Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Temmuz 2017, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugünlerde kıskançlığınızı dizginlemenizde yarar var. Karşılıklı kıskançlığınız ilişkinizi canlandırdığı kadar yıpratıyor da. Bazen oyun olmaktan çıkıp ciddi tartışmalara dönüşebiliyor.

Keyif almadığınız işlerden kendinizi uzak tutmaya çalışıyorsunuz. Ama daha fazla başarı için hoşlanmadığınız işlere de yönelmeniz gerekiyor. İşi bir eğlence gibi ele almanız güzel, ama koşullarınız buna pek elverişli görünmüyor.

Bu sıralar hobilerinize epeyce para harcamanız gerekecek. Aileniz bu durumdan pek hoşnut değil. İhtiyaçlarınızdan çok zevkinize harcama huyunuz bütçenizi zorluyor.

Başlangıçta size ağır gelebilir, ama bazı kökten kararlar almaktan kaçınmamalısınız. Hayatın ciddi yanlarıyla yüzleşmeniz gereken bir dönemdesiniz

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Öğle saatlerinde alacağınız bir öneri sizi biraz hareketlendirebilir. Kendinizi yeni deneyeceğiniz bir uğraş içinde bulabilirsiniz. Bir konuda son derece hatalı bulduğunuz bir arkadaşınızı son kez uyarmayı düşüneceksiniz. Ama bu konuyla yeterince ilgili olmayışınız, detaylardan habersiz oluşunuz, davranışınızla ilgili ilerde size pişmanlık yaşatabilir.

19 Temmuz 2017, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler, saat 09:12-10:32 arasındaki Ay-Boşluk etkisi altında, bir şeyleri görebilmek, anlamak pek kolay değildir. Genellikle sağlamlık, kalıcılık gerektiren doğru kararlar almak güç olabilir. Onun içindir ki, sert çıkışlarda bulunmamalı, kendinize yüklenmemelisiniz. Keskin sirke küpüne zarar misali, sakin olmakta fayda var. Ay-İkizler burcu geçişi saat 10:32 itibariyle etkili olacaktır. Parasal konularda özgür hareket etme arzumuz bu saatlerde yoğun olur. Değişiklik, yenilik hevesimiz yükselir. Belirsizlik canımızı sıkar. Her şeyi enine boyuna öğrenmek isteriz. Olan biteni analiz ederiz. İyice anlamadan içimiz rahat etmez. Saat 22:16 Merkür-Satürn görünümü,görüşmeleri, planlamalar, sunum, iletişim, haberleşme gibi konulardaki sıkıntıların aşılmasında etkin bir kuvvettir. Gönlünüz her dem huzur bulsun. Kalben sevgilerimle,

19 Temmuz 2017, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İlişkilerine özen gösterdiğin günlerden geçiyorsun. Olumlu ruh halin, çevrendekilerin yaklaşımını etkiliyor.

19 Temmuz 2017, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sosyal çevre ve arkadaşlarınızla eğlenceli vakit geçirmek isteyeceğiniz bir gün.Aile ve finansal konularınız ile ilgili uzlaşamadığınız bazı konular duygusal gerilim yaratabilir.

19 Temmuz 2017, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün endişe yaratan durumlara karşı dikkatli olmalısınız. İşlerinizde ilerlemekte zorlanabilirsiniz. Stresler meydana gelebilir. Ortaklı konularla güçlü etkiler altında kalabilirsiniz. Finansal konularda değişimler yaşayabilirsiniz. Sizi duygusal yönden bağlayan koşullara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Sabırlı olmanız gereken durumlar yaşanabilir.

19 Temmuz 2017, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Anahtar... Kıskanılmak hoşunuza gidecek. Ancak hanenizle ilgili bazı olumsuzluklar oluşabilir.

19 Temmuz 2017, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde ruhsal olarak neşe, mutluluk ve huzur hissedeceğiniz bu zaman diliminde ilişkilerinizi keyifli bir iletişimle iyileştirebilir, evinizle ilgili düzenlemeler yapabilir ve ailenizle etkili iletişim kurabilirsiniz. Özellikle öğle saatlerinden itibaren artan özgürlük ihtiyacınızı dengelemeli, ilişkilerinizde tutarlı davranmayı tercih etmelisiniz.

19 Temmuz 2017, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kariyerinizde atacağınız adımlar yapacaklarınızı destekleyecek. Parasal işlerinizde şans sizden yana olacak. Önemli işlerinizde kalıcı maddi sonuçlara ulaşabilirsiniz. Hayat sizi destekleyecek.

19 Temmuz 2017, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın İkizler burcuna yerleşmesi spiritüel ve matefizik konulara akılcı açıklamalar getirmek isteğinizi tetikler. Ayrıca ödemeler, sigorta ve vergiler konularıyla detaylı ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz. Alacağınız bir banka kredisini yurt dışı yatırımlarınızda değerlendirmeniz söz konusu olabilir. Her şeyi sakin düşünüp hızlı karar almayın.

19 Temmuz 2017, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Önünüzde zorlu günler var. Mutlu olmak için biraz uğraş vermeniz gerekecek. Fakat bu zorlu günleri atlatmak çok uzun sürmeyecek. Aşk size yardımcı olacak. Eğer seviyor ve seviliyorsanız istediğiniz desteği karşınızdaki insandan fazlasıyla göreceksiniz.

19 Temmuz 2017, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 14' 43" R
Ay
Oğlak
08° 55' 27"
Merkür
Koç
16° 29' 29"
Venüs
Koç
29° 30' 10"
Mars
Balık
28° 47' 18"
Jüpiter
Boğa
23° 40' 26"
Satürn
Balık
16° 28' 03"
Uranüs
Boğa
22° 16' 40"
Neptün
Balık
28° 52' 15"
Plüton
Kova
02° 06' 03"
Chiron
Koç
20° 35' 24"
Lilith
Başak
23° 12' 11"
True Node
Koç
15° 23' 49"
Son Güncelleme : 29/04/2024 04:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>