Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Eylül 2017, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşkı, tanımladığınız kadar bağımsız hissediyor, ama herkes kadar kurallara bağlı olarak yaşıyorsunuz. Bunun yarattığı hırçınlığa son vermeniz gerekiyor.

İşlerin bir kısmını diğerlerinden ayırıyor ve onlara öncelik veriyorsunuz. Bu bazı arkadaşlarınızın gereksiz yere daha fazla emek harcamalarına yol açıyor. İşin gereğine göre davranmanızda yarar var.

Büyük bir ödemeniz var. Bunun hazırlığını daha tamamlayamadığınız için, biraz sıkıntılısınız. Borca girmek istemediğiniz için bu paranın bir kısmını içerden çekeceksiniz.

Girişken biri olmanıza karşın, hiç beklenmedik durumlarda çekingenlik gösteriyorsunuz. Yakında yapmak durumunda kalacağınız önemli bir görüşmede çok rahat bir insan görüntüsü vermek zorundasınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Önemli bir konuğunuzu bekliyorsunuz, ama konuğunuz gelişini erteleyebilir. Bu erteleme size sandığınız gibi hayal kırıklığı yaşatmayacak. Bu gecikmeden başka bir şekilde yararlanacaksınız. Çok verici davrandığınız bir arkadaş ilişkinizde, arkadaşınızın zaaflarının artmasına neden oluyorsunuz. Aile ilişkilerinizi sıcaklaştırma niyetiniz mutluluk yaratacak.

15 Eylül 2017, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler, saat 05:51 Ay-Pluto karşıtlığı, derinlikli analiz yapmanızı, işlerinizi hırslı bir şekilde yoluna koymanızı, insanları ikna etmenizi sağlar. Daha fazla kendinize güvenirsiniz. Saat 16:00 Ay-Güneş görünümü, bilginizi, tecrübeleriniziveya eğitim alanlarında ifade edebilmeniz için sizi destekleyicidir. Önemli bir kişiden destek görebilirsiniz. Bu sizin için gayet umut vericidir. İnsanlarla akıllı bir şekilde bağlantı kurabilirsiniz. Saat 19:19 Ay-Jüpiter görünümü, evimizi-ailemizi-sevdiklerimizi özlememize, kendimizi bazen yalnız hissetmemize neden olur. Sanki bir şeyler bizi sınıyor gibidir. Desteklenmek isteriz. Bazı insanların hal ve tavırlarına kafamızı takarız. Duygularımızı ifade etmekten kaçınabiliriz. Saat 22:44 Venüs-Jüpiter görünümü, şans denilen olgunun varlığını ruhunuzda hissettirir. Hayatın zorlu yanları olduğu gibi, güzellikleri de var dememizi sağlar. Sorumluluklar ağır gelmez, bilakis altından kalkabileceğimiz düzeydedir. İş hayatındaki sıkıntılar, yorgunluk ve yoğunluklar geride kalır. Güzel bir akşam geçirilir. Gönlümüzün bir yerinde saklı duran sıkıntılar kaybolur gider. Çekicilik artar. İyi niyetler karşılık görür. Birilerini affederiz veya birileri bizi üzdüğünü kabul ederek olumlu bir adım atar. Her şey emrinize amade olsun. Gönlünüzce bir gün geçirmeniz dileğimle,

15 Eylül 2017, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çevrendeki insanlara karşı davranışlarını değiştirmek isteyeceksin. Değişiklik için ilk adımı atabilirsin.

15 Eylül 2017, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Maddi ve finansal sorumlulukların üst üste bıraktığı yorucu etkileri temizlemeniz gerekebilir. İhtiyacınız olan destekleri bugün rahatlıkla bulabileceksiniz.

15 Eylül 2017, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün geleceğinizle ilgili konularda kararlar alabilirsiniz. Arkadaşlarınızla birlikte zaman geçirmek keyifli olabilir. Yeni konulara ilgi duyabilirsiniz. İkili ilişkilerinizde uyumu yakalayabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda başarılı olmak için mücadele verebilirsiniz. Çevrenizden istediğiniz desteği görebilirsiniz. Harcamalarınızı abartmayın.

15 Eylül 2017, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Farklı çevrelerden kişilerle tanışabilir ve yabancı ülkeden gelen kişilerle karşılaşabilirsiniz. Maddi fırsatları değerlendirmek için saygı duyduğunuz kişilerin görüşlerinden faydalanacaksınız. Güzel yatırım fırsatları karşınıza çıkarsa değerlendirmekten çekinmeyin. Evinizde rahat vakit geçirmek isteseniz de içinizden yükselen enerji sizi evinizin dışına çıkartacak.

15 Eylül 2017, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 19.08'de Başak burcunda gerçekleşen ve etkisini ilerleyen üç güne yayacak olan dolunay ile birlikte, gelecek planlarınıza ve hedeflerinize daha fazla odaklanacak,hayatınızla ilgili konulara daha çok motive olarak, yeniprojeleri geliştirebilecek, varolan işlerinizdeki görüşme ve toplantılardan fayda elde edecek ve kariyer gelirleriniz konusunda artıya geçebileceksiniz. Arkadaş çevreniz ve aşk hayatınızdaki ilişkilerinizde kaygı ve endişe biriktirmeden gerekli konularda yüzleşmek, doğrudan konuya girmek daha faydalı olacaktır

15 Eylül 2017, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Toplum önünde kuracağınız ilişkiler yapacaklarınızı olumlu yönde etkileyecek. Güçlü insanlardan ve beklenmedik yerlerden şanslarınız olacak. Bugün geleceğiniz için güzel dileklerde bulunmalısınız.

15 Eylül 2017, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hayatı çevrenizdeki sevdiklerinizle paylaşmak için hemen harekete geçin sakın geç kalmayın. Toplum önünde bir yıldız gibi parlayabilirsiniz. Arka plandan sizi destekleyenlerhayatınızda yepyeni bir sayfaya imza atmanızı sağlarlar. Sıcak ilişkiler ve sosyal etkinliklerle adınızı duyurmak için bu dönemi verimli kullanın. Bir marka yaratmanın heyecanını yaşayabilirsiniz.

15 Eylül 2017, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Görüşlerinizi kabul ettirmek konusunda çok inatçısınız ve amaçlarınız doğrultusunda ilerlemek için kararlısınız. Yine de zorlu günler var kapınızda, çünkü mutlu olmak için çok uğraşmanız gerekiyor. Yılgınlığa kapılmayın. Fakat bu zor günler kısa sürecek.

15 Eylül 2017, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
10° 25' 09" R
Ay
Oğlak
25° 10' 22"
Merkür
Koç
16° 53' 28"
Venüs
Boğa
00° 59' 30"
Mars
Balık
29° 43' 13"
Jüpiter
Boğa
23° 57' 20"
Satürn
Balık
16° 34' 30"
Uranüs
Boğa
22° 20' 48"
Neptün
Balık
28° 54' 28"
Plüton
Kova
02° 06' 09"
Chiron
Koç
20° 39' 31"
Lilith
Başak
23° 20' 13"
True Node
Koç
15° 21' 22"
Son Güncelleme : 30/04/2024 09:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>