Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Mart 2019, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Yeni gelişen iletişim sorunu tek taraflı değil gibi. Birtakım düzeltmeler için, kendi payınıza düşenleri görmeli ve onun önerilerinize sürekli kapalı oluşunu daha gerekçi nedenlere bağlamalısınız.

Yarım bırakılmış, ertelenmiş çözümsüzlükler sizin tarzınız değil. Son zamanlardaki durgunluk, sizin dışınızda hemen herkesin konumunu etkiliyor. Siz ise vazgeçilmezliğinizi sürdürüyorsunuz.

Zengin gönlünüz, bütçeniz için temel bir tehlike. Zarar gördüğünüz, kaçınmanız gereken birtakım ilişkiler söz konusu. Bugün yine, para harcamakla harcamamak arasında kararsızlıklarınız olacak.

İkili ilişkilerdeki iletişim sorunlarında biraz kolayca vardığınız yargılar var. İnsanlara kendilerini size anlatabilme fırsatı tanımalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İnsan ilişkilerinizdeki duyarlılığınız dikkat çekici ve bu yanınızla etkilediğiniz insanlar var. Kendinizi geliştirme anlamında bazı girişimleriniz olabilir. Bununla ilgili araştırmalar içine girebilirsiniz. Yakın bir zamanda sorun olarak karşınıza çıkabilecek bir oluşumu engelleme hazırlıklarına bugünden başlamanız gerekiyor. Buna zaman ayırmalısınız.

20 Mart 2019, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay bugünün tamamında Başak burcundaki hareketine devam ediyor. Erken saatlerde etkili olan Ay'ın Neptün ve Merkür ile olan karşıt açıları stresli bir zaman geçirmenize neden olabilir. Sizi memnun etmeyen sonuçlarla veya haberlerle karşılaşabilirsiniz. Dostlarınızla aranızda da gerginlikler yaşanabilir. Akşama ilerlerken bu durumun yerini daha pozitif ve şanslı bir süreç alıyor. Elde ettiğiniz başarılarla bulunduğunuz çevredeki insanların takdirini kazanabilirsiniz. Gözlerin üzerinizde olacağı bir akşam geçirebilirsiniz. Sevgiler, Astromeri

20 Mart 2019, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yapmak istediğin değişiklikleri erteliyorsun!Güneş bugün ateş burcuna geçiyor ve beraber baharın gelişini selamlıyoruz. Mevsim uyanırken Ay boşlukta olacak. Bu sabah karışık bir güne uyandıysan, endişe etme kısa sürede toparlayacaksın. Bir türlü aradığını bulamamış planladığın gibi güne başlayamamış olabilirsin. Arkadaş grubunda bir takım sorunlar çıkabilir, ne kadar çözmeye çalışsan da çıkan sorunların sebebi olmadığın gibi çözümü de sen olmayabilirsin. Evli bir Akrep burcuysan, eşinin yapacağı sürprize inanmakta güçlük çekeceksin. Akşamüzeri uzun zamandır görüşmediğin arkadaşlarınla buluşarak hasret giderebilirsin. Hayatında bazı değişiklikler yapmak isteyeceksin fakat bunu ileriye daha rahat olabileceğin bir zamana erteleme kararı alabilirsin.

20 Mart 2019, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sosyal medya ve yakın çevre iletişimlerinde gizli kalması gereken konuların açığa çıkması sizi biraz yorabilir. Söylemlerinizin arkasında durmalı, hesabını veremeyeceğiniz işlere kalkışmamalısınız.

20 Mart 2019, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sosyal konularla ilgileneceğiniz zamanlar var. İşlerinizi organize etmek isteyebilirsiniz. Size kalan kısımlarıyla arkadaşlarınızla görüşmek size iyi gelecektir. Gelecek beklentilerinizle ilgili görüşeceğiniz kimseler size ilerlemeniz için yardımcı olabilirler. Çalışma hayatınızda aldığınız sorumlulukları yerine getirmek için çalışacağınız bir gündesiniz.

20 Mart 2019, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Zaman kısıtlamasına kendinizi sokmamanızda fayda var. İşleriniz biraz fazla olacak elbette yine de düzene sokabilecek gerekli pratiklik yeteneğiniz mevcut.

20 Mart 2019, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sosyal açıdan oldukça hareketli bir gün, arkadaşlarınızla bir araya gelebilir ve ortak çalışmalar yapabilirsiniz. İletişim problemlerine her zamankinden çok dikkat etmeniz gerekebilir.

20 Mart 2019, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gün boyunca sağlıklı hedef koymak için, araştırıp yeni bilgiler edinmelisiniz. Sosyal becerilerin öne çıkması için ilişkilerde açık davranmanın önemine vurgu yapan olaylar gelişebilir.

20 Mart 2019, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün Güneş Koç burcuna geçiş yaparak ilkbaharı başlatıyor. Ayrıca Terazi burcunda Dolunay meydana geliyor. Gündelik hayatınızda olaylar aniden hareketlenecek. Çalışma arkadaşlarınızla dinamik bir projeye adım atabilirsiniz. Takım çalışmasından kısa sürede olumlu geri dönüş alabilirsiniz. Temponuz yüksek olduğu için, kazalara, yaralanmalara ve baş ağrısına karşı önlem almanız da fayda var. Zira günlük tempo bağışıklık sisteminizi düşürebilir.

20 Mart 2019, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Aile yaşantınız ve evinizle ilgili görev ve sorumluluklarınıza odaklanmışken, sosyal hayatınızla ilgili bazı gelişmelerle de karşılaşabilirsiniz. Evde vakit geçirmek ile dışarıya çıkmak ve sosyal yaşamınızla ilgilenmek arasında kararsız kalabilirsiniz.

20 Mart 2019, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 14' 33" R
Ay
Koç
05° 47' 39"
Merkür
Koç
19° 37' 19"
Venüs
Boğa
07° 07' 01"
Mars
Koç
03° 32' 54"
Jüpiter
Boğa
25° 07' 09"
Satürn
Balık
16° 59' 58"
Uranüs
Boğa
22° 37' 56"
Neptün
Balık
29° 03' 14"
Plüton
Kova
02° 06' 09"
Chiron
Koç
20° 56' 08"
Lilith
Başak
23° 53' 18"
True Node
Koç
15° 24' 33"
Son Güncelleme : 05/05/2024 09:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>