Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Mart 2018, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Tam istediğiniz ilişkiyi yaşadığınızı savunuyorsunuz. Ama arada bir karşılaştığınız çözümsüzlükler karşısında da yanıtlar arıyorsunuz. Sevgiliniz sizi biraz yönlendiriyor gibi.

Bugünün işini yarına ertelememe anlayışınız, işinizi çok kolaylaştırıyor. İş hayatınızda bugünlerde elle tutulur bir problem görünmüyor. Zamanında yetiştirdiğiniz işler sizi rahatlattı.

Sıkışık durumlarda birikiminize dokunup dokunmamakta kararsız kalıyorsunuz. Ortalama diyerek, kendinize biçtiğiniz kazanç konusunda biraz daha mütevazı olabilirseniz, kafanızdaki para sorunu epeyce azalacak.

Birkaç kişiyi ortak etmeniz gereken bir kararı, tek başınıza vermek üzeresiniz. Bu kararı tek başınıza verip sonradan sorumluluğunu üstlenebileceğiniz koşullara sahip değilsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Son günlerde genel anlamda duyduğunuz isteksizlik, bugünlerde sizi terk edebilir. Hayata çok daha istekli bakacağınız yenilikler şu sıralar kapınızda. Sıkıntı yaratan sorunlara bilinçli olarak nötrleşmeye çalışacaksınız. İkili bir ilişkinizde henüz farkına varamadığınız olumluluklar var. Bunların gittikçe belirginleşmesi ilişkiye verdiğiniz önemi arttıracak.

4 Mart 2018, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler saat 00:20 Ay-Satürn görünümü, nazik ve samimi davranmamıza rağmen, özellikle yaşça büyük kişilerle anlaşmakta zorlanabiliriz. Duygularımızı ifade etmek, sıkıntılarımızı anlamalarını beklemek kolay değildir. Saat 10:58 Ay-Kuzey düğüm görünüm etkisi,hayatında ve ilişkimizde geleceğe dönük düşünmemizi sağlıyor. Her şeyin düzeleceğine inancımızı yükselten bu görünüm, başarılı olma arzumuzu perçinliyor. Saat 16:54 Güneş-Neptün kavuşumu, birkaç gün boyunca rahatlatıcı, hoş, ılımlı bir enerjidir. Çocuklarımız, aşk hayatımız, ilişkimiz, sanatsal becerilerimiz, mistik eğilimlerimiz, derinlikli arzularımız tümüyle öne çıkıyor. Huzur istiyoruz, aşk istiyoruz ve iç derinliklerimizdeki tüm güzel duygularla buluşuyoruz. Aşk bugün bize göz kırpıyor, gülümsüyor ve bizi selamlıyor. Bu enerji, ruhumuzu sakinleştiriyor, huzur veriyor. İlham kaynağımız oluyor. Saat 23:36 Ay-Pluto görünümü, baskılardan kurtulmak ve en azından biraz olsun rahatlamak için, karşınıza çıkabilecek bir işi kabul edebilirsiniz. Aslında çözüm olmadığını siz de bilirsiniz. Fakat hayat şartları sizi zorlamaktadır.

4 Mart 2018, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Konuşmalarında seçeceğin cümleler, sana gizemli bir hava katacak. Fikir ayrılığına düşebilirsin.

4 Mart 2018, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün yaşamınızda güçlü başlangıçlar yapmak isteyebilir ve bu doğrultuda çok keskin kararlar alabilirsiniz. Zira uzun süredir hayatınızdaki rutin giden işlerden sizler de fazlasıyla bunaldınız. Bu noktada haklı olabilirsiniz ancak şunu da söylemeden geçmeyelim. Şu an bu kararları vermek için doğru zaman olabilir ancak yaşamınıza geçirmek için biraz daha beklemeniz ve ekonomik anlamda daha fazla güçlendikten sonra harekete geçmeniz gereklidir.

4 Mart 2018, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün evlilikte ve beraberliklerde hesapta olmayan durumlar yüzünden huzursuzluklar yaşayabilirsiniz. İlişkilerinizde daha gerçekçi ve istikrarlı olmaya gayret etmelisiniz.

4 Mart 2018, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gökyüzü bugün huzur dolu enerjik bir ruh hali içinde olup çevrenizde iyi ilişkiler kurup ilişkilerinizi güçlendireceğinize işaret etmekte. Maddi konularda süpriz gelişmeler yaşayabilirsiniz. Finansal anlamda güçleneceğiniz bu dönemi akıllıca değerlendirin. İşinizle ilgili konularda güvendiğiniz yakınlarınızla fikir alışverişleri yapabilirsiniz. Bugün olaylara idrak gücünüz oldukça fazladır. Normalde pek dikkat etmediğiniz konuların ayrıntılarını düşünerek yanınızda görünen fakat sizin karşısınız da aleyhinize çalışan insanları fark ederek onlara nasıl davranmanız gerektiği yönünde taktikler geliştirebilirsiniz.

4 Mart 2018, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Saat 17.00'a kadar olan zaman diliminde görüşmeler, iletişim, haberleşme ve yakın çevre ilişkilerinizde ifade gücünüzü kullanmakta zorluk yaşayabilirsiniz. 17.00?dan sonra iletişim yeteneklerinizi çok daha güçlü kullanırken, akşam saatlerinde özel hayatınızda buluşma ve görüşmeler gerçekleştirebilir, daha kaliteli iletişim kurabilirsiniz.

4 Mart 2018, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Oldukça fedakâr ve bir yandan da anlayışlı olacaksınız. Kafanız biraz karışık olsa bile, hoşlandığınız insana bu süreçte çok anlam yüklemeyin.

4 Mart 2018, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Balık burcunda seyahat eden Güneş ile Neptün uyumlu bir etkileşimde bulunacak. Bugün herkesi kendinize aşık edebilirsiniz. İstediğiniz herkesle romantik, sevgi dolu ilişkiler kurabilirsiniz. Bağışlamak ve affetmek teması ön plana çıkabilir. İlişkiler size mistik deneyimler yaşatabilir. Ruhsal açılımı yüksek gruplara katılabilirsiniz.

4 Mart 2018, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, maddi konular üzerinde yoğunlaşan düşünceler ön plana çıkacaktır. Radikal bir karar alabilir, bu yolla, ileride büyük menfaatler sağlayacak köklü değişimleri mümkün kılabilirsiniz. Cesaretinizi kaybetmeyin.

4 Mart 2018, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 08' 36" R
Ay
Terazi
02° 07' 27"
Merkür
Boğa
03° 46' 42"
Venüs
Boğa
23° 33' 15"
Mars
Koç
13° 45' 45"
Jüpiter
Boğa
28° 15' 60"
Satürn
Balık
17° 59' 34"
Uranüs
Boğa
23° 24' 25"
Neptün
Balık
29° 23' 56"
Plüton
Kova
02° 02' 44"
Chiron
Koç
21° 38' 19"
Lilith
Başak
25° 22' 10"
True Node
Koç
14° 56' 03"
Son Güncelleme : 18/05/2024 17:41

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>