Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Temmuz 2018, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Ay’ın etkisiyle bugün aşk hayatınızda gergin saatler yaşayacaksınız ve sevgilinizle büyük bir tartışmaya gireceksiniz. Sevgiliniz sizi büyük ölçüde alttan alacak ve olaylara tepkisiz kalmak isteyecek.

İş yerinizdeki arkadaşlarınıza çok güveniyorsunuz ve onlara özel hayatınızı çok açıyorsunuz. Bu konuda biraz dikkatli olmalı ve özel hayatınızın başak insanları ilgilendirmediğini bilmeniz lazım.

Daha önceden başlattığınız bazı girişimlerinize bugün devam edebileceksiniz. Bir süreden beri beklediğiniz maddi konulara ilişkin sonuçlara bugün ulaşacaksınız.

Uzun zamandır bir sorun çıkarmayan sağlık sorununuz bugünlerde tekrar ortaya çıkabilir ve size huzursuz anlar yaşatabilir. Dikkatli olun.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sosyal çevrelere girebileceğiniz ve hoş ilişkiler kurabileceğiniz bir gündesiniz. Kendinizi ve çevrenizi istediğiniz yöne yönlendirecek güce sahipsiniz. Sevdiğiniz kimselerle tatil amaçlı bir gezi düzenleyebilirsiniz. Bazı aksilikler yaşansa da güzel bir gün geçireceğiniz söylenebilir.

30 Temmuz 2018, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler Saat 02:28 Ay-Balık burcu ilerleyişi, sevginin ne kadar büyük bir güç olduğunu, yüreğimizin derinliklerinde hissetmemizi sağlıyor. Ayrıca bağımlısı olduğumuz şeylerin bazen bizi ne kadar yorduğunu düşünmemizde de etkili oluyor. Güzellikleri düşünüyor, olumlu dilekler içinde karşılıyoruz günü. İstiyoruz ki, ayrılık dargınlık uzlaşmazlık ve kötülükler olmasın. İnsanlar sevgi içinde yaşasınlar. Saat 07:33 Ay-Uranüs görünümü, duygularınızı anlayan, size huzur veren kişilerle bir araya gelmenin işaretçisidir. Ruh huzur bulmayı, maddi-manevi anlamda güven içinde olmayı arzular. Saat 09:48 Ay-Satürn görünümü, önemli konularda karar vermemizi sağlıyor. Çevremizle bağımızı güçlendiriyor. Bize yönelen güzel yaklaşımların işaretçisi oluyor. Bu saatlerde huzurluyuz ve isteklerimizi elde edebilecek güce sahibiz.

30 Temmuz 2018, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Üretmekten ve çalışmaktan asla uzak duran biri olmadın. Şimdi çalışmalarının karşılığını alacağın bir süreç başlıyor. Özellikle bugün alacağın teklifleri mutlaka değerlendirmeye almanda fayda var. Özel sektörde çalışan bir Akrep burcuysan, üstlerinin aldığı kararlar keyfini kaçırabilir. Yeni başladığın ilişkinde aradığını bulamadığın için eski sevgilin daha sık aklına gelmeye başladı. Kesin bir karar vermeden yapacağın hamlelerde üzülen taraf sen olabilirsin. Evlilik hazırlığı yapıyorsan, düğün mekânı, gelinlik seçimi gibi konularda kararsız kalabilirsin. Akşam saatlerindeki dalgınlığın arkadaşlarının da ilgisini çekecek.

30 Temmuz 2018, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aşk hayatınız ve çocuklarınızla olan iletişimlerinizde olumlu gelişmeler elde edebilir onlarla nitelikli vakitler geçirebilirsiniz. Ancak kariyerinizde kendinizi göstermek istediğiniz başarılarınız yöneticileriniz tarafından göz ardı edilebilir.

30 Temmuz 2018, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Uğraştığınız konularda yaratıcılığınızı kullanmak size iyi hissettirecektir. Hayal gücünüzün ve yaratıcılığınızın ön planda olduğu bir gündür. İleriye dönük hayaller kurabilirsiniz. Mistik konulara olan ilginiz artması olası. Hayat görüşünüzü geliştirmek isteyebilirsiniz. Yeni yerler görmek, farklı kültürler keşfetmek için yurt dışı seyahatine çıkmanız mümkün.

30 Temmuz 2018, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Dualarınızın gerçekleşeceği bir gün. Mutluluk ve neşeyle gözlerinizin içi gülecek. Uzun zamandır istemiş olduğunuz ev veyadeğişimi olabilir.

30 Temmuz 2018, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca arkadaş çevreniz ve çalışma yaşamınızdaki hedeflerinize odaklanarak, sosyal ortamlarda, davetlerde ve organizasyonlarda yer alabilir, keyifli görüşmeler yapabilirsiniz. Öğleden sonraki zaman diliminde aşk hayatınızda incinmeye açık bir enerjiden geçeceksiniz.

30 Temmuz 2018, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bu haftaortamlarınızdan ve bu alandaki oluşumlardan vakit bulabilirseniz, kendi özel hayatınıza gereken özeni gösterebilirsiniz. Aşk hayatınızda bazı şeyler kafanıza takılabilir. Hayatın tadını çıkarmak, hobilerinize yönelmek isterken bu haftave sosyal çevre işleriniz sizi gerilime sürükleyebilir.

30 Temmuz 2018, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çalışmalarınızı keyifle sürdüreceksiniz. Parasal çalışmalarınızda önemli gelişmeler meydana gelecek. Olumlu ve kararlı tavırlarınızla dostluklarınızı pekiştirebilirsiniz. Sevdiğinizle aranızdaki ilişkiler güçleniyor.

30 Temmuz 2018, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yurtdışı işiniz olabilir. Oradaki izlenimlerinizle büyük bir yatırım yapabilirsiniz. Çok çalışmanızın karşılığını almaya başlayacaksınız. İş hayatınızda önemli atılımlar olacak. Rakiplerinizi bile safdışı bırakacak imkanlarla karşılaşabilirsiniz. Sevdiğinizden olumlu bir telefon alacaksınız.

30 Temmuz 2018, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 17' 23" R
Ay
Terazi
03° 55' 28"
Merkür
Boğa
03° 59' 10"
Venüs
Boğa
23° 44' 28"
Mars
Koç
13° 52' 42"
Jüpiter
Boğa
28° 18' 09"
Satürn
Balık
18° 00' 10"
Uranüs
Boğa
23° 24' 57"
Neptün
Balık
29° 24' 09"
Plüton
Kova
02° 02' 40"
Chiron
Koç
21° 38' 46"
Lilith
Başak
25° 23' 11"
True Node
Koç
14° 56' 14"
Son Güncelleme : 18/05/2024 21:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>