Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Eylül 2017, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Daha mutlu olacağınızı, daha büyük coşku yaşayacağınızı düşünmüştünüz. Daha fazla ortak yanınız olduğunu sanmıştınız. İlişkinizin başladığı gibi gitmemesi sizi düşündürüyor.

Önemli sorumluluklarınız var. Ama siz bu sorumlulukların hepsinin altından kalkıyorsunuz. İş yaşantınızda başarılı, sevilen birisiniz. Yakında sizi biraz üzecek bir gelişme olabilir.

Arada bir çektiğiniz parasızlık sizde büyük bir sıkıntıya neden olmuyor. Esas olarak kendi yağınızla kavrulan birisiniz. Eş, dost ve yakınlarınıza da bazı destekleriniz olabiliyor.

Sizin haberiniz olmadan size hazırlanan bir sürpriziniz var. Bir şeyler hissetseniz bile meraklı davranmamanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sağlığınızla ilgili duyduğunuz endişelerin sebebi, bunu yalnızca eş, dostla paylaşıp bir uzmana görünmemenizden kaynaklanıyor. Haftanın sonuna doğru bu şekilde davranıp rahatlayacaksınız. Yurtdışındaki bir arkadaşınızdan uzun zamandır haber alamayışınız sizi düşündürüyor. Onunla birlikte yapmayı planladığınız bazı şeyleri, onun bir niyetsizlik içine girdiği kuşkusuyla iptal etmeyi düşünüyorsunuz.

19 Eylül 2017, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler Saat 02:20 Ay-Merkür kavuşumu, dostluklar ve hayattan beklentilerimizi gözden geçirme halidir. İnceleriz, gözlemleriz, doğru mu yanlış mı diye ölçüp tartarız. Toplumsal ilişkilerimizi sorgularız. Kafamıza uyan-uymayan kişileri, aklımıza yatan ve yatmayanları düşünürüz. Bazı konularda tatmin oluruz, bazılarında olmayız. Her şeyin mükemmel olmasını bekleriz. Kafamızın içindeki sorunları konuşmaktan, derleyip toparlamaktan yana oluruz. Saat 05:46 Neptün ile karşı karşıya geliyor. Aşk hayatınız çocuklarınızla alakalı konuların bilinçli bir şekilde ele alınması, titizlikle takip edilmesi anlamında yararlıdır. Ancak paramızın hesabını da iyi yapalım. Açılmayalım. Saat 10:32 Güneş-Chiron karşıtlığı, aşk hayatınızla ilgili konulardaki duyarlılığın, bağlılığın, aşkı hayatınızda kutsal bir yere koyduğunuzun işaretçisidir. Aslında hedefinizle örtüşmeyen, düşündüğünüzde bir türlü kabullenmediğiniz durumlar yaşansa da, siz aşktan vazgeçemezsiniz. O sizin yaşamınızda en çok istediğiniz fakat en çok üzüldüğünüz noktadır. Bu karşıtlık işte bütün bunların bir kez daha hissedilmesinde etkilidir. Saat 13:35 Ay-Pluto görünümü sizi destekleyicidir. Çevrenizdeki insanlar üzerinde sözel anlamda etkili olabilirsiniz. Saat 22:10 Ay-Satürn görünümü, hayatın tüm güzelliklerini huzurla, sevgiyle yaşamak varken, para kazanmaya ve hayatımızı garanti altına almaya çalışıyoruz. Buna mecbur olmak dahi bizi yoruyor çoğu zaman. Duygusal anlamda sıkıntılı olabiliriz.

19 Eylül 2017, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Seninle ilgili farklı fikirlere sahip olan insanlarla bir araya geleceksin. Aktif bir konuşmacı olmaktan çekinme.

19 Eylül 2017, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ekonomik konular üzerine bazı yeni planlamalar yapabilirsiniz. Ani değişen ruhsal durumunuz karşısında ilişkileriniz zarar görebilir.

19 Eylül 2017, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün gelecek yönünde yeni planlamalar yapabilirsiniz. Kendinizi sıkışmış hissedeceğiniz bir gündesiniz. Beklemediğiniz olaylar karşısında tepkisel davranabilirsiniz. Bazı konularda bitişler meydana gelebilir. Kendinizi sosyal konularla oyalamak isteyebilirsiniz. Ani değişimlere ayak uydurmaya çalışın. Sevdiklerinizle program yapabilirsiniz.

19 Eylül 2017, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İlginç kişileri çekici bulabilirsiniz. Ayrıca bir arkadaşınız ile aranızdaki ilişki aşka dönüşebilir. Bu arada sizin de ilgiye ve sevgiye olan ihtiyacınızın arttığı bir dönemdesiniz. Sevdiğinizin davranışlarından etkilenebilirsiniz. Ancak sizin de sevdiğinize karşı daha ilgili davranmanız gerekiyor. Arkadaşlarınıza ayırdığınız zamanın bir kısmını sevdiğiniz ile geçirirseniz, ilişkiniz daha sıcak olabilir.

19 Eylül 2017, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Odak noktanızın ikili ilişkiler olacağı bugün, partneriniz ve yakın dostlarınızla son derece keyifli paylaşımlarda bulunabilir, güzel haberler alabilir, birlikte kaliteli zaman geçirebilirsiniz.

19 Eylül 2017, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sizi heyecanlandıran ve hayattan keyif almanızı sağlayan ortamlarda bulunabilirsiniz. Gün içinde göz önünde bulunacağınız yerlerde ve sosyal çevrenizde para alışverişleriniz fazla olabilir.

19 Eylül 2017, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Başak burcundaki Ay, sizin arkadaşlarla rahat ama üretken bir gün geçirmenizi sağlar. Eleştirel konuşmalardan çıkarılan dersler, alacağınız kararları ve geleceğe dair görüşlerinizi destekler. Toprak alım ve satımı, organik tarım, sağlıklı beslenme günün gündemini oluşturur.

19 Eylül 2017, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sıkıntılı günler artık geride kaldı. Şimdi önünüze bakmanın tam zamanı. Çünkü fırsatlar sizi bekliyor. İyi yatırımlar yapabilir, maddi gücünüzü arttırabilirsiniz. Bu sevdiğinizle olan ilişkinizi de olumlu yönde etkileyecektir. Sizi güçlü ve çalışkan görmek onu etkiliyor.

19 Eylül 2017, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
10° 27' 34" R
Ay
Oğlak
25° 44' 23"
Merkür
Koç
16° 54' 24"
Venüs
Boğa
01° 02' 35"
Mars
Balık
29° 45' 09"
Jüpiter
Boğa
23° 57' 55"
Satürn
Balık
16° 34' 43"
Uranüs
Boğa
22° 20' 57"
Neptün
Balık
28° 54' 33"
Plüton
Kova
02° 06' 10"
Chiron
Koç
20° 39' 39"
Lilith
Başak
23° 20' 30"
True Node
Koç
15° 21' 19"
Son Güncelleme : 30/04/2024 10:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>