Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Temmuz 2017, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinizin arada bir sergilediği aşırı çıkışlarını kişilik özelliği olarak kabullenmek durumunda kalacaksınız. İlişkinizde kızgınlık yaratan açmazlarınızın sevgilinizi daha çekici biri yaptığını inkar edemiyorsunuz.

İşinizdeki yetkinliğiniz ve sabırlı davranışlarınız engellerinizi ortadan kaldırıyor. Yakında, geliştirmeyi düşüneceğiniz ilişkiler içine girebilirsiniz. İşlerinizi yoluna koyabilmeniz, doğru zamanlamalara bağlı.

Bugünlerde hesapta olmayan gelişmeler sizi sıkı para politikaları içine sokabilir. Kolay harcıyorsunuz ve bunu bir övünç olarak görüyorsunuz. Değişmeye çalışın.

Belli bir zamandan beri soğuk götürdüğünüz bir ilişkinizde, sonradan anlayacağınız değerler var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ev içinde bazı düzenlemeler yapma isteğiniz var. Ama konuyla ilgili maddi bilanço sizi biraz kararsızlığa sokacak. Hayata karşı çok istekli, çok heveslisiniz. Bu özelliğiniz, sizde sürekli olarak yenilikler yapma arzusu yaratıyor. Bu yenilikçi görüntünüz, iletişim kurmada yararlı bir malzeme. Fakat yeniliğe kapalı olduğunuz yanlarınızı gizlememelisiniz.

16 Temmuz 2017, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler, Saat 09:38 Ay-Merkür görünüm etkisinde, problemleri, duygusal anlamda ele alırsak, çözmemiz zor olur. Bu saatlerde işlerimizi hızlı bir şekilde halledelim. Bilgiye önem verelim, gelişimden yana olalım. İş, para, ilişki konularında çıkarlarımızın farkında olmakta yarar var. Saat 11:06 Ay-Pluto görünümü,konularında ve çevrenizle olan ilişkinizde mutlaka ılımlı hareket etmek gerektiğini işaret ediyor. İş girişimlerinde şartlara, alacağınız ücrete, nasıl bir konumda olacağınıza en başından dikkat ediniz. Saat 18:50 Ay-Satürn görünümü, aktif ve özgür biçimde hareket etmemize engel olan koşulları, maddi durumumuzu,veya eğitimle ilgili konuları, yaşadığımız ortamı gözden geçirmemiz yönünde önem taşıyor. Saat 22:26 itibariyle Koç burcunda oluşacak sondördün, inandığınız değerlere sahip çıktığınızı, ülkünüzü, hayat görüşünüzü, sevdiklerinizi koruma altına aldığınızı gösteriyor. Diğer taraftan çalışma hayatında bir hayli aktifsiniz. Ancak sabırsız davranabilirsiniz. Oysaki yapılması gereken işi iyice öğrenmek,ilişkilerinde dikkatli olmak, huzursuzluktan uzak durmaktır. Bunu yaptığınız takdirde hem zarar görmemiş olursunuz hem de amacı belli bir hedef üzerinde verimli bir şekilde kendinizi geliştirirsiniz. Mutlu Pazarlar dileğimle,

16 Temmuz 2017, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sevdiğinizle aranızdaki ilişkiler daha sıcak ve olumlu olmaya başlıyor. Olaylara karşı daha yumuşak ve anlayışlı bakabilirsiniz. Böylece hem moraliniz hem de kendinize olan güveniniz yükseliyor. Hanım arkadaş ve yakınlarınızla daha yoğun ilişkiler içine girebilir, onların desteğini alabilirsiniz.

15 Temmuz 2017, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Beklediğiniz finansal kaynakları alabilirsiniz. Yaşça büyük otoriter kişilerin destekleri finansal anlamdaki gelişiminizi daha da olumlu hale getirebilir. Hürriyet Aile /

16 Temmuz 2017, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yorucu olsa da sevdiğiniz bir konu üzerinde önemli yol katedebilirsiniz. Hafta sonunda tembellik etmek yok.

16 Temmuz 2017, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Resmi işlerden nefret etmenize rağmen bugün adli başvurularınız olacak. Haklı olduğunuz konuları atlamayın. İstediğiniz hedefe oldukça yakınsınız, pes etmeyin.

16 Temmuz 2017, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Günlük işleriniz ve çalışma ortamınızın düzeni, hijyeni ve temizliğiyle ilgilenebilirsiniz. Sağlık konularında daha duyarlı ve titiz davranabilir, alanında uzman kişilerle görüşebilir, biraraya gelebilirsiniz.

16 Temmuz 2017, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Günlük hayatınızda hızlı ve sorumluluklarınızın farkında olarak ilerleyeceksiniz. Öğleden sonra ve akşam saatlerinde gerginlikleriniz artabilir. Başkaları için yapmanız gerekenleri kafanızda büyütebilirsiniz. Biraz dinlenip sakinleşmeye ihtiyacınız var.

16 Temmuz 2017, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün bir kadının dengesiz hareketleri canınızı sıkabilir. Sinir sisteminizin hassas olduğu bir gündesiniz. Dolayısıyla ruhsal gerginlik yaratan ortamlardan kaçının. İkili konulara çözüm bulmakta zorlanırsınız. En iyisi kenara çekilip sessiz kalın en doğru kararı böyle alabilirsiniz. Bazen hiçbir şey düşünmemek en iyisidir.

16 Temmuz 2017, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş hayatınızda yapacağınız atılımlarla uzun zamandır beklediğiniz atılımları gerçekleştirebilirsiniz. Hayatınız tam çok monotonlaştığını düşündüğünüz anda canlanacak. Türlü yerlerden irili ufaklı para gelebilir. İyi bir yatırım yapabilirsiniz.

16 Temmuz 2017, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
23° 50' 19" R
Ay
Aslan
08° 46' 04" R
Merkür
Koç
28° 06' 32"
Venüs
Boğa
18° 03' 37"
Mars
Koç
10° 21' 34"
Jüpiter
Boğa
27° 12' 46"
Satürn
Balık
17° 41' 10"
Uranüs
Boğa
23° 08' 52"
Neptün
Balık
29° 17' 31"
Plüton
Kova
02° 04' 26"
Chiron
Koç
21° 24' 41"
Lilith
Başak
24° 52' 27"
True Node
Koç
14° 53' 44"
Son Güncelleme : 14/05/2024 06:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>