Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Nisan 2019, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sorumluluklarınızla ilgili kendinizi kolay aklayabiliyorsunuz. Ondan beklediklerinizin biraz abartılı olduğunu kabul etmeniz gerekiyor. Tek taraflı bakıyorsunuz.

Bugün bazı teklifler sizi ilgilendirecek. Yakın geçmişte problem yaşadığınız bir konu yeniden önünüze gelebilir. Bununla ilgi yeni araştırmalarda yeni bilgilenmeler içine gireceksiniz.

Çevrenizdeki pozitif düşünceleri iyi tespit etmeniz gerekiyor. Son günlerde yaşadığınız talihsizlikler kalıcı değil. Yanıltıcı değerlendirmeler yatırım konularında yanlış seçimler yaptırabilir.

Henüz sizi tedirgin etmeyen bir gelişme, beklenmedik gelişmelerle karşınıza çıkabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendinizi bugünlerde yeni sorumluluklardan sakınma ihtiyacı duyuyorsunuz. Yapıcı bir gününüzde olmanıza karşın, eşitsiz uygulamalar sizi bugün biraz tepkimeci gösteriyor. Kazançlı çıkabileceğiniz görüşmeleriniz var. Engellendiğinizi düşündüğünüz konularda tahmin yürüttüğünüz zararlar söz konusu değil. Daha rahat davranışlara girmeniz gerekiyor.

3 Nisan 2019, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay'ın Balık burcunda ilerlemesini sürdürdüğü bir güne uyanıyorsunuz. Aşk hayatınızda aldığınız güzel etliler bu sabahta devam ediyor. Özellikle Ay'ın Satürn ve sonrasında Plüton ile kurduğu olumlu görünümler hoşlandığınız, sevdiğiniz kişiyle aranızdaki bağı güçlendirebileceğinizi gösteriyor. Çocuğunuzla problemler yaşıyorsanız varsa bugün otoriter tavrınızı bir kenara bırakıp, uzlaşmacı olmalısınız. Saatler akşamı gösterdiğinde Ay-Jüpiter arasındaki uyumsuz açı devreye giriyor. Şansınızın düşük olduğu bir akşamda olacaksınız. Bir şey olmuyorsa bu akşam üstüne gitmeyin ve sabredin. Ay 18:35'te hareketine boşlukta devam ediyor olacak.

3 Nisan 2019, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Karamsar duygulardan uzaklaşıyorsun!Gündüzü başka akşamı başka olan bir güne hazır ol. Saat 18:34'ten sonra Ay boşlukta hareket etmeye başlayacak. Bugün hırsların daha da açığa çıkacak. Önüne engeller koyan kişilerle mücadele etmekten geri kalmayacaksın. İlişkisi olan ya da evli bir Akrep burcuysan, değer verdiğin kişinin ailesinde yaşanan sorunlar konusunda ona destek olabilirsin. İlişkisini yeni sonlandırmış bir Akrep burcuysan, ne yaptığına ilişkin merakın artabilir. Akşam saatlerinde uzun zamandır görüşmediğin dostlarınla bir araya gelebilir, geç saatlere kadar dışarda olabilirsin. Karamsar duygulardan uzaklaşıp keyif aldığın konularla ilgilenirsen, kendini daha iyi hissedeceksin.

3 Nisan 2019, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün çalışma hayatınızda bazı engellerle karşılaşabilirsiniz. Maddi anlamda anlaşılmayan konularda karşı tarafla uzlaşma sağlamak için onların da çıkarlarına gelen tekliflere karşı toleranslı olmalısınız.

3 Nisan 2019, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kendinizi ifade etmek istediğiniz işlere yoğunlaşabilirsiniz. Uğraştığınız işlerde göz önünde olmak sizi iyi hissettirecektir. Gelecek yönünde atılımlar yapmak isteyebilirsiniz. Gün içinde hobilerinize zaman ayırabilirsiniz. Keyif aldığınız yerlerde olmak isteyebilirsiniz. Sevdiklerinizle zaman geçirebilir ve onlar için harcama yapabilirsiniz.

3 Nisan 2019, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygusal bakış açınızın ön planda olacağı bu süreçte çabuk demoralize olmamaya dikkat edin. Gerçekten çalışırsanız her türlü girişiminiz başarı ile sonuçlanır.

3 Nisan 2019, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sevgili Akrep; duygularının yoğunlaştığı, aşka, sevgiye duyarlı olduğun günler geçirmektesin. Bir hayalin peşinden koşabileceğin gibi var olan ilişkinle alakalı beklenti içinde de olabilirsin. Kendini ifade ederken kelimeleri iyi kullanabilir, sevdiklerinin ruhuna hitap edebilirsin. Keyfi harcamalar yaparken aşırıya kaçmamaya dikkat etmelisin.

3 Nisan 2019, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gün boyu romantik ilişkilerde beklentiyi yüksek tutmayın. Duygusal yoğunluğunuz fazla ancak bu tek taraflı bir durum olabilir. Geçmiş ideallere takılı kaldıysanız çözüm için imkanlar gelişebilir.

3 Nisan 2019, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Havada aşk kokusu var. Sevgilinizin yanında olmak için ekstra işlerinize ara vermelisiniz. Sizinle vakit geçirmek için tüm fedakarlığı yapmaya hazır. Koşulsuz sevgiyi tadacağınız bir gün deneyimleyeceksiniz. Hayatın gerçekleri bir süreliğine rafa kalkabilir. Hobilerinizle ruhunuzu zenginleştirin.

3 Nisan 2019, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çok hafiflemiş hissedeceksiniz kendinizi. Çünkü uzun süredir üzerinde çalıştığınız bir konu lehinize çözüme ulaşacak. Sabrettiniz ve mükafatını görüyorsunuz. Kendinizi kutlayabilirsiniz. Moraliniz, sağlığınız herşeyiniz çok mükemmel.

3 Nisan 2019, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
21° 37' 34" R
Ay
Yengeç
09° 35' 23" R
Merkür
Koç
25° 32' 23"
Venüs
Boğa
15° 14' 24"
Mars
Koç
08° 36' 29"
Jüpiter
Boğa
26° 40' 19"
Satürn
Balık
17° 31' 06"
Uranüs
Boğa
23° 00' 53"
Neptün
Balık
29° 14' 01"
Plüton
Kova
02° 05' 05"
Chiron
Koç
21° 17' 29"
Lilith
Başak
24° 37' 12"
True Node
Koç
15° 02' 19"
Son Güncelleme : 11/05/2024 23:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>