayıs 2017, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Başarma konusunda azimli olman, sana kazanç sağlıyor. Gününü bir eğitim programında geçirebilirsin.

14 Mayıs 2017, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yanlış anlaşılmaları uzlaşma ile çözümleyebilirsiniz. Ailenize parasal destek sağlayabilirsiniz.

14 Mayıs 2017, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Son günlerin yorucu koşullarından sonra, bugün öğleden sonra daha pozitif, sevindirici gelişmeler olabilir.

14 Mayıs 2017, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Dikkat gerektiren çalışmalar yaparken tedbirli olmalısınız. Düşünceleriniz zihninizin derinliklerine inebilir. Hayaller ve endişeler yüzünden dikkatiniz dağılabilir. Sürprizler keyfinizi yerine getirecek. Endişelerden uzaklaşıp yaratıcı ve ilginç kişiler ile görüşeceksiniz. Karşınıza çıkan farklı kişiler duygularınızı harekete geçirecek ve kendiniz ile ilgili bilmediğiniz farklı yönlerinizi keşfedeceksiniz.

14 Mayıs 2017, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sahip olduklarınızı, kaynaklarınızı daha iyi değerlendirmek adına atabileceğiniz adımlar olabilir, yatırım ve alım satım konuları, para işleri ve harcamalar gündeme gelebilir.

14 Mayıs 2017, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İşbirlikleri ve hayatı paylaşmak bu aralar tek ihtiyacınız. Çevrenizle beraber adım atacağınız konularda duygusal olarak dengeyi sağlayacaksınız. İleti- şim hassaslıklarına dikkat edin.

14 Mayıs 2017, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Medya, reklam ve tanıtım konularda yeni bir çalışma yapmak ve fikirlerinizi geliştirmek adına kendinize yeni bir başlangıç yapabilirsiniz. Bugün bir çalışan olarak yöneticilerinizi memnun etmekte zorlanabilirsiniz. Empati duymaktan uzak, salt, akılcı ve hesapçı bir tutumla kişileri kendi şekillendirdiğiniz üzere baskı altına almaya eğilimli olabilirsiniz. Kardeşinizle mesleki yardımlaşma sağlamanız mümkündür. Haberleşme ve bilhassa işinizi tanıtmakla ilgili bir dizi görüşme yapabilir, disiplinli ve gerçekçi bir plan dahilinde uygulamak için hazırlanabilirsiniz.

14 Mayıs 2017, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün tembel gününüzdesiniz. Bir an öncebitse de kendimi dışarı atsam diyorsunuz. Çalışmak içinizden gelmiyor. Yataktan kalkmak istemiyorsunuz. Unutmayın çalışmadan hiçbir şeyi elde edemezsiniz. Sevdiğiniz bu durumunuza çok üzülecek.

14 Mayıs 2017, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 32' 41" R
Ay
Boğa
09° 51' 52" R
Merkür
Başak
20° 12' 08" R
Venüs
Terazi
27° 28' 53" R
Mars
Yengeç
09° 26' 56" R
Jüpiter
İkizler
20° 47' 20"
Satürn
Balık
15° 03' 25"
Uranüs
Boğa
27° 06' 02"
Neptün
Balık
28° 30' 51"
Plüton
Oğlak
29° 44' 43"
Chiron
Koç
22° 15' 30"
Lilith
Terazi
09° 15' 55"
True Node
Koç
06° 37' 47"
Son Güncelleme : 21/09/2024 04:00

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>