Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Ağustos 2018, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugün aşk ilişkinizle ilgili olarak üzerinizde bir karamsarlık olabilir. Bu karamsarlığı üzerinizden atmak için sevgilinizle konuşmalısınız.

İş yerinizde çok yoğun günler geçiriyorsunuz. Kafanızı biraz toparlamalısınız yoksaortamından çabuk sıkılabilirsiniz. Bugün akşam saatlerinde önemli bir toplantıya katılabilirsiniz.

Para konularında sorunsuz, rahat bir gün geçireceksiniz. Bugün yapmanız gereken bazı harcamaları rahatlıkla yapabileceksiniz.

Tuttuğunu kopartan ve mücadeleden zevk alan yönünüzü uyandırın. Başka insanların sizi etkilemesine izin vermemelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Canınızın çok sıkkın olduğu bir gündesiniz ve etrafınızdaki insanları da sıkıyorsunuz. Bu kadar detaycı olmamalı ve her şeyi oluruna bırakmalısınız. Aşk hayatınızda yanlışlıklar yapabilirsiniz. Dikkatli olun ve ilginizi işinize veya eğitiminize yöneltin. Ailenizin sizden farklı beklentiler içerisinde olduğunu unutmayın. Gün içerisinde yaşayacağınız aksilikler karşısında sakin olmaya gayret etmelisiniz.

3 Ağustos 2018, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler Saat 03:17 Ay-Pluto görünümü, tepkisel davranmaya yol açacağından dikkatli olmakta yarar vardır. Güçlü olmak, gücünüzü kanıtlamak ve kabul ettirmekten bir hayli hoşlanabilirsiniz. Saat 05:52-22:51 arasında Ay-Boşlukta ilerleyecek. İnsanlara anlayış göstermek istemeyiz. Çünkü bizim ilgiye ihtiyacımız var. Hassasız ve doğal olarak ufak bir şeye bile tepki gösterebiliriz. Saat 22:51 Ay-Boğa burcunda ilerleyecek. Huzur ve güvenin bir ilişkide ne kadar önemli olduğunu düşündürüyor. Çünkü insan bu sayede kendini her alanda başarılı hisseder ve sorunların üstesinden daha çabuk gelir. Dengesiz bir ilişkide zaman kaybetmekten yana değiliz. Bunları biliyoruz. Ancak gel gör ki, gönlümüze söz geçirmek pek kolay olmuyor. Canı gönülden sevgilerimle,

3 Ağustos 2018, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay, gün boyunca boşlukta hareket ediyor olacak. Etrafında sana sorumluluk yüklemeye çalışan kişiler olabilir. Maddi konularda hesaplı hareket etmeye özen gösteriyorsun. Güne isteksiz bir başlangıç yapsan da günün sürprizlerine hazırlıklı olmalısın. İlişkisi olan yahut evli bir Akrep burcuysan, değer verdiğin kişinin kariyeri ile ilgili gelişmeye çok sevineceksin. Ailenin sevgisi kendini huzurlu hissetmeni sağlayacak. Gün içinde senden beklenen sorumluluklar artış gösterirken, kafana göre davranmak isteyebilirsin. Akşam saatlerinde yakın bir akraban ya da arkadaşınla ilgili sağlık sorunları gündemini değiştirebilir.

3 Ağustos 2018, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Partneriniz veya eşinize karşı her zamankinden daha fazla bağlı hissedeceğiniz sevgi dolu bir gün olabilir. İletişimde her zamankinden daha farklı bir yol izlemeniz ve her şeyi daha sevgi yolu çözmeniz sizlere bambaşka kapılar açabilir.

3 Ağustos 2018, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatınızda sorumlu olduğunuz konulara daha ciddi yaklaşmanız gereken bir gündesiniz. Yeni başlangıçlar için güzel bir gün olur. Enerjinizin yükseldiği zamanlar içerisindesiniz. Eşinizle ilgili konular gündeminize gelmesi mümkün. Finansal olarak eşinizle ortak paylaştığınız hesaplarınızda krizler oluşabilir. Esnek olmakta fayda var.

3 Ağustos 2018, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

MADDİ manevi sürprizler, hediyeler, anlaşmalar, alışverişler veya seyahatler hayatınızı renklendirebilir. Sosyalleşmek çekiciliğinizi ve popülaritenizi arttıracaktır.

3 Ağustos 2018, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Günlük yaşamınızın koşturmacası bugün sizi epeyce meşgul edebilir ve yorabilir. Hızlı ve tepkisel davranabilirsiniz. Çalışma ortamınızın koşulları fiziksel açıdan yıpratıcı olabilir. Sağlığınıza ve beslenmenize gereken önemi gösterdiğinizden emin olmalısınız.

3 Ağustos 2018, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sosyal ortamlarınızda ve arkadaş meclislerinde konuşacaklarınız bugününüzü hareketli kılacak.Yakın çevrenizden etkili olan bir insanın bazı işleriniz için devreye girdiğini göreceksiniz.

3 Ağustos 2018, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Haftanın songünü yönetici gezegeniniz Mars ile ani değişimleri temsil eden Uranüs arasındaki zorlu etkileşim ikili ilişkilerde gerginlikler yaşamanıza neden olabilir. Evdeki düzende aksaklıklarla karşılaşabilirsiniz. Hatta elektrik çarpması gibi kazalara karşı önlem almakta fayda var.

3 Ağustos 2018, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çok hafiflemiş hissedeceksiniz kendinizi. Çünkü uzun süredir üzerinde çalıştığınız bir konu lehinize çözüme ulaşacak. Sabrettiniz ve mükafatını görüyorsunuz. Kendinizi kutlayabilirsiniz. Moraliniz, sağlığınız herşeyiniz çok mükemmel.

3 Ağustos 2018, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 09' 42" R
Ay
Koç
04° 34' 19"
Merkür
Koç
19° 33' 46"
Venüs
Boğa
07° 00' 51"
Mars
Koç
03° 29' 04"
Jüpiter
Boğa
25° 05' 59"
Satürn
Balık
16° 59' 34"
Uranüs
Boğa
22° 37' 39"
Neptün
Balık
29° 03' 05"
Plüton
Kova
02° 06' 10"
Chiron
Koç
20° 55' 52"
Lilith
Başak
23° 52' 45"
True Node
Koç
15° 24' 29"
Son Güncelleme : 05/05/2024 07:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>