Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Temmuz 2017, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk hayatınız sürprizlere açık. Yanlış anlamalar karşısındaki tutuculuğunuz önümüzdeki günlerde size bazı bedeller ödetebilir. Gelecek günlerin niteliği tamamen sizin elinizde görünüyor.

Randevularınız konusunda eleştiriler alabilirsiniz. İletişim sıkıntısı yaşadığınız ilişkilerde yeni yöntemlere yöneleceksiniz. Son zamanlardaki kararsızlığınızı atmaya çalışacaksınız.

Bugünlerde para konularına daha ciddi bakmanızda yarar var. Sorumluluklarınızı geciktirmeniz, onları kısa bir sürede altından kalkamayacağınız bir hale getirebilir.

Bugünlerde daha yetişkin kişilerin öğütleri size yarar getirebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendinize ve çevrenize yenilik fırsatları yaratabilir ya da bu anlamda karşınıza çıkan fırsatları değerlendirebilirsiniz. Ev hali diyerek geçiştirdiğiniz bazı konularda, kendinize de yönelik birtakım eleştirileriniz olmalı. Diğer sosyal ilişkilerinizdeki hassasiyeti aile içinde de gösterebilirsiniz.

23 Temmuz 2017, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler 23 Temmuz saat 12:46 Aslan burcunda doğacak Yeniay,hayatınızda doğru bir tercihte bulunmanızı, yeteneklerinize uygun bir tercih yapmanızı, mesleğinizde yükselmenizi, yönetim kadrosunda görev almanızı, tayin ve terfi yoluyla aradığınız işe kavuşmanızı sağlayıcıdır. Şimdi beraberce Yeniayın görünümlerine bakalım ve daha net bir şekilde etkilerini anlayalım. Ay-Uranüs görünümü, eğitim veyahayatınızla ilgili meseleler üzerinde bir hayli duracağınızın işaretçisi. Şu andaki mevcut yerinizden memnun olmama, yaptığınız işten zevk duymama, yaşadığınız yerdeki sorunlar veya yoğunluk sizin hoşunuza gitmiyor. Bu duruma bir çare bulmak için arayıştasınız. Böyle gitmesi halinde ne uzarım ne kısalırım diye düşünmektesiniz. Yeniayda yenikararları alınması mümkündür. Tayin işleriniz veya atamalar, mesleki yerleştirme, yüksek eğitiminiz, mecburi hizmet gibi konuları halletmek için girişimde bulunabilirsiniz. Ay-Mars kavuşumu, tercihinizi yeteneklerinize göre belirleyeceğinizi, cesaretle bunu uygulayacağınızı, rutin bir yaşam sürmek yerine, aktif bir hayatı seçeceğinizi işaret ediyor. Bu Yeniayda görüyoruz ki, tatmin olmadığınız bir yerde ve görevde huzur bulmanız mümkün değil. Bu nedenle elinizden geleni yaparak, arzu ettiğiniz hedefe ulaşabilirsiniz. Yeniayın olumlu gelişmelere işaret olması dileğimle,

23 Temmuz 2017, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün bir arkadaşın senden akıl almak isteyebilir. Arkadaş ortamındaki hoşgörülü tavrın dikkat çekiyor.

23 Temmuz 2017, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Özlemlerinizin ve tutkularınızın artacağı ve bunu da iletişimlerinize önemli ölçüde yansıtacaksınız.Yakın çevre ilişkilerinizde sizden gizlenen bazı bilinmeyenleri öğrenebilirsiniz.

23 Temmuz 2017, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün Aslan burcundaki yeniay, özellikle sorumluluklar alanında dikkat çekici. Kişisel açıdan daha fazla şey yapabileceğiniz bir gündesiniz.

23 Temmuz 2017, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aniden meydana gelen olaylar duygularınızı değiştirebilir. Daha önce değer vermediğiniz konular şimdi dikkatinizi çekecek. Abartılı davranışlardan kaçınmalısınız.

23 Temmuz 2017, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde ilişkilerle ilgili tekliflere açık olduğunuz, yeni görüşmeleri değerlendirebileceğiniz, sevgi ve aşk duygusunu daha yoğun hissederek, hayatın keyifli ve eğlenceli taraflarına odaklanabileceğiniz son derece mutluluk veren bir zaman diliminde olacaksınız.

23 Temmuz 2017, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yeniay, kariyer veevinizde gerçekleşecek. İki hafta boyuncaalanlarınızda yeni atılımlarınız, planlarınız ve kararlarınızı gündeme getirebilir.

23 Temmuz 2017, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün Aslan burcuna geçen Güneş, sizi dış dünyada sahnelerin yıldızı yapacak. İş hayatınızda ulaşmak istediğiniz hedefleri rahatlıkla elde edebilirsiniz. Otorite figürlerinden maddi, manevi destek görmek gündeme gelir. Evlenme,değiştirmek, terfi etmek,kurmak için bu hafta sonu detaylı planlar yapmayı ihmal etmeyin.

23 Temmuz 2017, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş hayatınızdaki hareketlenmeyle beraber sizin de keyfiniz yerine geldi. Bundan sonra daha da hareketlenecek ve yoluna girecek. İşleriniz planlarınızı gerçekleştirme fırsatı sağlayacak size. Kilo problemlerinizi yapacağınız kısa yürüyüşlerle çözebilirsiniz.

23 Temmuz 2017, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 01' 46" R
Ay
Oğlak
05° 58' 34"
Merkür
Koç
16° 25' 49"
Venüs
Koç
29° 13' 44"
Mars
Balık
28° 37' 01"
Jüpiter
Boğa
23° 37' 20"
Satürn
Balık
16° 26' 52"
Uranüs
Boğa
22° 15' 55"
Neptün
Balık
28° 51' 51"
Plüton
Kova
02° 06' 01"
Chiron
Koç
20° 34' 39"
Lilith
Başak
23° 10' 42"
True Node
Koç
15° 24' 25"
Son Güncelleme : 28/04/2024 23:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>