Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Temmuz 2017, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşkın, her şeye rağmen yaşanılası bir duygu olup olmadığı konusunda bir zihin karmaşası yaşıyorsunuz. Yüreğinizde kabaran yeni duyguların gelişimini biraz da endişeyle izliyor gibisiniz.

Yakında kendiliğinden açılacak bir fırsat kapınız olacak. Destek aldığınız insanları yanıltabilme kaygınızı, bir kabus gibi yaşıyorsunuz. Bu baskılanma bazı fırsatları kaçırmanıza neden olabiliyor.

Birçok masrafı kapattığınızı düşünürken, biraz iyimser baktığınız belli oluyor. Ani kararlar vermemelisiniz. Bu sizi maddi zararlara uğratabilir. Şu günler, para kaybı için hiç de uygun görünmüyor.

Duygusal konularda daha net, kararlı olmalısınız. Ufukta görünen mutlu günler size yalnızca bir adım uzaklıkta.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Akraba ya da benzeri ilişkilerde mutlu ve şaşırtıcı gelişmeler söz konusu. Bu konuda geliştirdiğiniz iyimserliği etkilerini, bu ilişkilerde hissedeceksiniz. Kendinizi ifade etmekte güçlükler yaşadığınız bazı konular var. Umutsuzluğa girmeniz gerekmiyor. Birçoğunun acillik gerektirmediğini, daha anlaşılır ifadeler için yeterince zamanınız olduğunu göreceksiniz.

22 Temmuz 2017, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler, 22 Temmuz-23 Ağustos tarihleri arasında yöneticisi olduğu Aslan burcunda ilerlemesini sürdürecek Güneş, nasıl hayatın merkezi, ısı ve ışık kaynağı ise, insanın güven tazelemesinde, kendine gelmesinde etkili bir ışıktır. Burcunuzla mücadeleci görünüm yapan Güneş, kendinizi öne sürerek, yılmadığınızı göstermenizi sağlar. Ancak tabii ki dozunu da bilmekte yarar vardır. Transit geçtiği yaşam evi, onun parlaklığıyla aydınlanır. Amacını bilen, hedefini tayin edebilen, ne istediğinin farkında olan kişiler, bu süreci gayet olumlu yönde değerlendirebilirler. Tabii ki bazen zaman denilen faktör bazen de insanın aşırı hırsı sabır olgusunu ortadan kaldırır. Bu yıl ki, Güneş-Aslan geçişi, gölgeli günleriyle birlikte 7 Ağustos itibariyle Merkür geri hareketiyle örtüşüyor. Bu tarih sonrası, hedef ve planlarınızı tekrar bir gözden geçiriniz. Bitirilmesi gereken işlerinize ağırlık veriniz. İş görüşmeleri tekrarlanabilir. Bir işi yürürlüğe koymadan önce etraflıca bir daha bakınız. Bir proje karşınıza gelir, kabul etmeden önce inceleyiniz. Güneşin ışıkları yolunuzu aydınlatsın. Gönülden sevgilerimle,

22 Temmuz 2017, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Stres, hayatına uykusuzluk olarak sızmış olabilir. Yakın bir dostunun itirafı seni şaşkına çevirebilir.

22 Temmuz 2017, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aşk ve ilişkilerde beklentilerinizi yüksek tutmayın.Kariyer hayatınızı şifalandıracak önemli girişimler planlayabilirsiniz.

22 Temmuz 2017, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Henüz yeniay doğmadığı için bugün koşullar yorucu ve sıkıştırıcı olabilir. Bugün uzaklarla ilgili işler ve yolculuklar daha çok gündeme gelebilir.

22 Temmuz 2017, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Farklı çevrelerden kişilerle tanışabilir ve yabancı ülkeden gelen kişilerle karşılaşabilirsiniz. Maddi fırsatları değerlendirmek için saygı duyduğunuz kişilerin görüşlerinden faydalanacaksınız. Güzel yatırım fırsatları karşınıza çıkarsa değerlendirmekten çekinmeyin. Evinizde rahat vakit geçirmek isteseniz de içinizden yükselen enerji sizi evinizin dışına çıkartacak.

22 Temmuz 2017, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün Güneş'in burç değiştirmesiyle birlikteve kariyer konularında kendinizi çok daha hevesli ve motive hissedebilirsiniz. Hedeflerinize odaklanabilirsiniz. Üstlerinizden, otorite konumundaki kişilerden destek alabilirsiniz. Başarılarınız ve yaptıklarınızla takdir göreceğiniz bir dönem başlıyor.

22 Temmuz 2017, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kendinizi kariyerinizde ortaya koyacağınız bir döneme giriyorsunuz. Görüşmeleriniz artacak. Toplumsal konular ön planda olacak. Çok çalışacaksınız.

22 Temmuz 2017, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yurt dışıyla alakalı konularınızda beklediğiniz sonuçları bugün öğrenebilirsiniz. Yalnız nabza göre şerbet vermek, insanların duygusal öfkelerini sabırla yönetmek size düşer. İnsan idaresindeki güçlü tarafınızla olayları lehinize çevirmeyi başarırsınız. Haftanın songünü yönetimle yapacağınız toplantılarda önemli kararlar alınacaktır.

22 Temmuz 2017, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş hayatınızda ortaya çıkan olumsuzluklar yeterince önem verdiğiniz taktirde yoluna girecek. Maddi açıdan pek parlak bir dönem değil. Aileniz ve yakın dostlarınızla çıkacağınız seyahat stresinizi atmanızı sağlayacak. Duygusal açıdan istikrarlı bir dönem.

22 Temmuz 2017, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 27' 16" R
Ay
Oğlak
11° 47' 30"
Merkür
Koç
16° 33' 17"
Venüs
Koç
29° 46' 05"
Mars
Balık
28° 57' 16"
Jüpiter
Boğa
23° 43' 27"
Satürn
Balık
16° 29' 13"
Uranüs
Boğa
22° 17' 24"
Neptün
Balık
28° 52' 39"
Plüton
Kova
02° 06' 04"
Chiron
Koç
20° 36' 08"
Lilith
Başak
23° 13' 37"
True Node
Koç
15° 23' 17"
Son Güncelleme : 29/04/2024 10:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>