Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Ocak 2018, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Yakın arkadaşıyla şu sıralar, sizin dışınızda ne konuşabilir ki ? İkisinin de sizinle ilgili düşünceleri oldukça pozitif. Kaygılanmayın. Akşam saatlerinde küçük bir sürpriziniz var. O da, sizin gibi bu aralar huzur arıyor.

Aklınızdan kişisel yeteneklerinizi geliştirmek için kurs ya da eğitim alma düşüncesi geçiyor. Bugün bununla ilgili araştırma yapabilirsiniz. Karar vermeniz de çok yakın. Son derece yaratıcı bir ortam içine gireceksiniz.

Geleceğinizde ciddi sıkıntılar görünmüyor. Son zamanlardaki sıkışıklığınız ve bir süre sonra yapmanız gereken ödemelerle ilgili çıkaracağınız formüller, şansa fazla dayalı gibi.

Son zamanlardaki düşünce hareketliliğiniz, yorgunluğunuzu daha da hissettiriyor. Beslenmenize ve sosyal yaşamınızın ritmine dikkat etmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sizin için en güvenli seçenek ne ise onu tercih edebilme yeteneğiniz var. Profesyonel anlamda bir atılım söz konusu. Bunu artılarını ve eksilerini çok iyi hesaplayarak yapmalısınız. Bugünlerde yaşamınızla ilgili bazı muhasebeleriniz var. Bu dönem, hayatınızda risk almak istemediğiniz, evinize ve sevdiklerinize yakın olmak istediğiniz bir döneme benziyor.

2 Ocak 2018, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler, 2 Ocak saat 03:24 itibariyle Yengeç burcunda oluşacak Dolunayda, tamamlanmışve projelerin yürürlüğe konulması veya henüz hazır değilse üzerinde düşünülmesi vaktidir. Duruma her yönüyle bakılmalı, şartlar gözden geçirilmelidir. Çünkü bazen duygular baskın gelir. Farklı yöne kayarsınız. Oysaki bu Dolunayda sorumluluklar bir hayli ön planda. Önünüzü görmediğiniz işlere kalkışmayınız. Tecrübeniz olan konularda konuşunuz, bilmediklerinizi öğreniniz, gerçekten emin olduğunuz yoldan ayrılmayınız. Yüksek eğitim, yabancılarla ilişkiler,girişimlerinde bu Dolunay olumlu sonuçların göstergesidir. Size yeni kapılar açar ve yeni bir çevrede yaşamanız için olanak tanır. Hayatınıza giren kişi, farklı bir hayat görüşüne sahiptir. Bu size zor gelebilir. Hassas düşünebilirsiniz. Ailenizden, vatanınızdan uzakta yaşamak istemezsiniz. Ancak bu büyümeniz için gerekiyorsa, kişisel anlamda sizi geliştirecekse denemenizde yarar var. Tabii ki yakınlarınıza karşı sorumluluklar taşıyorsunuz. Fakat siz büyüyüp geliştiğinizde onların sizinle gurur duyduklarını göreceksiniz. Dolunayın bir çok noktayı anlamamızda rehberlik etmesi dileğimle,

2 Ocak 2018, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çalışma ortamında yaşanan iletişim sorunlarından sadece kendini ya da karşı tarafı sorumlu tutmamalısın.

2 Ocak 2018, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Uzun zamandır kafanızda soru işareti olarak kalmış konular artık bir çözüme kavuşacak. Ruhunuzu sevgiyle dolduracak güzel oluşumların etkisinde olacaksınız. İlişkinizde yaşadığınız bu yeni yapılanmalar sizin daha sağlıklı kararlar almanızı da sağlayacaktır.

2 Ocak 2018, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yakın çevrenizden keyifli haberler duyabilirsiniz. Gün içinde yeni konularla ilgilenmek için fırsat yaratabilirsiniz. Farklı konularla ilgilenebilirsiniz. Arkadaşlarınızla zaman geçirmek isteyebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda kararlar almanız gerekebilir. Duygusal hayatınızda kendinizi dağılmış hissedebilirsiniz.

2 Ocak 2018, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün sabah saatlerinde gerçekleşen dolunay yurt dışı ve yabancılarla ilgili konularda farkındalıkları beraberinde getirebilir. Bulunduğunuz ortam ve düzenin dışına çıkma ihtiyacı daha güçlü şekilde kendini gösterebilir.

2 Ocak 2018, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Saat 17.00'a kadar olan zaman diliminde görüşmeler, iletişim, haberleşme ve yakın çevre ilişkilerinizde ifade gücünüzü kullanmakta zorluk yaşayabilirsiniz. 17.00'dan sonra iletişim yeteneklerinizi çok daha güçlü kullanırken, akşam saatlerinde özel hayatınızda buluşma ve görüşmeler gerçekleştirebilir, daha kaliteli iletişim kurabilirsiniz.

2 Ocak 2018, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Medya, hukuk ve ticaret konularında duygusal kararlar almaya yatkın olabilirsiniz. Düşüncelerinizdeki gelgitler yüksek olabilir, dikkat edin.

2 Ocak 2018, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yengeç burcunda meydana gelen Dolunay yurt dışı, yabancılar ve uzaklarla güçlü bağlar kurmanıza neden olur. Deniz aşırı ülkelerle önemlibağlantıları gündeme gelebilir. Uzun bir seyahate çıkabilirsiniz. Eğitsel konular, akademik temalar gündeminize oturur. Hukuki meseleleriniz sonuçlanabilir.

2 Ocak 2018, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kendinizi son derece keyifli ve iyi hissedeceksiniz. Geleceğe yönelik yeni beklentiler içine girebilirsiniz. İsteklerinizi gerçekleştirebileceğiniz çevrelere girebilir, yeni tanıştığınız kişilerin desteğini alabilirsiniz. Olumlu ve anlayışlı davranabileceğiniz bir dönemdesiniz.

2 Ocak 2018, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
29° 16' 20" R
Ay
Terazi
16° 04' 03" R
Merkür
Boğa
05° 24' 17"
Venüs
Boğa
24° 59' 47"
Mars
Koç
14° 39' 15"
Jüpiter
Boğa
28° 32' 35"
Satürn
Balık
18° 04' 08"
Uranüs
Boğa
23° 28' 30"
Neptün
Balık
29° 25' 32"
Plüton
Kova
02° 02' 12"
Chiron
Koç
21° 41' 48"
Lilith
Başak
25° 29' 58"
True Node
Koç
14° 56' 46"
Son Güncelleme : 19/05/2024 21:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>