Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Ocak 2017, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkide özveriyi biraz abartarak kullanıma sokuyorsunuz. Bu tarz, heyecanı yeterince yaşayamamanıza neden olabiliyor. Aşkı, öncelikle kendiniz için yaşamayı denemeli, bunu bencillik gibi görmemelisiniz.

Sürekli görüştüğünüz arkadaşınız, sizikonusunda daha kararlı görmek istiyor. Hedeflerinizin ön hazırlığında daha niyetli görüntü vermenizin beklenmesi çok doğal. Kafanızdaki birtakım soruları açığa çıkarmanız yararlı olacaktır

Biraz daha idareli olmayı, kenara bir şeyler koymayı becerebilmelisiniz. Yapay bazı sorumluluklarınız sizi zorluyor. Yakın bir zamanda sevineceğiniz bir para haberiniz olabilir.

Arkadaş ilişkilerinizdeki bağlılık, bazı zaafları gözden kaçırmanıza neden olabiliyor. Bazı dostluklarınıza eleştirel gözle yeniden bakmanız, bu ilişkilere yarar getirebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sisteme, kurallara karşı duyarlılığınız, hamleci yanınızı bazen frenleyebiliyor. Yakında hazırlıklı olduğunuz bazı konularda ciddi sevinçleriniz olabilir. Hayatınızda sürprizlere yer yok. Olası hüzünlerinizden de, sevinçlerinizden de her zaman haberlisiniz. Şu günlerde kendinize haksızlık etmeye ya da haksızlığa uğramaya açık görünüyorsunuz. Çünkü bir zamandır, duygusallığınız ön planda.

5 Ocak 2017, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler saat 22:47 itibariyle Güneş ve Ay arasında oluşacak ilkdördün, geçtiğimiz 29 Aralık tarihindeki Yeniaydan bu yana olan durumların tekrar bir gözden geçirilmesi anlamı taşıyor. İlkdördün etkisi altında, kendinizi ifade etme arzunuz yoğundur, istekleriniz ön plandadır. Doğal olarak bulunduğunuz alanda liderliğinizi kabul ettirmekten yana davranışlar sergileyebilirsiniz. Fakat bu durum çevrenizdeki insanlar tarafından hoş karşılanmayabilir. Aslında böyle davranmanızın nedeni günlük enerjinizin sorumluluk yükleyen baskısı nedeniyledir. Bir yandanhayatında girişimci davranmaya çalışırken, diğer yandan hayat şartlarının zorluğuyla mücadele etmek kolay değildir. Kimi Akrepler ilkdördün etkisi nedeniyle daha farklı duygular hissedebilirler. Hakikaten yükünüz ağırdır. Sorumluluklarınız fazladır, para kazanmanız, hayatınızı düzene sokmanız lazımdır. Neredeyse nefes alamayacak bir haldesinizdir. İşte bütün bunlar sizi stres altına sokmaktadır. Doğal olarak bu stres altında gün içinde sağlık açısından gerilimler yaşamanız, en ufak bir şeye sinirlenmeniz mümkündür. Yapılması gereken, bu hissedilen durumların geçici olduğu bilinci içinde hareket etmeniz, probleminiz ne olursa olsun moralinizi yüksek tutmanızdır. Bu şartlara uyulması halinde 12 Ocak tarihindeki Dolunay size arzu ettiklerinizi verebilir veya en azından gideceğiniz yolu görmenizi sağlayabilir. Huzursuzluktan uzak, birbirimizi kardeşçe kucaklayacağımız bir gün olsun. Gönülden sevgilerimle,

5 Ocak 2017, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gökyüzü, önsezilerinde haksız olmadığına işaret ediyor. Çevrendekilerle münakaşa edebilirsin.

5 Ocak 2017, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Akrepler için yeni seyahatler, yeni çevreler söz konusu. Keyif veren organizasyonlar ilişkileri daha da sağlamlaştırabilir. Aşk hayatınız da olumlu bir gidişat gösteriyor. Günün Atmosferi:Temposu yüksek bir gün, akşam ise biraz stresliyiz

5 Ocak 2017, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma arkadaşlarınızla ilişkileriniz gündeminizi etkileyebilir. Gün içinde yeni sorumluluklar alabilirsiniz. Bu durum sizi biraz yorabilir. Kendi özel hayatınızdan feragat etmeniz gerekebilir. Doğru organizasyonlarla bu durumu sakince çözebilirsiniz. İşlerinizi sağlamlaştırmak içinarkadaşlarınızdan destek alabilirsiniz.

5 Ocak 2017, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sizi bu aralar her şey rahatsız ediyor gibi. Evli olan Akrepler eşleri ile bazı sorunlar yaşayabilir. Öfke yerine dinlemeyi tercih edin. Bekarlar ise biraz daha rahat.

5 Ocak 2017, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün aile ilişkilerinizde duygusal incinmelere ve ruhsal olarak geçici mutsuzluk, tatminsizlik yaşamaya müsait bir enerjide olsanız da öğleden sonraki zaman diliminden gece yarısına dek, moralli ve güçlü olacak, eğlenceli ortamlarda yer alabilecek ve en güçlü taraflarınızı herkese gösterebileceksiniz. İlişkilerinizde ani kararlar almamayı tercih etmeniz gereken bir gündesiniz.

5 Ocak 2017, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Merkür, pazar gününe kadar maddi konularda sizi zorlayabilir. Önemli bir para işinin altına girmeyin ve önemli ticari anlaşmalar yapmaktan kaçının. Şartları iyice gözden geçirmelisiniz.

5 Ocak 2017, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Vücutta baş, kalça ve bacaklara dikkat etmelisiniz. Koç burcu enerjisi biraz hoyrattır. Aşırı hareketten kas tutulmaları ve lif kopmaları riski taşıyabilirsiniz.Gündelik işlerinizde ve hizmet alanınızda insan ilişkilerinin ağırlığını hissedebilirsiniz. Aceleci ve zorlama davranışlar nedeniyle sorunlar yaşamanız mümkündür. Sabırlı ve sakin davranışlar sergilemelisiniz. Akşama doğru beklenmedik baş ağrılarıyla karşılaşabilirsiniz. Maddi kaynaklarınızdaki kısıtlanma, darboğaz veya mevcudu kaybetme korkusuyla yüzleşmeniz mümkündür.

5 Ocak 2017, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İşlere dalıp sevdiklerinizi ihmal etmeyin. İlgisizliğinizden yakınacak birileri çıkabilir. Bu sizin canınızı sıkabilir. Kaba ve umursamaz davranışlarla sevdiklerinizi üzüyorsunuz. Onlar buna layık değiller. Uzaktan gelecek bir kişi bir anda hayatınızın akışını değiştirecek.

5 Ocak 2017, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 59' 39" R
Ay
Oğlak
19° 14' 47"
Merkür
Koç
16° 44' 01"
Venüs
Boğa
00° 27' 09"
Mars
Balık
29° 22' 58"
Jüpiter
Boğa
23° 51' 13"
Satürn
Balık
16° 32' 11"
Uranüs
Boğa
22° 19' 18"
Neptün
Balık
28° 53' 40"
Plüton
Kova
02° 06' 07"
Chiron
Koç
20° 38' 02"
Lilith
Başak
23° 17' 19"
True Node
Koç
15° 22' 05"
Son Güncelleme : 29/04/2024 23:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>