Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Eylül 2017, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Onunla bir şeyler yaşama isteğinizi zor dizginliyorsunuz. Ama sizi bu ilişkiye başlayacağınıza dair bir belirti görünmüyor. Cesaretsizsiniz. Bu kadarlık bir heyecanla yetinmek zorunda kalacaksınız.

İş hayatınızda çok sabırlı biri olmanıza rağmen, bıktırıcı bir işte bu kadar istikrar göstereceğinizi kimse tahmin etmiyordu. Bunu bildiğiniz için büyük bir efor gösterip işi vaktinden önce bitirmeye çalışıyorsunuz. Yakındahayatınızda sevineceğiniz gelişmeler olabilir.

Biraz sıkıntılarınız var, kazancınız bir birikim sağlamanıza yetmiyor. Günübirlik yaşıyorsunuz. Bir satış işinizden haberdar edileceksiniz. Sizi çok ilgilendiriyor. Ama iz sürüp işi takip etmeniz gerekecek.

Önümüzdeki günlerde bir yakınınıza kefil olmanız istenecek. Yakınınız kötü niyetli olmasa bile bu işte sizi biraz üzecek gibi görünüyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün keyfiniz pek yerinde değil, hafta onunuzu tam istediğiniz gibi değerlendiremediniz. Daha başka hazırlıklarınız, daha başka beklentileriniz vardı. Pek haz almadığınız biriyle, isteğiniz dışında bir arada olmak zorunda kaldınız. Bugünlerde aile ilişkilerine alışılmadık biçimde zaman ayırmanız hayra yorulmak isteniyor. Ailenize sevinç ve şaşkınlığı bir arada yaşatıyorsunuz.

16 Eylül 2017, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler, 04:09 Ay-Aslan burcunda ilerleyecek. Dikkat çekmekten hoşlandığımız bugün, amacımıza ulaşmak niyetindeyiz. Ayın ışıltılı enerjisi, siz Akreplerin mesleki, ailevi, eğitim, aşk hayatınız başta olmak üzere her alanda destek olması mümkündür. Saat 22:02 Merkür-Mars kavuşumu, yeni plan ve projelerin akılcı şekilde yürürlüğe konulduğu, gözden geçirilip uygulandığı, eksiklerin tamamlandığı zamandır. Eğitim, akademik tez,başvurusu, görüşme ve toplantılar için önümüzdeki birkaç gün gayet olumludur. Bir işi en düzgün şekilde organize edebilir, bilgisayarda verilerimizi kontrol edebilir, verimli şekilde düzenleyebiliriz. Duygulardan ziyade mantığın ön planda olduğu günlerdeyiz. Zihnimiz bize olumlu yönde rehberlik edecektir. Keyifli bir Cumartesi günü geçirmeniz dileğimle,

16 Eylül 2017, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İnişli-çıkışlı duygular yaşıyorsun. Maddi kararlar almanı sağlayacak gelişmelerle karşılaşabilirsin.

16 Eylül 2017, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Arkadaşlarınız ve sosyal çevrenizle ile olan konularınız hız kazanıyor. İletişimsel konular hız kazanırken ilişiklerinizde sözel tartışmalardan uzak durun.

16 Eylül 2017, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hafta sonu olmasına karşın bazı sorumluluklar dikkat çekiyor. Daha düzenli ve organize olmaya gayret etmelisiniz.

16 Eylül 2017, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Araç... Kendiniz ve işiniz için gerekli olan her şeyi biliyor ve hayatınızı harika bir şekilde organize ediyorsunuz ancak aşk hayatınızda oldukça acemileştiniz. Çocuk gibisiniz.

16 Eylül 2017, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Hedeflerinize ve planlarınıza odaklı hareket edebileceğiniz bir gündesiniz. Organizasyon, düzen, zamanlama gerektiren konularda başarılı olabilir, farkınızı ortaya koyabilirsiniz. Heyecan, tutku ve duygularınızla ortada olduğunuz bir gün.

16 Eylül 2017, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sosyal ortamlarda, arkadaş- larınızla iletişiminizde agresif tutumlardan uzak durmaya çalışmalısınız. Kendinizi sosyal ortamlarda frenlemeye çalışmalısınız. Evde durmak istemeyeceksiniz.

16 Eylül 2017, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Örgütler, dernekler, politik ortamlar, sosyal ilişkiler için hareketli bir gün. Fikirlerin çarpıştığı hizmet temasının ön planda olduğu ortamlarda varlığınız önem kazanır. Arkadaşlarınızla bugün sakın tartışmayın. Eleştirel fikirler canınızı sıkabilir. Söylenenleri iyi niyetle dinleyin. Daha mükemmele ancak bu şekilde ulaşabilirsiniz.

16 Eylül 2017, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ev ve aile ortamının sıcaklığı ile gerçek bir gün. Arkadaşlarla gezip tozmak yerine evde oturmak ve ailenize daha fazla zaman ayırmak niyetindesiniz. Duygusal bağlamda aşkı bir gurur meselesi yapmayı bırakın. Ancak böyle mutluluğu yakalayabilirsiniz.

16 Eylül 2017, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
10° 27' 58" R
Ay
Oğlak
25° 50' 03"
Merkür
Koç
16° 54' 34"
Venüs
Boğa
01° 03' 06"
Mars
Balık
29° 45' 28"
Jüpiter
Boğa
23° 58' 01"
Satürn
Balık
16° 34' 45"
Uranüs
Boğa
22° 20' 58"
Neptün
Balık
28° 54' 33"
Plüton
Kova
02° 06' 10"
Chiron
Koç
20° 39' 40"
Lilith
Başak
23° 20' 33"
True Node
Koç
15° 21' 18"
Son Güncelleme : 30/04/2024 11:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>