Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Ekim 2017, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Çevrenizdekiler her şeyin yolunda olduğunu sanıyor. Oysa ki siz, güzel olduğu halde yaşadığınız ilişkinin tadını çıkartamıyorsunuz. Çünkü hala aklınızdan çıkartamadığınız birisi var.

Hayattan kısa zamanda fazla bir beklenti içinde değilsiniz. Planlarınız çok uzun vadeli. Bu sizeilişkilerinde bir rahatlık, bir olgunluk veriyor. Sakin, sabırlı tavırlarınızla saygı uyandırıyorsunuz.

Paranın şimdi değil de gelecekte gerekli olacağına inanıyorsunuz. Uzun vadeli planlarınızı göz önüne alarak dikkatli, tutumlu yaşıyorsunuz. Harcamalarınız asgari ölçüde sınırlı.

Uzak bir yerden alacağınız bir davet içinizi gıcıklayacak. Bu davetin cazibesine teslim olmamalısınız. Bugünlerde işten başınızı kaldırmanız zor, bunu biliyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün geleceğinizi çok ilgilendiren bilgiler edineceksiniz. Bu bilgilerin şimdiye kadar sizden gizlenmiş olması sizi oldukça kızdıracak. Çok yoğun bir temponun içinden yeni çıktınız. Bu yüzden bir süredir baş ağrıları çekiyorsunuz. Akşam saatlerinde bir tartışmanın içinde olacaksınız. Sizin sağduyulu davranmanız neticesinde tartışma uzamayacak.

4 Ekim 2017, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler, saat 00:34 Ay-Venüs ve ardından saat 02:36 Ay-Mars karşıtlığı aşk hayatımıza hoş bir esinti getiriyor. Rahatlıyoruz, güven içinde olmanın huzurunu yaşıyoruz. Gerek sosyal gerekse özel paylaşımlarda adil yaklaşım ve özenli yaklaşımlarda bulunulması bizi bir hayli mutlu edebilir. Şüphelerimizden kurtarır. Saat 10:19-23:40 arasındaki Ay-Boşluk etkisinde, sizi birebir ilgilendiren konularda gerçekçi düşünmekte yarar görüyorum. Ancak bazen duygularımız bizi esir alır. Hiç değmeyecek kişi ve olaylar hakkında fazlasıyla iyi niyetli düşünürüz kimi zaman da dikkat etmemiz gereken noktaları es geçeriz. Bastığımız yeri bilemeyecek kadar zorlu bir dönem yaşıyorsak doğal olarak umutsuzluğa kapılabiliriz. Gerçekçi düşünmeye çalışmalısınız. Saat 23:40 itibariyle etkili Ay-Koç geçişinde, cesur düşünürüz. Bir olayı bir durumu çözmek için harekete geçebiliriz. Kişi hedefine mutlak ulaşmaktan yanadır. Kendisini sınırlayan ancak katlanmak zorunda kaldığı meseleleri çözmek ister. Fakat çözüm yöntemi bazen gerginlik içerebilir. Her şey hemen yoluna girmeli diye düşünebilir. Yolunuz ışıklansın daima. Canı gönülden sevgilerimle,

4 Ekim 2017, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hayatına yeni biri girdiyse bugüne dikkat etmelisin. Bugün, o kişiyle ilgili bazı gerçekler su yüzüne çıkabilir.

4 Ekim 2017, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Maddi anlamda aileden gelen sürpriz ve hızlı getiriler günü rahatlatabilir. Moralinizin ve keyfinizin yerinde olduğu bir gün olabilir. Tadını çıkarın.

4 Ekim 2017, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün keyif aldığınız işlere yönelebilirsiniz. Yeteneklerinizi kullanacağınız konularda daha başarılı olabilirsiniz. Çocuklarınızla zaman geçirmek size iyi gelebilir. Sevdiğiniz şeyler için harcama yapabilirsiniz. Aşkta tartışmalar olabilir. Duygularınızı kontrol etmekte zorlanabilirsiniz. İşlerinizde birikim yapmaya başlayabilirsiniz.

4 Ekim 2017, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde sanki istediğiniz her şey çift yönlü ve kısmetli şekilde ayağınıza kadar geliyor. Bu durum sizi aldatmamalı. Şansınız açık olmasına açık ama tutumlu olmayı da denemelisiniz. Sürekli tartışma yaratmayın.

4 Ekim 2017, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Farklı arzular içinde bulunduğunuz bir dönemdesiniz. Yatırımlar yapmak ve geleceği garanti altına almak gibi düşünceler içine girebilirsiniz. Ancak, olumsuz duygular zaman zaman içinizde yükselip karamsarlık içine girmenize neden olabilir. Hedeflerinizi belirlemeye çalışın.

4 Ekim 2017, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün yaratıcılık gerektiren alanlarınızla, aşk hayatınızla veya çocuklarınızla ilgili konularla ilgilenebilirsiniz. Kararlarınızda güçlü yönleriniz devreye girecek.

4 Ekim 2017, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Venüs ile Plüton arasındaki güçlü etki sizi kardeş ve yakın akrabalarınızla önemli bir konuda ortak karar almak zorunda bırakır. Her zaman ilişkiler yumuşak bir çizgide ilerlemeyebilir. Gelecekle ilgili kalıcı planlar yapabilir, güvendiğiniz dostlarınızdan tavsiye alabilirsiniz. Geleceğinizi değiştirecek bir toplulukla tanışabilirsiniz.

4 Ekim 2017, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sağlığınızı kafanıza çok taktınız. Adeta hastalık hastası oldunuz. Dostlarınız bu durumdan çok şikayetçi. Sizin yanınızda rahat değiller. Bu huyunuzdan vazgeçin. İşlerinize dört elle sarılın. Yüzdünüz ve kuyruğuna geldiniz. Bundan sonrası başarı. Enerjinizi dikkatli kullanın.

4 Ekim 2017, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 53' 07" R
Ay
Başak
16° 41' 58"
Merkür
Boğa
02° 01' 59"
Venüs
Boğa
21° 56' 51"
Mars
Koç
12° 46' 07"
Jüpiter
Boğa
27° 57' 30"
Satürn
Balık
17° 54' 21"
Uranüs
Boğa
23° 19' 53"
Neptün
Balık
29° 22' 07"
Plüton
Kova
02° 03' 17"
Chiron
Koç
21° 34' 23"
Lilith
Başak
25° 13' 29"
True Node
Koç
14° 54' 07"
Son Güncelleme : 17/05/2024 10:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>