Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Mayıs 2017, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinizin hafta sonuna yaptığı planlara, işleriniz yoğun da olsa karşı çıkamayacaksınız. Bugün çok sık aralıklarla aranabilirsiniz. İlişkinizde her şey yolunda görünüyor.

Özgün bir disiplin anlayışınız var. Aşınmış ilişkilerinyaşamında kalıcı problemlere yol açtığına inanıyorsunuz. Bir problemle ilgili tutumunuz gerçekçi de olsa, pek sempati toplamıyor.

Daha ekonomik yaşamak, masrafları en aza indirmek istiyorsunuz. Ama aile içinde buna yönelik aldığınız kararlarda, çifte standart uyguladığınız düşünülüyor. Şahsi harcamalarınızı kısmanızda yarar var.

Biraz kinci olduğunuz şeklindeki kimi düşünceleri, bazen doğrulamaya çalışır gibisiniz. Kolay unutmayan kişiliğiniz önümüzdeki günlerde yine bazı tartışmaları tırmandırabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir kalabalık arasında zorlama olduğunu çok belli eden sevinçler yaşayacaksınız. Sizi yıpratan bazı koşuşturmalar içindesiniz. Zaman zaman aşırıya varan bitkinliğinizin altında başka nedenler aramayın. Yeni tanışmalarda son günlerde sıkça paylaşılan ortak zevkler, bazı ihmalkarlıkları getirebiliyor. Oysa, ihmal edilenleri de bu zevklere ortak etmeniz mümkün görünüyor.

24 Mayıs 2017, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler Saat 05:13 Ay-Merkür kavuşumu ilişkinizle ilgili meseleleri mantıklı şekilde ele almanın önemini vurguluyor. İlişkisi olmayanlar da son yıllardaki tecrübelerine göre seçimlerini akıllıca yapmayı bilmeliler. Saat 14:14 Ay-Neptün görünümü gerçekleşecek. Kişi bu durumda, bir yandan aşka tutsaktır diğer yandan uzun vadeli olanı arzular. Güvende olmak, sevilmek arzusu yoğundur. Saat 22:09-25 Mayıs saat 15:16 arasında Ay-boşluk etkisindeyiz. Problemleri kulak arkası yapmayı tercih edebilirsiniz. Çünkü mücadele etmeniz halinde bir çıkış yolu bulamayacağını hissedersiniz. Zaten boşluktaki Ay etkisi altında bir şeyleri yoluna koymak, hele bu duygusal bir mesele ise oldukça zordur. Parasal konularda ise dikkatli olmakta fayda vardır. Günümüz huzura, sevgiye, barışa, kardeşliğe vesile gelişmelere vesile olsun. Kalben sevgilerimle,

24 Mayıs 2017, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Etrafında sürekli sürtüşme yaşadığın birileri varsa, onlarla aranda daha olumlu bir hava hakim olacak.

24 Mayıs 2017, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yeni tanışmalar ve aşkta heyecan vaktidir. Eski yaraların üzerini silme kararınızı uygulama vakti geldi.

24 Mayıs 2017, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün eşinizle ilgili konular sizi daha fazla meşgul edebilir. Karşınızdakine kendinizi ifade etmek için çaba gösterebilirsiniz. İş hayatınızda sözleşmeler imzalanabilir. Gün içinde sosyal konularla ilgilenmek sizi rahatlatabilir. Tamamladığınız işleri tekrar kontrol etmenizde fayda var. Karar almak için acele etmeyin.

24 Mayıs 2017, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Geçmiş dönemde yaşadığınız bazı gerginlikler bugün de tekrar edebilir. Özellikle sevdiğiniz insanlarla aranızda her an kopukluklar olabilir. Çevrenize sırlarınızı açmayın.

24 Mayıs 2017, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İkili ilişkilerde biraz daha temkinli hareket etmeniz gereken bir gün olabilir. Karşınızdaki kişiyi ikna etmeye çalışırken baskıcı yönleriniz daha kolay ortaya çıkabilir. Öte yandan güçlü kişilerle de karşılaşabilirsiniz, manipülasyona dikkat etmelisiniz.

24 Mayıs 2017, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yakın çevrenizden özel hayatınızla ilgili konularda harekete geçmek için destek alacaksınız. İnsanların gözü bu dönem sizin üzerinizde. Özel hayatınızda sahiplenici ve kıskanç tavırlar öne çıkabilir.

24 Mayıs 2017, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Karşınızdakilerin aldığı karara göre ilerlemek pek size göre olmasa da gün içinde mecburen rakip kaleye sahip çıkmak durumunda kalabilirsiniz. Ayrıcaortamından bir tanıdığınız size gönlünü açabilir. Hızlı bir aşka yelken açmak üzeresiniz. Sürdürdüğünüz ilişkiyle ilgili kalıcı kararlar almanız mümkün. Hızlı harcamalara dur demek şart!

24 Mayıs 2017, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Olağan işler bugün fazlasıyla zamanınızı alacak. Sağlık sorunlarıyla uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. Karşılaşacağınız küçük detaylara aldırmazlık etmeyin. Çünkü ileride karşınıza çıkan sorunların kaynağı onlar olabilir. Hayatınız çok monoton.

24 Mayıs 2017, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 47' 36" R
Ay
Oğlak
02° 45' 56"
Merkür
Koç
16° 22' 03"
Venüs
Koç
28° 55' 46"
Mars
Balık
28° 25' 46"
Jüpiter
Boğa
23° 33' 56"
Satürn
Balık
16° 25' 33"
Uranüs
Boğa
22° 15' 05"
Neptün
Balık
28° 51' 24"
Plüton
Kova
02° 05' 60"
Chiron
Koç
20° 33' 49"
Lilith
Başak
23° 09' 05"
True Node
Koç
15° 25' 07"
Son Güncelleme : 28/04/2024 17:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>