Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Ağustos 2017, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk yaşantınızda her şey yolunda seyrediyor. Bugün sevgilinizle görüşme fırsatı bulamayacaksınız. Fakat onunla sık sık telefonla ya da başka iletişim araçları ile görüşecek ve dertleşeceksiniz.

İş hayatınızda başarılı bir gün sizi bekliyor. Azminiz ve disiplinli çalışmanız sayesinde bugün birçok zor işi başaracaksınız. Amirlerinizden vearkadaşlarınızdan övgüler alabilirsiniz.

Para konusunda sıkıntılarınız bugün de devam edecek. Bugün bazı harcamalarınızı parasızlık sebebiyle yapamayabilir ve kendinizi kötü hissedebilirsiniz. Biraz sabırlı olmanızda fayda var. Kısa zaman sonra elinize bir hayli para geçecek.

Bugün yediğiniz bir şey yüzünden rahatsızlık duyabilirsiniz. Bu yüzden yiyip içtiklerinize dikkat etmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün ailenizle aranızdaki gerilimli ilişki moralinizi oldukça bozacak. Aile büyüklerinizden biriyle aranızdaki şiddetli bir tartışma geçebilir onunla bağlarınızı tamamıyla koparma kararı alabilirsiniz. Gün içinde yakın arkadaşlarınızla birlikte olmak için büyük istek duyabilir, ailenizden uzaklaşmak için bahane arayabilirsiniz. Akşama doğru yaşayacağınız bazı gelişmeler sizi biraz sakinleştirebilir ve normale dönebilirsiniz.

5 Ağustos 2017, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler Saat 06:57 Ay-Neptün olumlu görünümü, ilişkinizle alakalı konularda veya genel olarak aşk hayatınızla ilgili meselelerde yanlış değerlendirmede bulunmamak için aklı başında düşünmeniz gerektiğini söylemektedir. Hayatın keyifli yanlarını hissetme arzunuz bu etki altında gayet yoğundur. Ancak bu arzunun gerçekleşmesi için inatlaşmalardan kaçınmak şarttır. Hele hele karamsar düşünmek size bir yarar sağlamaz. Saat 14:37 Ay-Pluto kavuşum etkisi altında kişi kendine ait sınırlarını korumaktan yanadır. Ancak tarafsız bir şekilde hareket etmekte fayda vardır. Saat 14:51 Ay-Jüpiter görünümü, ilişkinizde veya genel olarak insanlarla bağlantınızda kendinizi ve duygularınızı ifade ederken daha dikkatli davranırsınız. Otoritenizi kabul ettirmekten yana olursunuz. Aslında bunun nedeni biraz da insanların tavırları veya şöyle sizi anlayacak özel birinin olmayışıdır. Belki de bu yüzden kendinizle baş başa kalarak rahatlamayı düşünürsünüz. Cumartesi gününün arzuladığınız şekilde geçmesi dileğimle,

5 Ağustos 2017, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Uzlaştırmacı yapın sayesinde, kırgınlıkları sona erdirme görevi sana düşecek. Maddi konular gündeminde.

5 Ağustos 2017, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aşk hayatınızla ilgili dikkat etmeniz gereken durumlar oluşabilir. İstemeden söylediğiniz bazı sözlerin geri dönüşü olmayabilir.

5 Ağustos 2017, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Zihinsel açıdan çaba sarfetmeniz gereken işler var. Aynı zamanda düşüncelerinizi somut hale getirebilirsiniz.

5 Ağustos 2017, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sizin için bereketli bir dönem olacak. Sempatik tavırlarınızla kendinizi sevdirmeyi başarıyorsunuz.

5 Ağustos 2017, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Güçlü konuşmalar yapmak ve başkalarını ikna etmek adına uygun bir gün olabilir. Sözlerinizle karşınızdaki kişiler üzerinde derin etkiler yaratabilirsiniz. Kendinizi güçlü şekilde ifade edebilirsiniz.

5 Ağustos 2017, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İletişim halinde olduğunuz insanlara karşı etkili iletişiminizle biraz patronluk taslayabilirsiniz ama işlerinizde güzel gelişmeleriniz var. Yakın dönemde yaşadıklarınız sizi fazlasıyla yormuş olabilir.

5 Ağustos 2017, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Oğlak burcuna geçmesiyle, artık biraz da hafta sonu planlarınıza odaklanın. Bütün hafta oldukça yüksek bir tempoyla gerek işte gerekse evde çalıştınız. Artık bir hafta sonu tatili hak ettiniz. Arabanızla çıkacağınız bir yolculuk size iyi gelecektir. Tenha, gözlerden uzak bir hafta sonu kaçamağı için size eşlik edecek kişinin desteği çok değerli. Zira hayat paylaştıkça güzel!

5 Ağustos 2017, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni birteklifiyle karşılaşabilirsiniz. Süpriz gelişmeler olabilir. Birkaç işi birarada yapmak zorunda kalabilirsiniz. Zaman zaman karamsarlığa kapılsanız da sizi üzen ve düşündüren olaylar iyi bir şekilde noktalanacak. Dostlarınızdan yardım göreceksiniz.

5 Ağustos 2017, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 07' 42" R
Ay
Balık
04° 08' 53"
Merkür
Koç
18° 13' 11"
Venüs
Boğa
04° 25' 51"
Mars
Koç
01° 52' 16"
Jüpiter
Boğa
24° 36' 29"
Satürn
Balık
16° 49' 00"
Uranüs
Boğa
22° 30' 24"
Neptün
Balık
28° 59' 27"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 48' 54"
Lilith
Başak
23° 38' 48"
True Node
Koç
15° 21' 44"
Son Güncelleme : 03/05/2024 04:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>