Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Ağustos 2018, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Partneri olanlar için bir değişiklik yok. İyi, huzurlu bir gün. Sevgilisi olmayanlar için yeni bir dönemin başlangıcı olabilir. Daha önceden tanıdığınız bir kişi bugün ilginizi çekebilir.

Yine titiz ve vesveseli bir gününüzdesiniz. Çevrenizdekileri usandırmaktan vazgeçin. Herkes sizin kadar disiplinli olamayabilir. Sizin abartılı disiplininiz bir arkadaşınızın tepkisine neden olabilir.

Sizin için para demek temkinli olmak demek. Hem kendinize harcarken, hem de başkalarıyla paylaşırken asla ölçüyü kaçırmıyorsunuz. Bugün şaşırtıcı bir şey olacak ve siz sizden beklenmedik bir harcama yapacaksınız.

Bugün vereceğiniz kararlarda iki kere düşünün, kendinizle çelişecek bir şey yapmamaya özen gösterin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yeni bir dostluk kurmak üzeresiniz. Bu başlangıçtan sağlam bir dostluk da çıkabilir, büyük bir aşk da. Bu biraz da size bağlı. Aile çevrenizden yaşıtınız biri sizi arayıp, canınızı sıkacak konuşmalar yapabilir, sakın izin vermeyin. Kendinizi bugünlerde çok dinliyorsunuz, gereksiz yere endişeleniyorsunuz, turp gibi sağlamsınız.

16 Ağustos 2018, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler saat 10:56-11:54 arasında etkili Ay boşluk süresince, ilişkinizi gözden geçirerek nelerin düzeltilmesi gerektiğini veya ne yaparsanız daha huzurlu bir yaşam sürebilirsiniz bunları saptamanız lazımdır. Ancak belli bir memnuniyetsizlik, karmaşa ve duygusal kısıtlanmalar sizi rahatsız edebilir. Saat 11:54 itibariyle burcunuzda ilerleyecek Ay etkisi altında, çelişkiler yaşamazsınız. Kendinizden oldukça eminsinizdir. Size göre insan göründüğü gibi olmalı ve olduğu gibi görünmeyi bilmelidir. Hatalarınıza, sevaplarınız gibi sahip çıkabilirsiniz. Saat 16:27 Ay-Uranüs karşıtlık etkisinde, ilişkinin maddi-manevi anlamda güven verici olması bizim için önemlidir. Sorunların nedeni de bu güvensizliktir. Devam ettirmeye çalışmak, anlayış göstermek bu görünümde pek kolay olmaz. Saat 17:06 Ay-Satürn görünümü, nazik ve samimi davranmamıza rağmen, özellikle yaşça büyük kişilerle anlaşmakta zorlanabiliriz. Duygularımızı ifade etmek, sıkıntılarımızı anlamalarını beklemek kolay değildir. Saat 20:38 Ay-Kuzey düğüm görünümü etkisi,hayatında ve ilişkimizde geleceğe dönük düşünmemizi sağlıyor. Her şeyin düzeleceğine inancımızı yükselten bu görünüm, başarılı olma arzumuzu perçinliyor.

16 Ağustos 2018, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay, burcunda hareket ediyor. Kendine güveninin yerine geldiği bir gün. Mevcut işinin seni zorlamasına karşı, yeniteklifleri alacak ve özgüveninin sayesinden başarılı konuşmalar yaparak olumlu gelişmelere sebebiyet vereceksin. Sosyal ilişkilerinin kuvvetli ve yoğun olacağı bu gün de hayatının aşkıyla karşılaşman an meselesi. Eğitimi devam eden bir Akrep burcuysan, yurtdışı eğitimleri ile ilgili araştırmalar yapabilirsin. İlişkisi olan ya da evli bir Akrep burcuysan, değer verdiğin kişiyi ikna etmek için, politik konuşmalar yapabilirsin. Kardeşlerinle eğlenceli bir akşam geçirerek hem üzerindeki ağırlıktan kurtulacak hem de paylaşım duygunu artıracaksın.

16 Ağustos 2018, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün şüphelendiğiniz bir konu ile gerçekleri öğrenmek isteyebilir ve bunun için fazlasıyla fedakarlık yapabilirsiniz. Ancak gerçeği öğrendiğinizde ise durumun öyle olmadığını görüp kendi kendinize kızabilirsiniz.

16 Ağustos 2018, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yapmış olduğunuz çalışmaları daha ileriye taşımak isteyebilirsiniz. Yeteneklerinizi kullanarak maddi alanda atılımlar yapmak, fırsatlar yaratmak istemeniz mümkün. Finansal konularda gelişmek için işin uzmanından yardım alabilir ya da gayrimenkul alanında araştırmalar yapabilirsiniz. Sahip olduğunuz değerleri sevdiklerinizle paylaşabilirsiniz.

16 Ağustos 2018, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

BUGÜN katılacağınız toplantılarda kalabalık ortamlar sizi sıkabilir. Mutsuz olduğunuz zaman bulunduğunuz yerden uzaklaşmalısınız. Yalnızlık size iyi gelecektir.

16 Ağustos 2018, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde ilişkilerinizde ve görüşmelerinizdeki iletişiminizde, duygularınızı daha fazla ön planda tutarak, soğuk ve mesafeli davranışlar yerine, sevginizi göstermeniz ve sıcakkanlı davranmanızın faydalı olacağı bugün, yakın çevre ilişkileri ve trafikte gerginliklerle karşılaşabilirsiniz.

16 Ağustos 2018, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, arkadaş ortamlarınızda sizin istedikleriniz devrede olacak. Kafanızakonularını takmayın ve bugün vaktinizi kendinize ayırın. Kafanızda yarattığınız takıntılarınız size zarar vermesin.

16 Ağustos 2018, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ayın burcunuzdaki seyahati ilgileri üzerinize toplamanıza yardımcı olacak. Etrafınızdakilerin ilgisini üzerinizde hissetmek isteyeceğiniz bir gündesiniz. Aslında kendi başınıza kalmak ve kök enerjinizi güçlendirmek için yoga öğretisinden faydalanmak için ideal bir zaman dilimi. Partnerinizin farklı vizyonlara yelken açması belki sizin için de yeni kapıların açılmasına neden olacak.

16 Ağustos 2018, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sıkıntılı günler artık geride kaldı. Şimdi önünüze bakmanın tam zamanı. Çünkü fırsatlar sizi bekliyor. İyi yatırımlar yapabilir, maddi gücünüzü arttırabilirsiniz. Bu sevdiğinizle olan ilişkinizi de olumlu yönde etkileyecektir. Sizi güçlü ve çalışkan görmek onu etkiliyor.

16 Ağustos 2018, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 54' 22" R
Ay
Balık
00° 52' 32"
Merkür
Koç
18° 05' 25"
Venüs
Boğa
04° 08' 55"
Mars
Koç
01° 41' 40"
Jüpiter
Boğa
24° 33' 16"
Satürn
Balık
16° 47' 50"
Uranüs
Boğa
22° 29' 37"
Neptün
Balık
28° 59' 03"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 48' 08"
Lilith
Başak
23° 37' 16"
True Node
Koç
15° 21' 26"
Son Güncelleme : 02/05/2024 23:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>