Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Nisan 2018, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sonsuz güven duyguları içinde değilmiş gibi tavır takınması sizden kaynaklı olmayan nedenlere de bağlı olabilir. Sizinle ilgili aldığı referanslar konusunda yeterli bilgi sahibi değilsiniz.

İş yerinizin size ihtiyacı var. Ama bu tam birgüvenliği anlamı taşımıyor. Enerjinizi ve yeteneklerinizi çok daha iyi değerlendirebileceğiniz başka yerlerin olduğunu bilmeniz sizi rahat davranışlar içine sokuyor.

Özel masraflarınızı kısıtlayamamanız, elinize geçenin geldiği gibi gitmesini açıklıyor. Ama yakınlarınıza yeterli kazancınıza karşı yaşadığınız geçim zorluğunu anlatmakta güçlük çekiyorsunuz.

Şimdilik ilişkinizin bir tehlike altında olmadığını ona kanıtlamalısınız. Sevgiliniz güven istiyor. Ona bu güveni verebilmeniz beraberliğinizi daha da anlamlı hale getirecek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Önemli kararların eşiğindesiniz. Ama yine de ince eleyip sık dokumanız gerekmiyor. Deneyiminize ve sezginize güvenerek vereceğiniz kararlardan pişman olmayacaksınız. Yeni bir duygusal ilişkinin başlangıcı bugün yeşerebilir. Gerekli olan tek şey, sizin bu ilgiyi fark edebilmeniz ve karşılık vermeniz. Çevrenizdeki birkaç kişi, bununla ilgili aşırı bir merak taşıyor gibiler.

14 Nisan 2018, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler saat 06:26 Ay-Koç burcu geçişi etkinliğinde, sağlığımıza önem verelim. Çabuk sinirlenmek, anlayışsız davranmak, bize uymayan bir durumla karşılaştığımızda tepki göstermek mümkündür. Kendi kendimize kararlar almaya kalkışmayalım. İşimizdeki kurallara gerekirse riayet edelim. Kural dışı veya sert davranan kişilere karşı da gözümüzü dört açalım. Saat 12:59 Jüpiter-Pluto görünümü, sizlerin içinizdeki gücün uyanışıdır. Maddi ve manevi anlamda zenginlik işaretçisidir. Hayatınıza pozitif yönde bir ivme kazandırır. Bozulmuş, verimsiz, kazandırıcı olmayanı geride bırakmaktır. Bir dönüşüm hareketidir. Bu kişisel yönde olacağı gibi, başkalarından göreceğiniz desteğin de göstergesidir. Sizin zorla veya istemeyerek değil, doğal olarak katılımda bulunacağınız bir adımın atılması, gelişmenin yaşanması halidir. Çevreniz büyür, birileri fırsatlar sunar, karşınıza olanaklar çıkar. Hayatınızı daha iyi hale getirmenizi sağlayacak şans ve dönüşümün göstergesidir. Saat 15:12 Ay-Merkür kavuşumu, sağlık-çalışma hayatı veya girişim konularındaki görüşmelerin işaretçisidir. Saat 20:27 Mars-Neptün görünümü, aşkta iletişimi güçlendirici, sağlam adım atılmasında teşvik edici bir enerjidir. Boş, anlamsız konuşmalar yerine, sizi gerçekten tatmin edici, elle tutulur bir şeyler görmek istersiniz. Aşkı seviyorsunuz, aşkla sarmaş dolaş olmaktan yanasınız. Güven önemli. İşte bu görünüm, bütün bunlar adına faydalı gözüküyor. Saat 23:00 Ay-Satürn görünümü, birilerinin düşüncesizliği yüzünden canınızın sıkılmasına yol açar. Mecburen işleri yoluna koymak zorunda kalırsınız. Keyifli bir Cumartesi geçirmeniz dileğimle,

14 Nisan 2018, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendinle ilgili hiçbir şeyi ertelemeyeceğin bir gün. Özeleştiri yaparak, eksik yönlerin üzerine düşünebilirsin.

14 Nisan 2018, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kariyerinizle ilgili geleceğe yönelik konularda hayal kırıklığı yaşayabileceğiniz bazı durumlar söz konusu olabilir. Bu konuda başka bir plan geliştirmek ve başka bir hedef belirlemek daha mantıklı olacaktır. Zira yaşamsal her konuda risk olması muhtemeldir. Bazı riskleri göze almazsanız her zaman aynı şeyleri yaşarsınız.

14 Nisan 2018, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeniay öncesinde hem bitişler hem de başlangıçlar dikkat çekiyor. Bugün çaba sarfetmeniz gereken koşullar olabilir. Sağlık ve düzen konularına daha duyarlı olabilirsiniz.

14 Nisan 2018, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gökyüzü bugün yaşamınızın her alanında olumlu gelişmelere işaret etmekte. Bugün kendinizi şımartın ve sizi ne mutlu ediyorsa o yöne ilerleyin. Gökyüzü duygularınızı harekete geçirdiğinden, Değer yargılarınız daha da gelişecek ve her şeyden önemlisi başkaları için yaşamayı bir kenara bırakıp kendinize değer verecek ve kendi isteklerinizi hayata geçirmek için cesur adımlar atacaksınız. Kendinize güvenin ve ilerleyin. Bekar Akrepler alınganlığa bağlı duygusal tepkileriniz birlikte olduğunuz insanı bezdirebilir sevgilinizi kaybetmek istemiyorsanız daha net ve kararlı olmayı denemelisiniz…

14 Nisan 2018, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kendinle ilgili hiçbir konuyu ertelemeyeceğin bir gün. Özeleştiri yaparak, eksik ve fazla bulduğun yönlerin üzerine düşünebilirsin. Uzun zamandır görüşmediğin arkadaşın iletişime geçerek, görüşmek isteyebilir. Eğitimi devam eden bir Akrep burcuysan, gelişimini destekleyecek kurslara kayıt yaptırabilirsin. Gizemli davranışların, aile bireylerinde merak oluşturabilir. İlişkisi olmayan bir Akrep burcuysan, çevrendeki birinin senden hoşlandığını, üçüncü bir ağızdan öğrenebilirsin.

14 Nisan 2018, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İletişime dayalı işlerinizde sözünüz dinlenecek. Çevrenizdeki insanlara yardım edecek, onlara yol göstermekten büyük mutluluk duyacaksınız.

14 Nisan 2018, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duyacağınız haberler yüzünden canınız sıkılabilir. Üstelik geriliminizi sevdiğinize yansıtabilir ve onu da huzursuz edebilirsiniz. sakin olun. İçinizden yükselen büyük istekler ve büyük beklentileri gözden geçirmelisiniz. Hoşlanmadığınız kimselerle bugün görüşmeyin. Dikkatinizi yükseltin.

14 Nisan 2018, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çok neşelisiniz. Biranda birçok yerde olmak isteyeceksiniz. Eğlencenin ve hareketin olduğu heryerde sizi de görmek mümkün. Fakathayatınızda bir takım sorunlar var. Bunun da tek nedeni sizsiniz. Sık sık değiştirdiğiniz fikirler ve tutarsızlığınız buna sebep.

14 Nisan 2018, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
11° 37' 57"
Ay
Kova
12° 22' 43"
Merkür
Koç
17° 25' 05"
Venüs
Boğa
02° 31' 54"
Mars
Koç
00° 41' 01"
Jüpiter
Boğa
24° 14' 51"
Satürn
Balık
16° 41' 03"
Uranüs
Boğa
22° 25' 06"
Neptün
Balık
28° 56' 43"
Plüton
Kova
02° 06' 13"
Chiron
Koç
20° 43' 44"
Lilith
Başak
23° 28' 32"
True Node
Koç
15° 20' 33"
Son Güncelleme : 01/05/2024 15:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>