Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Ekim 2018, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bu şekilde bir kıskançlıkla bir zamanlar ona neler çektirmiş olduğunuzu unutuyorsunuz. Kıskanıldığınız zamanlarda da kıskançlığın ne kadar yersiz, boş bir duygu olduğunu düşünüyorsunuz.

Her gün bir arkadaşınızın işinden olmasına sadece seyirci kalabiliyorsunuz. Kendiniz adına da endişeleriniz ve önlem arayışlarınız var. İş hayatınızdaki son gelişmeler sizi çok üzüyor

Partnerinizle birlikte olduğunuzda çok masraflı bir ikili olarak geziyorsunuz. Birinizden birinin bu gidişe dur demesi gerekiyor. Para durumunuzu yavaş, yavaş yoluna koymanız gerekiyor.

Başarılarınıza yeniden bir bakarsanız, biraz daha iç huzuruyla çalışmanız mümkün olacak. İş güvenliğinizle ilgili endişeleriniz gittikçe fobi haline geliyor

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yakında özlem gidereceğiniz bir kavuşmanız var. Aile ilişkileriniz biraz daha ilgi ve özen bekliyor. Bugüne kesmiş olduğunuz önemli randevunuzdan istediğiniz sonucu alamayacaksınız. Bu da, konuyla ilgili umudunuzu ertelemenize yol açacak. Kolayca teslim olan biri değilsiniz. Bu niteliğiniz bazı durumlarda da inatçılık olarak algılanıyor.

15 Ekim 2018, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler Saat 00:07 Ay-Uranüs görünümü, partnerinizi ikna etmek çabanızı gösteriyor. Yeni ve farklı bir şeyler deneyerek, onu etkilemeye, isteklerinizi elde etmeye çalışırsınız. Saat 05:40 Ay-Satürn kavuşumu düşüncelerimizi kendimizden emin şekilde dile getirebiliriz. Sorumluluk duygumuz yüksektir. Disiplinli, dikkatli ve pratik şekilde hareket ederek başarılı işler çıkarırız. Saat 14:47 Ay-Merkür görünüm etkisinde, gelişmeleri, aldığımız duyumları akıllıca gözden geçirebiliriz. Ancak pire için yorgan yakmayalım. Saat 16:04 Ay-Venüs olumlu görünümü, en azından yakınınızda bulunan bazı kişilerin sizi anlamasını, onlarla ilişki kurmanızı sağlar.

15 Ekim 2018, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün kariyer hedefli attığın adımların geri dönüşünü alabilir, e-postaların kutunda gözden kaçmış birmaili görebilirsin. Maddi konular bir süredir aklını fazlasıyla kurcalıyor. Öğleden sonra aranda maddi olarak alacak verecek meselesi olan insanlarla ilişkilerinin zorlandığını hissedebilirsin. Değişimi bilerek ve isteyerek gerçekleştirmek zor gelebilir. Ama bunun üstesinden gelmeyi üstlenecek kadar da artık daha olgunsun? Evliliğinde sorunları olan bir Akrep burcuysan, evliliğine müdahale edenlere karşı tepkin sert olabilir. Sanatla ilgilenen bir Akrep burcuysan, sergi, konferans ya da bir açılışa davet edilebilirsin.

15 Ekim 2018, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İş ve para konularında hareketli bir gün geçirebilirsiniz. İmkanlarınızı artırmak, sahip olduklarınızı, kaynaklarınızı daha iyi değerlendirmek üzerinde durabilirsiniz.

15 Ekim 2018, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yakın çevrenizdeki kişilerle iletişiminiz artabilir. Yaşanan olaylara karşı ani tepkiler göstermemekte zorlanabilirsiniz. Eğitsel konularla ilgilenebilirsiniz. Gün içinde hareketli zamanlar yaşanabilir. Kardeşlerinizle ilgili konularda sizi etkileyen durumlar olabilir. Ticari konularda yeniden harekete geçmek isteyebilirsiniz. Başkalarıyla fikir alışverişi yapabilirsiniz.

15 Ekim 2018, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Ufak sıkıntılara rağmen neşeniz yerinde. Huzurlusunuz çünkü aileniz ve sevdiğiniz yanınızda.

15 Ekim 2018, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Duygusal ve alıngan bir tutum içine girebilirsiniz. Kuruntulardan uzak durmalı, duyduğunuz haberlerin doğruluğunu araştırmalısınız. Arkadaşlarınız ve yakınlarınızın desteğini alıp rahatlayacaksınız. Daha enerjiksiniz.

15 Ekim 2018, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gücünü sezgilerinden alan Akrepler, iletişimin önemli olduğu bir gündesiniz. Kendizi ifade etme arzunuz yüksek. Merak ve şüpheyle etrafı gözlemdesiniz. Sosyal alanda katılımcı olmanız önemli. Sizi sınırlayan, ilerlemenize engel olan hedefleri gözden geçirebilirsiniz.

15 Ekim 2018, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Haftanın son günü Ay'ın Yay burcundaki seyahati; kazanç, paylaşımlar ve bütçe analizlerine odaklanmanıza ışık tutacak. Özgüveninizi sorgulayacağınız bir gün.Çalışmalarınızın karşılığını beklerken sürpriz gelişmelere açıksınız. Özel hayatınızda ciddi kararlar almak isteyeceğiniz ve fikirlerinizi partnerinizle paylaşacağınız bir gündesiniz. Hayat her zaman paylaşarak güzeldir.

15 Ekim 2018, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Arkadaşlarınızla tartışmayın. Zira bunun sonuçları size pahalıya patlayabilir. Düşüncelerinizi netleştirin ve ne istediğinizi iyi saptayın. Stratejinizi de ona göre yönlendirin. Siz kararlı olursanız, karşınızdakiler de sizi daha iyi anlarlar. Sizin sorununuz iyi niyetinizin anlaşılmaması.

15 Ekim 2018, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 06' 05" R
Ay
Balık
03° 45' 03"
Merkür
Koç
18° 12' 14"
Venüs
Boğa
04° 23' 48"
Mars
Koç
01° 50' 59"
Jüpiter
Boğa
24° 36' 06"
Satürn
Balık
16° 48' 52"
Uranüs
Boğa
22° 30' 19"
Neptün
Balık
28° 59' 24"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 48' 48"
Lilith
Başak
23° 38' 37"
True Node
Koç
15° 21' 42"
Son Güncelleme : 03/05/2024 04:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>