Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Nisan 2018, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Tam istediğiniz ilişkiyi yaşadığınızı savunuyorsunuz. Ama arada bir karşılaştığınız çözümsüzlükler karşısında aradığınız bazı yanıtlar oluyor. Sevgiliniz sizi biraz yönlendiriyor gibi.

İş hayatınızda başarılısınız. Bir iki problemli ilişkiyi de iyi idare ediyorsunuz. Bugünlerde biraz ferahladınız, ama bu rahatlama umduğunuz kadar uzun sürmeyecek gibi görünüyor.

Sonradan aklınıza gelen borçlarınız ortaya çıkıyor ve sıkıntı yaşıyorsunuz. Bugünlerde para durumlarınız bir miktar karışık. Biraz daha sıkabilirseniz, her şey hallolacak.

Koşullarınızı iyi tanımalısınız. Olumsuz koşullar içinde doğru değerlendirmeler yapabilmeniz güç olabilir. İleriyi göremediğinizi düşünüyorsunuz. Belli ki bu, ileriye baktığınız yerle ilgili.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sosyal hayatınızdaki hareketlenmeler bazı konularda kendinizle barıştığınızı gösteriyor. İnandığınız konulardaki ısrarcılığınız, bugün beklenmedik tepkiler getirebilir. Zorlama ilişkilerden kaçınmalısınız. Bugünlerde sorumluluklarınıza ağırlık vermelisiniz. Böylece kafanızı uzun süredir kurcalayan ayrıntılardan kurtulacaksınız.

13 Nisan 2018, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler güne, saat 01:28 Ay-Mars görünüm etkisinde adım atıyoruz. Bu enerji aşkı vurguluyor. Duygularınız ılımlı bir şekilde akıyor. Sizin için en önemli konu, ilişkinizde fikirsel ve hedefsel anlamda ortaklaşa hareket etmek. Bu olduğunda kafanızın içinde soru işareti kalmayacak. Saat 03:09 Ay-Neptün kavuşumu, rahatlatıcı, huzur verici, aşkı ruhumuzda hissetmemizi sağlayıcı bir enerjidir. Sizlerin, sakinleşmenizi, olumsuz duygulardan uzak kalmanızı, romantik ve ılımlı yaklaşımlarla çevrenizi kucaklamanızı destekleyicidir. Aşık olmak isteriz veya aşkı ruhumuzun derinliklerinde kucaklamaktan yana oluruz. Saat 03:57 Ay-Venüs görünümü gayet olumludur. Özellikle ilişkilerde ılımlı bir havanın esmesini sağlar. Aradaki buzlar çözülür. Sevecen, şefkatli, iç huzuruyla dolu olarak hayatı kucaklarız. Saat 14:16 Ay-Pluto görünümü, sakinleştirici ve sizi güçlendiricidir. Problemleri çözüme kavuşturacak gücünüz yükselir. Saat 14:27-14 Nisan saat 06:26 arasında Ay-Boşlukta ilerleyecek. Sizi ilgilendiren konularda gerçekçi düşünmekte yarar görüyorum. Eğer sorunlu bir ilişkiniz varsa, bunları çözüme kavuşturmak için mücadele etmek yerine tam tersine sevgilinize doğru çekilebilirsiniz. Şikayet ettiğiniz noktalar gözünüzde önemsiz hale gelir. Sizi mutlu edecek haberler almanız dileğimle,

13 Nisan 2018, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Grup çalışmalarında kendini göstereceğin bir gün. Bir proje ya da etkinlik ile dikkatleri çekebilirsin.

13 Nisan 2018, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Partnerinizden beklediğiniz ilgi ve adımları nihayet alabileceğiniz özel bir gün. Ruhsal anlamda kedinizi iyi, hissetmeniz için bir çok sebep ayağınıza kadar geliyor olacaktır. Aşkta romantizm, sevgi de yaptığınız fedakârlıkları görme zamanıdır. Bunun keyfini doya doya çıkartın.

13 Nisan 2018, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatlerinde harcamalarınıza dikkat etmeniz gerekebilir. Maddi konularınızla ile ilgili yeni planlamalar yapabilirsiniz. Takibini yaptığınız işler, konularda sonlanmalar olabilir. Yeni plan ve projelerinizi hayata geçirmek isteyebilirsiniz. Enerjiniz yükseliyor. Akşama doğru keyifli bir program yapmak size iyi gelecektir.

13 Nisan 2018, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gökyüzü bugün yakınlarınızla ilişkileriniz konusunda dikkatli olmanız için uyarıyor sizleri. Daha önce zarar görmüş olduğunuz halde her şeyi unutur tarzda kucak açacağınız insanlara karşı iki kere düşünerek hareket etmeniz olabilecek olumsuz olayların önüne geçecektir. Evveliyatında tecrübe ettiğiniz halde çok ciddi zararlar görebilirsiniz. Gerçeklerle yüzleşmediğiniz takdirde bunu yaşamanız da kaçınılmazdır.. Özel yaşamınızda ise eş ve sevgilinize duyduğunuz aşk daha da alevlenecek ve aşkın tüm coşkusunu yaşayacaksınız.

13 Nisan 2018, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ay boşlukta ilerleyeceğinden hayatınızdaki kadın figürler, anneniz ve eğer siz bir erkekseniz eşinizle ilgili konularda belirsizlik ve durağanlık yaşayabilirsiniz. İlişkilerde yeni kararlar almamanız gereken ve yaşayacağınız her duyguyu normal ve insana özgü olarak kabul etmeniz gereken enerjisi durağan bir günde bulunmaktasınız.

13 Nisan 2018, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Özel hayatınızda biraz hayalci davranabilirsiniz. Kendinizi eğlenceli olaylara kolay kaptırabilirsiniz. Başkalarının hikâyelerini dinlerken, kendi yaşadıklarınızı sorgulayacaksınız.

13 Nisan 2018, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Günü sanat etkinliklerine ayırmalısınız. Dostlarınızın düzenledikleri davetlere katılmak ruhunuza iyi gelir. Bağımlılıklar geliştirmemeye dikkat edin. Çocuk yapmaya karar verebilirsiniz.

13 Nisan 2018, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

HAFTANIN başında, bedensel açıdan yenilenmek, kendinize bakmak için önemli bir dönemi başlatabilirsiniz. Zayıflamayla alakalı çeşitli fırsatlar da yakalayabilir, bir diyete başlayabilir veya spor programına kaydolabilirsiniz. Ortamlarınızı yenilemek, tekrar dekore etmek için bazı faaliyetlerde bulunmanızı da bekleyebiliriz. Duygusal hayatınızda da hareketlenmeler olabilir. Bunlar, duygularınızın yoğunlaşmasının kesin sonucu olacaklardır. Uzun bir seyahat veya gezi programı da bu hafta içerisinde gündeminize girebilir. Ancak; tüm bu olumlu etkilerin yanında, haftanın sonuna doğru bazı aksaklıklarla, hatalarla veya gecikmelerle karşılaşabileceğinizi de söylemeliyim. Bunlar, size, hiç hesapta olmayan bazı masraflar yaptırabilirler. Bu duruma sinirlenebilir, kızgınlığınızı da açıkça ortaya koymaya başlayabilirsiniz. Ani tepkiler vermekten, sert çıkışlar yapmaktan kaçının; hiç suçu olmayan insanları kırmaktan uzak durun...

13 Nisan 2018, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
11° 06' 24" R
Ay
Kova
04° 52' 22"
Merkür
Koç
17° 10' 33"
Venüs
Boğa
01° 51' 52"
Mars
Koç
00° 15' 59"
Jüpiter
Boğa
24° 07' 15"
Satürn
Balık
16° 38' 14"
Uranüs
Boğa
22° 23' 14"
Neptün
Balık
28° 55' 45"
Plüton
Kova
02° 06' 12"
Chiron
Koç
20° 41' 54"
Lilith
Başak
23° 24' 56"
True Node
Koç
15° 20' 41"
Son Güncelleme : 01/05/2024 02:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>