Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Haziran 2018, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

İkili ilişkilerinizde çok duygusal ve kararsız bir tutum izlemeniz muhtemel. Bugün eşinizin fikirlerinden kolaylıkla etkilenebilirsiniz. Kıskançlık konusunda temkinli olmanız gerektiği dikkat çekiyor.

Sezgilerinizin çok güçlü olabileceği ve içe dönük olmaktan hoşlanacağınız bir gün. Hayallerinizi düş gücünüzden yararlanarak gerçekleştirebilirsiniz. Yaratıcılığınızı kullanabileceğiniz işlerde kendinizi ortaya koyabilir ve başarı elde edebilirsiniz.

Yaptığınız yatırımlar ve ortaklıklardan pek hoşnut olmayabilirsiniz. Özellikle borç alacak ilişkilerinde ya da kredi kullanıyorsanız daha temkin olun. İkili ilişkilerinize ve ortaklıklarınıza daha fazla önem vermelisiniz.

Maddi durumunuzdaki değişikliklere hazır olmalısınız. Ortağınızın ya da eşinizin parasal durumunda sürpriz değişikliklere karşı tepki gösterebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Oldukça rahat geçebilecek bir gün. Geniş düşünmeli ve şimdiye kadar bir engel gibi görünen şeyleri aşabilmelisiniz. Yabancı ortamlar gündeme gelebilir. Düşüncelerinizde olumlu değişimler gözlenebilir. Bugün sevdiklerinizin ve ailenizin üstüne fazlasıyla düşmeniz mümkün. Zaman zaman çatışmalar yaşayabilirsiniz. Ailenizle ilgili konularda esnek olmaya çalışmalısınız.

21 Haziran 2018, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler, 21 Haziran saat:13:07-23 Temmuz saat:00:00 tarihleri arasında Yengeç burcunda ilerleyecek Güneş, duygu dünyanız ve geleceğinizle ilgili konularda, güvenceye verilen değerdir. Ülkenizi, manevi değerlerinizi, alışkanlıklarınızı inançla savunacaksınız. Girişimde bulunmak isteyeceksiniz. Çünkü yarınlarınız önemli. Bu bir aylık süreçte kimileri tatil programını yapacak, bazılarıarayışında bulunacak, eğitimiyle ilgili karar verecek. Güneş-Yengeç geçişi değerlerimize sahip çıkmamız ve güven içinde yaşamamız için vesile olsun. Canı gönülden sevgilerimle,

21 Haziran 2018, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugünyerinde azim ve kararlılığınla göz doldurabilir,arkadaşlarının takdirini kazanabilirsin.

21 Haziran 2018, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Uzun süredir uğraştığınız kariyerinize ilgili konularda bir takım ilerlemeler ve gelişmeler kaydedebilecek ve bu konuda kendinizi gerçekten mutlu hissedebileceksiniz. Bazı konularda ise haklılık durumunuz gözle görülür bir hal alacak ve yakın çevrenizden inadı kırılmayan bazı kişilerin sizin hakkınızdaki önyargıları değişebilecek.

21 Haziran 2018, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sahip olduğunuz maddi ve manevi değerleriniz hakkında kendinizi düşünürken bulabilirsiniz. Bu konuların ön plana çıkması olasıdır. Yaptığınız işlerde kazancınızı arttırmak için alternatif yollar arayışı içinde olabilirsiniz. Fikirlerinizde sabit olmanız gelen fırsatları kaçırmanıza sebep olabilir. Olaylara daha esnek ve geniş açıdan bakmalısınız.

21 Haziran 2018, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İş hayatınızda oldukça yoğun ve tempolu bir gün yetiştirilmesi gereken sözleşme anlaşma resmi evrak gibi konular sizi oldukça yoracaktır. Gün içinde karşılaşacağınız eski bir arkadaşınızdan sürpriz birteklifi alabilirsiniz. Yaşadığınız yorgunlukla acele kararlar almamaya özen gösterin. Beraberliği olmayanlar ise ilgi duyduğunuz birinin sevecen yaklaşımlarıyla yeni bir ilişkiye başlangıç yapabilirsiniz bu konuda sezgilerinize güvenmeniz yeterlidir. Size doğruyu işaret edeceğinden emin olabilirsiniz.

21 Haziran 2018, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca enerjinizin ve moralinizin yüksek olduğu,hayatınızda görüşmeler gerçekleştirebileceğiniz, çalışmalarınızı hızla tamamlayarak, keyifli ortamlarda yer alabileceğiniz pozitif bir enerji hakim. Bu süreçte partnerinizin ve dostlarınızın abartılı davranışları ile karşılaşabileceğiniz bir zamandasınız.

21 Haziran 2018, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

1 ay boyunca kimliğinizi ortaklı işler, seyahat, eğitim, hukuk, ticaret ve medya alanlarında ortaya koyacaksınız. Bugün, ailenizde yaşanacak bir anlaşmazlık sizi yorabilir.

21 Haziran 2018, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yengeç burcuna bir ay boyunca yerleşen Güneş, uluslararası konularınıza ışık tutacak.Yabancılar, eğitimler ve deniz ötesi yolculuklar gündeminizi meşgul eder. Uzaklarda yaşayan yakınlarınızdan duygu dolu bir mesaj alabilirsiniz. Uzaklara taşınmak fikri size cazip gelebilir. Ama yepyeni bir hayata başlamadan önce ilerisini iyi düşünün.

21 Haziran 2018, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Aileniz ve yakın dostlarınızla çıkacağınız seyahat stresinizi atmanızı sağlayacak. Duyacağınız bazı haberlere şaşıracaksınız. Yalnız siz anlatılanları dinlemeli ve düşüncelerinizi kendinize saklamalısınız. Bugün radikal kararlar alabilirsiniz. Bunun için gereken güç şu sıralar sizde mevcut.

21 Haziran 2018, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 37' 23"
Ay
Kova
26° 43' 43"
Merkür
Koç
17° 55' 50"
Venüs
Boğa
03° 47' 22"
Mars
Koç
01° 28' 12"
Jüpiter
Boğa
24° 29' 10"
Satürn
Balık
16° 46' 20"
Uranüs
Boğa
22° 28' 37"
Neptün
Balık
28° 58' 32"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 47' 09"
Lilith
Başak
23° 35' 20"
True Node
Koç
15° 21' 07"
Son Güncelleme : 02/05/2024 16:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>