Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Ocak 2019, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Açığa çıkarmadığınız bir problem, kendinize sakladıkça takıntı haline geliyor. Partnerinizin de problemi bilmesinde yarar olacak. Bu ortaklık sizi rahatlatabilir.

Becerikli, yeteneklisiniz, ama girişkenliğiniz biraz uçlarda geziniyor gibi. Yapmanız gerekli olmayan işleri de üstleniyorsunuz. Bir süre sonra bununla ilgili huzursuzluklar yaşayabilirsiniz.

Kenara para koyacak durumda olmanıza rağmen bir birikim sahibi değilsiniz. Biraz savruk olduğunuzu kabul ediyorsunuz. Parayla ilgili bu tutumunuz aile içinde de tartışılıyor.

İnatçı bir tutumla gereksiz bir küskünlüğü sürdürüyorsunuz. Karşı tarafın barış niyetine sırt çevirmeniz, aleyhinize olacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir dostunuzun sevincine ortak olacaksınız. Çünkü dostunuzun bu sevincinde en az onun kadar pay sahibisiniz. Önemsiz bir sağlık sorununuzu büyütüyorsunuz, lüzumsuz kuruntulardan kurtulmalısınız. Verimli bir gününüzde olduğunuz için bugünkü koşuşturmalarınızın kolayca üstesinden geleceksiniz. Akşama doğru kalabalık içinde olma ihtimaliniz var.

17 Ocak 2019, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay'ın İkizler burcuna geçtiği saat 04:00 itibariyle maddi konularınızın ön planda olacağı bir güne başlıyorsunuz. Borçlarınızı kapatmak için ödemeler yapabilirsiniz. Eşinizden veya ailenizden maddi destek görebilirsiniz. Miras konusu varsa bugün gelişme yaşayabilirsiniz. Akşam saatlerinde riskli işlerden sakının. Ufak kazalar meydana gelebilir. Ofiste fazla mesai yapmanız gereken durumlar oluşabilir. Gece ise gönül ilişkinizde gergin durumlar hakim, ani tepki vermemeye dikkat edin. Sevgiler, Astromeri

17 Ocak 2019, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün ruh hali: Sorumluluklardan kaçmıyorsun!Maddi sorunlarını düzeltmiş olman kendine olan güvenini de tazeledi. Yaptıklarını düşünmeye zamanın olmayabilir. Ama yarım kalan işlerin için biraz daha acele etmen gerekecek. Eğer konu kariyerin ise yeni arayışların için çözüm buluyorsun. Rahatlığın senin için çok önemli olduğundan sorumluktan kaçmamaya özen göstereceksin. Sevgilinin kıskançlıkları hoşuna gitse de bir süreden sonra boğucu gelebilir. Uzun vadeli bir ilişki için çözümlemeniz gereken konuları ertelememelisin. Evli ve çocukları olan bir Akrep burcuysan, ailecek kültürel etkinliklere katılabilirsiniz. Sosyal olarak daha yapıcı ve etkinsin. Tanışacağın insanlar bakış açını değiştirecek. Bugün midenin rahatsızlığı sebebiyle ağır yiyeceklerinden kaçınmalısın.

17 Ocak 2019, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İkili ilişkilerde her şeye rağmen orta yolu bulma zamanı diyebiliriz. Karşı tarafın beklentileri ve uzattığı olgun adımlar size kendinizi oldukça iyi hissettirebilir.

17 Ocak 2019, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatlerinde şansızlıklar yaşayabilirsiniz. Gün içinde kriz yaratan koşullardan uzak durmanızda fayda var. Endişe duyduğunuz konular gündeminize gelebilir. Finansal konularla ilgilenmek isteyebilirsiniz. Yenilenmeye gidebilirsiniz. Duygusal açıdan bağlayıcı konular söz konusu. Hareketli ve yoğun bir gündesiniz.

17 Ocak 2019, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Para kazanmayı seviyor, teklifleri hemen değerlendirmek istiyorsunuz. Ruhsal anlamda sezgileriniz çok yüksek.

17 Ocak 2019, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Perde arkasındaki bazı konulara gereğinden fazla zaman ayırırsanız sahneye çıktığınızda sergileyeceğiniz bir oyununuz olmaz. Bulunduğumuz ana dönmenizde fayda var. Şimdi, şu an bir sürü değişimler oluyor ve siz bunları farkına varmalısınız. Hayat enerjiniz çok değişik akıyor. Bu zamana kadar fark etmediğiniz bazı yönlerinizi fark edebilirsiniz.

17 Ocak 2019, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yakın çevrede sağlık sorunları yaşanabilir. Eklem, kemik ağrısı yaşayabilirsiniz. Gün boyu şüpheci yaklaşımlar sergilerken merak duyacağınız durumlar gelişebilir. Olayların seyri kaygı yaratabilir, gözlemci olmak önemli.

17 Ocak 2019, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İkizler burcunda seyahat eden Ay, paylaşım alanınızda hareketlenme gündeme getirir. Giderlerinizi tekrar gözden geçirmelisiniz. Spiritüel konularla ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz. Kredi çekmek, vergi, sigorta ödemek gibi konuları halletmekakışınızı rahatlatıyor.

17 Ocak 2019, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Planlarınız ve programlarınız hakkında bazı şüphelere düşmeniz mümkündür. Ortaklarınızla ters düşmeniz, bu durumun başlıca sebebi olabilir. Dikkatinizi toplayın ve doğru kararlar alın. Bir yakınınızla ilgili çok sevindirici bir haber gelebilir.

17 Ocak 2019, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 10' 08" R
Ay
Balık
04° 44' 40"
Merkür
Koç
18° 14' 37"
Venüs
Boğa
04° 28' 56"
Mars
Koç
01° 54' 11"
Jüpiter
Boğa
24° 37' 04"
Satürn
Balık
16° 49' 13"
Uranüs
Boğa
22° 30' 33"
Neptün
Balık
28° 59' 32"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 49' 02"
Lilith
Başak
23° 39' 05"
True Node
Koç
15° 21' 47"
Son Güncelleme : 03/05/2024 05:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>