Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Haziran 2018, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Doyumlu bir ilişki içindesiniz. Çok fazla bir arada olmanın ilişkiye zarar vereceği şeklindeki uyarılar sizi pek ilgilendirmiyor. Bugünlerde yeni kararlar mutluluğunuzu pekiştirebilir.

İş konularında yetki paylaşımının, işe hakimiyetle bir denge içinde olmasını savunuyorsunuz. Becerileriniz, geçmiş günlerdeki sıkıntıları yaşamayacağınız yeni fırsatlar vermeye elverişli.

Gelecekten çok umutlu oluşunuz, sağlam nedenlere dayalı. Ortalamanın altına düşmeyen geliriniz, daha çoğuna ulaşma çabalarınızın önünde bir engel gibi durmuyor.

İş konulu yeni tanışmalarda kendinizi iyi ifade etmeniz gereken günlerdesiniz. Birtakım yeni ilişkiler, çalışma yaşamınızda değişik hatlar çizmenize neden olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünü dingin geçirme kararlılığınız, kendinizi günlük, irili ufaklı problemlerden sakınma isteği doğuracak. Sağlam dostluklara çok önem veriyorsunuz. Yine de böyle dostlukları korumak adına verdiğiniz ödünler, biraz fazla olabilir. Aile içinde küçük bir sorun gitgide büyümeye devam ediyor. Bu konuda üzerinize düşeni tam olarak yapamadığınızı düşünüyorsunuz.

5 Haziran 2018, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler saat 13:53 olana dek Ay-Boşluk etkisi devam edecek. Yeni proje, fikir veya plan belirir. Ancak bunları yürürlüğe koyamayız. Üzerinde düşünebiliriz. Eksiklerimizi gözden geçirebiliriz. Bu kısa zaman diliminde etrafınızla olan diyalogunuza dikkat ediniz. Saat 13:53 Ay-Balık burcu seyrinin rahatlatıcı etkisiyle sevgi, şefkat ve hassasiyet öne çıkıyor. Aşk istiyoruz. Aşka özlem duyuyoruz. Bu enerji bizi bir anne şefkatiyle sarıp sarmalıyor. Köklerimizi geliştiren, güçlendiren, büyüten ve bizi hayata bağlayan bu enerjiyi ister işlerimizde ister ilişkimizde istersek gelişmemizde kullanabiliriz. Sınırların olmadığı bir dünyanın, bir aşkın hayalini kurarız. Bu öyle bir dünya olmalıdır ki, içinde hüzünler ve hayal kırıklıkları bulunmamalıdır. Bu duygularla günü geçirmek size iyi gelebilir. Saat 15:57 Ay-Uranüs görünümü, duygularınızı anlayan, size huzur veren kişilerle bir araya gelmenin işaretçisidir. Ruh huzur bulmayı, maddi-manevi anlamda güven içinde olmayı arzular. Gün, güzellikleriyle bizleri mutlu etsin. Canı gönülden sevgilerimle,

5 Haziran 2018, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Moralin ve kendine güvenin giderek yükseliyor. Geçmişteki başarılarını, cesaretli olmanı sağlayacak.

5 Haziran 2018, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Özel ilişkilerden yana bugün gayet duygusal bir gün olabileceğini söyleyebiliriz. Sizler her ne kadar duygularını söylemekten çekinen kimseler iseniz bu karşınızdaki kişiyi sevmiyor olduğunuzu göstermez. Ancak yine de gizlemiş olduğunuz bazı duyguları karşı taraf duymak isteyebilir. Unutmayın bazen sözler davranışlardan daha etkili olur

5 Haziran 2018, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Karizmatik ve etkileyici olabileceğiniz bir gündesiniz. Cesur, kararlı tutum içerisinde isteklerinizi daha kolay ortaya koyabilirsiniz. Öğle sonrasında aşk hayatınız ve keyifler öne çıkmakta. Çeşitli organizasyonlarda yer alıp, yeni arkadaşlıklar kurma şansınız var. Gelecekle ilgili yatırımlarınız hakkında planlarınızı gözden geçirip bu konudaki bütün imkanlarınızı seferber edebilirsiniz.

5 Haziran 2018, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kova burcundaki Ay evle ilgilive uğraşlarınızı artırıyor. Ev işleriyle, dekorasyon, onarım gibi işlerle ilgilenmeniz gerekebilir. Ayrıca ailenizle de bir arada olabilir, anne ve babanızın beklentilerine göre hareket edebilirsiniz.

5 Haziran 2018, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Moralin ve kendine olan güvenin giderek yükseliyor. Geçmişteki başarılarını düşünmen daha da cesaretli olmanı sağlayacak. Kendi işini kurmak isteyen bir Akrep burcuysan, birlikte hareket edeceğin kişinin fikirleriyle başarıya daha da yaklaştığını hissedeceksin. İlişkisi olan bir Akrep burcuysan, sevgilinin eleştirilerini gereksiz bulabilirsin. Evli bir Akrep burcuysan, eşinin ailesiyle ilgili bazı sorunlar gündeme gelebilir. Bir süredir aklında olan yeni bir eve taşınma fikrini bugün netleştirip, ev bakabilir hatta henüz taşınmadığın evin için gereksiz harcamalar bile yapabilirsin. Bu dönem para harcamak, senin için uygun zaman değildir belki de!

5 Haziran 2018, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aile ortamınızda yapmanız gerekenler bu sabah çok etkili olmayabilir. Eğlenceli olaylara ve hobilerinize vakit ayıracaksınız. Özel ilişkilerinizde daha esnek yaklaşımlar sergileyeceksiniz.

5 Haziran 2018, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün duygusal hayatla ilgili kafanızda soru işaretleri var. Kendinize bile itiraf edemediğiniz bir şekilde karşınızdaki kişiye aşık olabilirsiniz. Bu kişi sizin için doğru mudur bununla alakalı şüpheleri ortadan kaldırmak sizin için kolay olmaz. Aldanma, aldatılma temalarına dikkat etmenizi öneririz.

5 Haziran 2018, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çok hafiflemiş hissedeceksiniz kendinizi. Çünkü uzun süredir üzerinde çalıştığınız bir konu lehinize çözüme ulaşacak. Sabrettiniz ve mükafatını görüyorsunuz. Kendinizi kutlayabilirsiniz. Moraliniz, sağlığınız herşeyiniz çok mükemmel. Başarınızı devam ettirebilirseniz.

5 Haziran 2018, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 09' 46" R
Ay
Terazi
02° 21' 45"
Merkür
Boğa
03° 48' 21"
Venüs
Boğa
23° 34' 44"
Mars
Koç
13° 46' 40"
Jüpiter
Boğa
28° 16' 17"
Satürn
Balık
17° 59' 39"
Uranüs
Boğa
23° 24' 29"
Neptün
Balık
29° 23' 58"
Plüton
Kova
02° 02' 44"
Chiron
Koç
21° 38' 22"
Lilith
Başak
25° 22' 18"
True Node
Koç
14° 56' 05"
Son Güncelleme : 18/05/2024 18:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>