Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Haziran 2017, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Ona olan bağlılığınızla, ihmalkarlığınız birbiriyle hiç çakışmıyor. Başka kişilerle ve işlerle uğraşmaktan, sevgilinize yeterince zaman ayırmadığınız düşüncenizi yıkmanız gerekiyor.

Kafanızın karıştığı bir konuda usta gözlemciliğiniz size doğruları gösterecektir. Çok yakın birarkadaşınızın sizin aleyhinize planları olduğunu söyleyenler sizi etkiliyor. Hemen birtakım yargılara, sonuçlara varmamanız harika.

Güzel para haberleri alabileceğiniz bir gündesiniz ve bu haberler üzerine hemen harekete geçmek isteyeceksiniz. Yatırımlarınızı gözden geçirirken daha sakin düşünmenin yollarını bulmalısınız.

Birçok alanda hareket halindesiniz. Bu çok yönlülük esas odaklanmanız gereken yerde, bazı gediklere yol açabilir. Bu sıralar, duygusal beraberliğinize öncelik vermeniz gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünlerde sizinle ilgili bazı düşünceler, dolaylı olarak size iletilebilir. Bu düşünceler sizi pek hoşnut etmeyecek. Fakat bunların sübjektif önyargılar olmadığını bilmeniz gerekiyor. Şefkatle yaklaştığınız bir ilişkide, sizi onurlandıracak gelişmeler var, duygulanacaksınız. Kendinize sakladığınız küçük çaplı problemlerinizi deşifre etmenizde bir sakınca yok.

17 Haziran 2017, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler, günün etkin görünümü saat 11:46 Güneş-Kuzey düğüm arasında oluşacak. Başkalarından elde etmeyi düşündüğünüz para veya destekler için gayet olumludur. Ayrıcahayatınızla ilgili gelişmelerin, yeniliklerin ve kararların da göstergesidir. Miras, vergi ödemeleri, prim, komisyon, nafaka, kredi ve yatırımla ilgili işlerinizi çıkarlarınıza uygun şekilde halletmenizde size yardımcıdır. Eğer önemli birveya özel projeniz için paraya ihtiyacınız varsa, bu görünüm karşınıza çeşitli fırsatların ve desteklerin çıkmasında etkili olur. Saat 21:47 Güneş-Uranüs görünümü, yeniolanaklarını işaret ediyor. Araştırmalı, potansiyel gücünüzü açığa çıkartıcı ve becerilerinizi göstermenizi sağlayıcı yollar denemelisiniz. Siz hangi konuda yeteneklisiniz. İlişkideki sancılardan önce, lütfen bu alana odaklanınız. Çünkü bu alandaki başarı, sizi başkalarına bağımlı yaşamaktan kurtarıcıdır. Saat 22:07 Merkür-Satürn karşıtlığı, tüm zihnimizin özellikle maddi konular ve ilişki meselelerine bir hayli takılı olduğunun işaretçisidir. Kaynak bulmak, başkalarından destek görmek, birilerini etkilemek ve onları arzularımız doğrultusunda yola getirmek isteriz. Çünkü çıkarlarımızı düşünmek zorunda olduğumuzun farkındayız. Kaybetmeyi asla göze almayız. Mutlaka ve kesinlikle birileri bizi dinlemek, isteklerimizi kabul etmek zorundadır. Parasal meseleler kadar, ilişki konularında da durum bu yöndedir. Beraber olduğumuz veya olacağımız kişinin mali durumunu, bizimle olan iletişimini, yaklaşım tarzını fazlasıyla önemseriz. Bir başka önemli konu, borç ve alacakların bizi yormasıdır. Bunları ödemek için nakit ihtiyacımız artabilir. Destek bekleriz, elimizdekiyle işlerimizi halletmeye çalışırız, zorlanabiliriz. Benim tavsiyem şu günlerde özellikle mali konularda ve ortaklaşa işlerde, yatırım veya kredi kartı harcamalarınıza mutlaka dikkat etmenizdir. Bir de, kimseye güvenmeden ayaklarınızın üzerinde durmaya çalışmanızdır. Zor olabilir, ancak bu zorluklar bundan sonra daha dikkatli hareket etmeniz için uyarılardır. Bunları önemsemenizde yarar var. Tüm babalarımızın 365 günü kutlu olsun. En derin sevgi ve saygılarımla,

18 Haziran 2017, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kafanın karışıklığı, gün içinde kendini net ifade edememene sebep olacak. Bugün iyi bir dinleyici olabilirsin.

18 Haziran 2017, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ruhsal anlamda kendinizi dinlendirme sürecine girebilirsiniz. Aileniz ya da sevdiklerinizle birlikte olmak size bugün farklı bir huzur verebilir. Hürriyet Aile /

18 Haziran 2017, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kendinizi daha akıcı ve yaratıcı bulabileceğiniz bir gündesiniz. Yaratıcı konularda, çocuklarla ilgili konularda daha rahat olabilirsiniz.

18 Haziran 2017, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Resmi işlerden nefret etmenize rağmen bugün adli başvurularınız olacak. Haklı olduğunuz konuları atlamayın. İstediğiniz hedefe oldukça yakınsınız, pes etmeyin.

18 Haziran 2017, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Günlük işleriniz, hesap ve detay gerektiren konularla ilgileneceğiniz hareketli bir gün geçirebilirsiniz. Sağlıkla ilgili konularda sizi harekete geçiren durumlar ortaya çıkabilir. Üretken ve verimli bir hafta sonu olabilir.

18 Haziran 2017, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Parasal konularda olumsuz düşünceler içinde olabilirsiniz. Alacak verecek dengesindeki bozulmalar sizi zorlayabilir. Olayları oluruna bırakmalısınız.

18 Haziran 2017, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Gündelik işler hiç bitmez o yüzden bugünü sevdiğinizin isteklerini yerine getirmeye adayın. Tutkulu bir pazar geçirmek sizin elinizde olacak. Doğada yürüyüş yapın, damak tadınıza uygun yiyecekler tüketin. Dünya mutfaklarının farklı lezzetlerini deneyimleyin.

18 Haziran 2017, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Biraz isteksiz ve karamsar bir tutum sergilemeniz mümkün. Ancak, dikkatinizi evinize yöneltecek, yenilikler yapacaksınız. Yeni eşyalar alabilir, dostlarınızı ve arkadaşlarınızı evinize davet edebilirsiniz.

18 Haziran 2017, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 17' 46" R
Ay
Koç
06° 36' 33"
Merkür
Koç
19° 39' 42"
Venüs
Boğa
07° 11' 07"
Mars
Koç
03° 35' 28"
Jüpiter
Boğa
25° 07' 56"
Satürn
Balık
17° 00' 15"
Uranüs
Boğa
22° 38' 08"
Neptün
Balık
29° 03' 19"
Plüton
Kova
02° 06' 09"
Chiron
Koç
20° 56' 19"
Lilith
Başak
23° 53' 41"
True Node
Koç
15° 24' 35"
Son Güncelleme : 05/05/2024 10:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>