Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Ağustos 2018, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk yaşamınızda sabah saatleri bazı gerginlikler yaşayabileceğiniz bir gündesiniz. Duygusal hayatınıza ilişkin huzursuzluklar ve sizi sıkacak gelişmeler olabilir. Sevdiğiniz insanla fikir ayrılıklarından bazı sorunlar çıksa da bunları kısa bir sürede aşmayı başaracaksınız.

İş yerinizde bugün enerjinizi yanlış kullanabilir ve sizin için önemsiz konularla gereksiz yere zaman harcamak zorunda kalabilirsiniz. Gereksiz bulacağınız bazı işlerle ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz.

Sabah saatleri maddi konularda oldukça dikkatli davranacaksınız ve gereksiz masraflardan kaçınacaksınız. Öğleden sonraki saatlerde ise hesapta olmayan bazı harcamalar yapabilirsiniz.

Bir çok açıdan dikkatli olmanız gereken hassas bir gündesiniz. Özellikle ikili ilişkiler konusunda daha dikkatli olmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün kendinizi oldukça mutlu hissedeceksiniz. Sabah saatlerinde alacağınız bir haber sizi çok mutlu edecek. Bu mutluluğu gün boyu üzerinizde taşıyabilirsiniz. Ailenizde size çok düşkün olan ve sürekli sizin iyiliğinizi düşünen biri var. Bugün bu insandan beklemediğiniz bir yadım görebilirsiniz.

1 Ağustos 2018, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler Saat 01:42-13:54 arasında Ay-boşlukta ilerleyecek. Terslikle karşılaştığınızda dünyanın sonu gelmiş gibi düşünmeyiniz. İnancımız ve kendimize olan güvenimiz, sabrımız bizleri her türlü olumsuz düşünceden ve zarardan koruyabilecek kadar güçlüdür. Saat 13:54 Ay-Koç burcunda ilerleyecek. Bencil kişilere anlayış göstermezsiniz. Tavır alırsınız. Kimse kimseden üstün değil diye düşünürsünüz. Akıl vermeye kalkanlara gereken tepkiyi gösterirsiniz. Saat 19:05 Ay-Mars görünümü, zorunlu olduğumuz her şeyden uzak durmak isteriz. Ailevi,veya eğitim hayatımız, yakın çevremizle alakalı konuları bu saatlerde gergin şekilde ele alabiliriz. Bizim arzumuz, kendi istediğimiz gibi hareket etmektir. Ancak içinde bulunduğumuz koşullar uymamız gerekenleri hatırlatınca çileden çıkarız. Bildiğimizi okumaktan yanayızdır. Saat 20:44 Ay-Satürn görünümü, birilerinin düşüncesizliği yüzünden canınızın sıkılmasına yol açar. Mecburen işleri yoluna koymak zorunda kalırsınız. Sizi mutlu edecek haberler almanız dileğimle,

1 Ağustos 2018, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay, günün büyük bir bölümünde boşlukta olacak. Hedefi tutturmak için biraz daha çaba sarf etmen gereken günlerden geçtiğini fark edebilirsin. İlişkisi olmayan bir Akrep burcuysan, hoşlandığın kişinin daveti karşısında elin ayağına dolanabilir. Akşamüzeri arkadaşlarınla yapacağın uzun telefon görüşmesi ailenle aranda sorun yaratabilir. Yaşam alanında aile bireyleri ile geçireceğin vakit artarken, sosyal ilişkilerindeki iniş çıkışları minimuma indirmek için çabalayacaksın. Uyku düzenini sağlamak adına daha programlı davranmaya karar verebilirsin.

1 Ağustos 2018, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sağlığınızla ilgili konulara her zamankinden daha fazla özen göstermeniz gerekebilir. İş ve çalışma hayatınızda ise özellikle çalışma arkadaşlarınızla yürüttüğünüz birile ilgili daha fazla fikir danışmanız gerektiğinde ise hiç çekinmeden bunu yapmanız gerekiyor.

1 Ağustos 2018, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yaptığınız işlerinizde azimle çalışabilirsiniz. Yeteneklerinizi kullanarak farklı işler yapmaktan keyif alacağınız bir gün. Maddi konularınızda elinizde olmayan sebeplerden dolayı kayıplar yaşamanız mümkün. Bu konu sizin biraz gerilmenize sebep olabilir. Alternatif kararlarla kendinizi daha iyi hissedebilirsiniz.

1 Ağustos 2018, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Sessizlik... İşyerinde fanatik düşüncelerinizi savunmanız pek doğru değil. Daha ılımlı konulara yönelmelisiniz.

1 Ağustos 2018, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yeni yıla girerken yakın dostlarınız, partneriniz veya eşinizle keyifli zaman geçirebilir, eğlenceli etkinliklerde yer alabilirsiniz. Enerjinizin yüksek olacağı bugün ilişkilerinizde ılımlı davranmanız faydalı olacak. Mutlu yıllar.

1 Ağustos 2018, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün günlük ritminizi akşam saatlerinde beklendik olaylarla hızlandırabilirsiniz. Kendinizive enerji anlamında güçlü hissediyorsunuz. Özel hayatınızda fedakarlıklarınızı aza indirin.

1 Ağustos 2018, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Koç burcundaki seyahati spontan bir enerjiyi açığa çıkarır. Gündelik hayattaki ilişkilerde olur olmadık ortamlarda kolayca sinirlenebilirsiniz.Sağlık konularında aniden ortaya çıkan durumlar olabilir. Bu sorunun altında yatan ruhsal sebebi bulup ortaya çıkarmaya çalışın. Hiç bir hastalık vücudumuzda sebepsiz yere ortaya çıkmıyor. Dertleri biriktirip içinize atmayın.

1 Ağustos 2018, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sinirlerinize hakim olun ve kendinizi kontrol altına alın. Artık özgürsünüz. Buna alışmanız zaman alsa da kendinizi hiç sıkmayın ve çeşitli psikozlara girmeyin. Biraz çaba ile yepyeni bir insan olarak yaşama yeniden merhaba diyeceksiniz.

1 Ağustos 2018, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 56' 07" R
Ay
Başak
29° 34' 14"
Merkür
Boğa
03° 29' 06"
Venüs
Boğa
23° 17' 18"
Mars
Koç
13° 35' 54"
Jüpiter
Boğa
28° 12' 56"
Satürn
Balık
17° 58' 43"
Uranüs
Boğa
23° 23' 40"
Neptün
Balık
29° 23' 38"
Plüton
Kova
02° 02' 50"
Chiron
Koç
21° 37' 40"
Lilith
Başak
25° 20' 44"
True Node
Koç
14° 55' 47"
Son Güncelleme : 18/05/2024 12:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>