Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Nisan 2018, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinize gösterdiğiniz küskün tavırla kendinizi kandırdığınızı biliyorsunuz. Ona bir şeyleri anlatmak için başka bir yol denemelisiniz. Bu oyunu fazla uzatmamanız sakıncalı olabilir..

Yeteneklerinizalanınızda kendini gösterme şansına sahip. Ama bazı insan ilişkileri sizin huzurlu bir çalışma ortamı içinde olmanızı önlüyor. Yine de sorun yaşadığınız ilişkileri hayatın birincil problemi gibi görmemelisiniz.

Önünüzde düşünceli günleriniz var. Bugünü biraz masraflı geçirmeniz, bu açığı nasıl kapatacağınızı düşünmenize yol açabiliyor. Sıkıntınızın bitmesi bazı küçük nedenlere bağlı olabilir. Yakında böyle bir şaşkınlık yaşayabilirsiniz.

Tam yerine oturtamayıp sonradan iç tartışmalarınızda bocaladığınız bazı davranışlarınızla objektif hesaplaşmalar içine girmeniz gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Birkaç gün içinde birtakım sıkıntılarınız olabilir, bunların bugünden önünü almanız gerekiyor. Özgüvenli biri bilinmenize rağmen birtakım ilişkilerinizde etki altında görünüyorsunuz. Doğallığınız, içtenliğinizle ilişkilerinizde kolay kabul görmüş, yadırganmayan bir ağırlığınız var. Bazı sorunlarda tartışılmaz otorite gibi görülebiliyorsunuz.

12 Nisan 2018, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler Balık burcunda ilerleyen Ay, her zaman olduğu gibi, bizi bir anne şefkatiyle sarıp sarmalar. Köklerimizi geliştiren, güçlendiren, büyüten ve bizi hayata bağlayan bu enerjiyi ister işlerimizde ister ilişkimizde istersek gelişmemizde kullanabiliriz. Saat 15:18 Ay-Satürn görünümü, önemli konularda karar vermemizi sağlıyor. Çevremizle bağımızı güçlendiriyor. Bize yönelen güzel yaklaşımların işaretçisi oluyor. Bu saatlerde huzurluyuz ve isteklerimizi elde edebilecek güce sahibiz. Saat 19:26 Venüs-Neptün görünümü, partnerinizin sizin üzerinizdeki etkinliğini ve sizin de aşkla büyülenmeye hazır olduğunuzu gösterir. Her iki taraf da, güzel bir şeyler duymak ister. Güçlü olmak ve güven içinde yaşamaktır tüm arzunuz. Baştan çıkmaya hazır olan yüreğiniz, aslında neyin doğru neyin yanlış olduğunu gayet iyi bilmektedir. Bu faydalı görünüm, iyi niyetin ve sağlam olanın size doğru yönelmesini sağlayabilir. İlişkinin ciddiyeti kadar aşkın kutsallığı da esastır. Sorunlar varsa dahi, bu etki altında kimse kimseye hayır diyemez. Yeter ki bir taraf diğerine doğru bir adım atsın. Öbür taraf olanı biteni unutmaya hazırdır. Her şey umduğunuzdan daha güzel olsun. Can-ı gönülden sevgilerimle,

12 Nisan 2018, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Duygularınızın yükseldiği bir gün. Olaylardan ve haberlerden kolay etkilenebilirsiniz. Kafanızı karıştıran konulardan uzak durmalı, sevdiğinize anlayışlı davranmalısınız. Eski bir tanıdığınızla karşılaşabilirsiniz.

12 Nisan 2018, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aşk hayatınızla ilgili olumlu ve yaratıcı bir zaman dilimidir. Bugünü sevdiğiniz kişiyle hoş vakitler geçirerek değerlendirebilirsiniz. Bekâr akrepler organizasyonlar aracılığıyla hoş karşılaşmalar ve tanışmalar yaşayabilirler. Kariyerinizle ilgili beklemediğiniz ani şanslar ve fırsatlar elde edebilirsiniz.

12 Nisan 2018, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeniliklere ve farklı fikirlere açık bir gündesiniz. Bir yerlere gitmek, yolculuk planları yapmak isteyebilirsiniz. Arkadaşlarınızı da bu konuda heveslendirebilirsiniz. İnanç, felsefe ve ruhsal konularda düşüncelerinizi etrafınızdakilerle paylaşmaktan keyif alabilirsiniz. Ancak işlerinizdeki yavaşlama canınızı sıkabilir. Elinizde olmayan nedenlerden kaynaklı olaylar yaşanabilir.

12 Nisan 2018, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İş hayatınızda duygusal yaklaşımlarda bulunmamalı sabırla hareket etmeli ön plana çıkma eğiliminde olan kişilerle rekabet içine girmeden siz sadece hedeflerinizi gerçekleştirmek için çaba göstermeye devam etmelisiniz. Özel yaşamınızda ise duygularınız netleşecek ve bu etki ile sancılı ilişkilerinizi sonlandırma kararı alacaksınız.

12 Nisan 2018, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İletişim araçlarıyla mesafeni açabilir, kısa bir süre de olsa kendini teknolojiden soyutlamak isteyebilirsin. Eğer bir süredirarayışı içinde olan bir Akrep burcuysan bir yakınının aracılığı ilebağlantıları kurabileceğin insanlarla tanışabilirsin. İş ya da sosyal hayatta atacağın adımlar, kararlar sana hem maddi güç hem de itibar olarak dönebilir. Değer verdiğin kişinin bazı davranışlarını eleştirmen, tepki almana neden olabilir.

12 Nisan 2018, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Özel hayatınızda yaratıcılığınız ve romantikliğiniz yüksek olacak. Sevdiğiniz insana anlayışla yaklaşabilirsiniz. Bugün, maddi konularda çok güzel haberler alabilirsiniz.

12 Nisan 2018, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Aşk hayatınızın keyfine varın. Haftanın stresini üzerinizden atmak için bohem arkadaşlarınızla harika bir gün geçirebilirsiniz. Hobiler tutkuya dönüşebilir. Çocuğunuzla vakit geçirin.

12 Nisan 2018, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizden biriyle yapacağınız konuşmalar sayesinde işinizle ilgili ileriye dönük birtakım planlar yapacaksınız. Bu konuşma sizin için çok yararlı olacak. İş yerinde karşılaşacağınız sorunları büyük tartışmalara yol açmadan sonuçlandırmaya çalışın.

12 Nisan 2018, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
11° 08' 26" R
Ay
Kova
05° 21' 06"
Merkür
Koç
17° 11' 26"
Venüs
Boğa
01° 54' 26"
Mars
Koç
00° 17' 35"
Jüpiter
Boğa
24° 07' 45"
Satürn
Balık
16° 38' 25"
Uranüs
Boğa
22° 23' 21"
Neptün
Balık
28° 55' 49"
Plüton
Kova
02° 06' 12"
Chiron
Koç
20° 42' 01"
Lilith
Başak
23° 25' 10"
True Node
Koç
15° 20' 40"
Son Güncelleme : 01/05/2024 03:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>