Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Temmuz 2017, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygusal olarak gerilimli bir gün geçirebilirsiniz ancak bu gerilimleri sevgilinize yansıtmayacaksınız. Küçük bir kararsızlık yada çelişki yaşama ihtimaliniz olacaktır ve zihninizi belli konulara yoğunlaştırmakta zorlanabilirsiniz.

İşyerinizde bugün ortak çalışmalardan uzak durmak isteyeceksiniz ve yalnız çalışmak isteyeceksiniz. Bu işinizi geciktirmenize sebep olacak ve mesaiye kalmak zorunda kalabilirsiniz.

Maddi konularda çalışmalarınızın yoğunlaşacağı bir gündesiniz. Gelişmeler beklediğiniz kadar hızlı olmayabilir ve bazı gecikmeler yaşayabilirsiniz. Çeşitli konulara girişimlerde bulunabilirsiniz.

Kendinizi yeniliklere kapatmamaya çalışmalısınız ve yaratıcı olmalısınız. Projelerinizi gözden geçirmeli ve bu gibi konularda daha dikkatli olmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Duygusal yaşantınızda yaşadığınız zorluklar sizi bir hayli bunalttı. Fakat artık eskiye nazaran artık daha güçlüsünüz ve sorunlarınızı aşmak konusunda kararlısınız. Aile büyüklerinizden bazıları ile aranız uzun süredir bozuk. Bugün onlardan bir haber alabilirsiniz. Alacağınız haber aranızın düzelmesine neden olabilir.

18 Temmuz 2017, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler, Salı günümüz iki önemli enerji etkisinde başlıyor. İlki, saat 04:37 Mars-Uranüs görünümüdür. İş hayatınızla ilgili mevzularda yaşanan istikrarsızlığın veya genel anlamda üstünüzde baskı oluşturan problemlerin yarattığı gerginliği körükleyebilir. Bir şey ayağınızın altındaki halıyı çekiyor gibidir. Ancak siz ısrarla üzerinde durmaya çalışıyorsunuzdur. Çünkü orada durmaya, olanı olduğu gibi sürdürmeye her şeye rağmen bir mucizenin sizi bulacağına öylesine inanmışsınızdır ki, kim ne derse desin bu düzeni sürdürmeye kararlı gibisinizdir. Oysaki birileriyle konuştuğunuzda, durumunuzdan söz ettiğinizde mantıklı yanıtlar verirken, yalnız kaldığınızda sanki o konuşan, o düşünen kişi siz değilmişsiniz gibi hüzünlüsünüzdür. Kendi kendinizi inandırmaya çalıştığınız gerçeğin eğer kıyısından köşesinde sizinle alakası yok ise biliniz ki sorunları çözemezsiniz. Yok tam tersine hakikaten bir umut varsa o zaman yapılacak tek şey sabırla beklemek olmalıdır. İkincisi, saat 23:09 itibariyle etkili olacak. Venüs-Jüpiter görünümü, alacak-borç veya dış destekler açısından duruma bakarak, finans anlamındaki işlerinizi düzenlemenizde yardımcı oluyor. Kredi çekimi, miras veya hukukla ilgili işlerinizi dikkatli bir şekilde takip etmenizi sağlıyor. Çıkarlarınızı özellikle başkalarına karşı koruyup kollamanızda sizi uyarıyor. Bu uyarı sayesinde tedbirli hareket edeceksiniz. Sağlığınızla ilgilenmenizi sağlayan bu görünüm, diyet programı, kontroller, tetkikler anlamında önem taşıyor. Yeni bir tedavi yöntemiyle rahatlamanız mümkündür. Ayrıca ilişkide iletişim ve paylaşımın gözden geçirilerek sorunların giderilmesinde yardımcınız oluyor. Gün boyunca yüzünüzden gülümseme eksik olmasın. Canı gönülden sevgilerimle,

18 Temmuz 2017, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün sorumluluklarını göz ardı etmeye eğilimlisin. Duygusal yoğunluğunu ön plana çıkaracak bir gün.

18 Temmuz 2017, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ekonomik konular üzerine bazı yeni planlamalar yapabilirsiniz. Ani değişen ruhsal durumunuz karşısında ilişkileriniz zarar görebilir.

18 Temmuz 2017, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde zihinsel işler sizi yorabilir. Eşinizle ilgili konularda daha hassas olabilirsiniz. Bugün keyif aldığınız konulara zaman ayırmak size iyi gelecektir. Aşk hayatınız gündeminizi etkileyebilir. Yaşayacağınız değişimlerden etrafınızdakilerde etkilenebilir. Duygusal konulara yoğunlaşabilirsiniz. Şartlarda değişiklikler olabilir.

18 Temmuz 2017, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Mühür... Bekarlar için bu kart yeni sevgili ve ciddi beraberlikleri yansıtmakta. Ama unuttuğunuz bir şey olmamalı. İyi düşünün. Sizi tam anlamı ile tamamlıyor mu?

18 Temmuz 2017, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün birilerine danışmak, fikir ve görüş almak için uygun bir gün olabilir. Yalnız kalmak yerine size en yakın kişi veya kişilerle birlikte hareket etmeyi tercih edebilir, zaman zaman kendinizi bu kişilere bağımlı hissedebilirsiniz.  

18 Temmuz 2017, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Seyahat planlarınızda oluşacak değişiklikler, sinirlerinizin çabuk gerilmesine neden olabilir. Bu yüzden uzak yolculuklarda dikkatli adımlar atmaya çalışın.

18 Temmuz 2017, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İş hayatınızdaki finansal zorluklar dost sandığınız kişilerden kaynaklı olabilir. Arkanızdançevirenlere dikkat etmelisiniz. Çok fazla iletişim kafa karışıklığına neden olur. O yüzden çevrenizle kurduğunuz diyaloglara dikkat edin. Bir ödemeyi başkasından borç alarak ya da banka kredisiyle halledebilirsiniz. Sizi zaman içinde zorlayabilecek borçların riskine girmeyin.

18 Temmuz 2017, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün kalbinizve aşk için atacak. İş hayatınızda büyük ilerlemeler kaydediyor ve hayranlık topluyorsunuz. Bununla da yetinmek istemiyorsunuz. Gözünüz hep daha yukarılarda. Duygusal bağlamda da parlak günler sizi bekliyor.

18 Temmuz 2017, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 27' 40" R
Ay
Oğlak
11° 53' 04"
Merkür
Koç
16° 33' 24"
Venüs
Koç
29° 46' 36"
Mars
Balık
28° 57' 35"
Jüpiter
Boğa
23° 43' 33"
Satürn
Balık
16° 29' 15"
Uranüs
Boğa
22° 17' 26"
Neptün
Balık
28° 52' 40"
Plüton
Kova
02° 06' 04"
Chiron
Koç
20° 36' 10"
Lilith
Başak
23° 13' 39"
True Node
Koç
15° 23' 16"
Son Güncelleme : 29/04/2024 10:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>