Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Ağustos 2018, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk yaşamınızda dengeleri bozacağınız ve ilişkiniz üzerindeki kontrolleri kaybedeceğiniz bir gündesiniz. Sevgilinize karşı bazı anlamsız hareketler sergileyebilir ve bunun yüzünden tartışmaya girebilirsiniz.

Genel olarak işinizle ilgili olarak olumlu bir gün geçireceksiniz. Özellikle bugün bazıilişkilerinizi yeniden değerlendirmeye fırsatlar bulabileceksiniz.

Aileniz veya evinizle ilgili konularda masraflar yapabileceğiniz bir gündesiniz. Maddi konularda küçük bazı sorunlar yaşayabilirsiniz ve yeni parasal kaynaklara ihtiyaç duyabilirsiniz.

Bugün sağlığınızla ilgili ufak bir problem yaşayabilirsiniz. Mide rahatsızlığına yatkınsınız. Kendinize bakmayı ihmal etmeyin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün günlük temponuz oldukça yoğun. Evinizle ilgili bazı pürüzleri gidermeye çalışacaksınız. Yakın akraba, dost ilişkileriniz hissedilir düzeyde yoğunlaşacak. Sizi ziyarete gelenler olduğu gibi, sizin de ziyarete gittiğiniz insanlar olacak. Sevdiğiniz bir arkadaşınız sıkıntılı bir dönem geçirmekte ona destek olacaksınız.

2 Ağustos 2018, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler Saat 00:48 Ay-Kuzey düğüm görünümü, hangi konunda olursa olsun istek ve arzularımızı kısıtlanmadan, mecbur olmadan ifade edebilme isteğimizi işaret ediyor. Hayat bazen bizi test ediyor, sınıyor. Biz kendimiz gibi olmadığımız bir yerde, bir işte, bir ilişkide asla doyuma ulaşamayacağımızın farkındayız. Saat 05:39 Mars-Uranüs görünümü, geçen Mayıs ayında ilk kez gerçekleşmişti. Bugün ikincisi, ardından Eylül ayında üçüncüsü oluşacak. Aile içinde birlik ve beraberliğin zaman zaman bozulması, özgür hareket etmek nedeniyle sorunlar yaşanması mümkündür. Aile tümüyle başka bir yere taşınabilir veya aileden biri evden ayrılmayı düşünebilir. Evlenme veya boşanma gibi konular gündeme gelebilir. Kısıtlanmaya gelemeyiz. Bazen bir gecikme veya anlaşmazlık nedeniyle sorunlar yaşanabilir. Bunların bilinçli bir şekilde ele alınması şarttır. Anne veya babayla anlaşmazlık veya eş ile sorunların aile içinde mutlaka elbirliğiyle ele alınması gerekiyor. Eğer aile içinde bir problem yoksa, bu görünüm bir yenilik veya değişiklik için verilen mücadelenin, planlamanın göstergesidir. Zamanla yerine oturacaktır. Saat 09:03 Ay-Güneş görünümü, sağlıklı ve huzurlu bir yaşam, moral yüksekliği ve başarının sizin için ne kadar önemli olduğunu işaret ediyor. Stresten uzak, hoşunuza giden bir şeylerle meşgul olmak istersiniz. İnsanların bazen ne kadar haksız davrandıklarını düşünürsünüz. Karşı cinsle olan ilişkide hakimiyeti elde tutmaktan yanasınız.

2 Ağustos 2018, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün bağımsız hareket etme niyetindesin. Ancak kendi isteklerine odaklanıp sorumluluklarını ihmal edebilirsin. Sabırsız ve aceleci davranışların, ufak tefek kazalara yol açabilir. Elektronik eşyalarını kullanırken dikkatli olmanda fayda var. Bugün aynı zamanda derin ve keskin görüşler içindesin. Her şeyi çok çabuk kavrıyor ve olaylara kesin çözümler getiriyorsun. Özellikle reklam sektöründe veya yaratıcı meslek guruplarında çalışıyorsan, ortaya harika fikirler çıkarabilirsin. İlişkisi olan veya evli bir Akrep burcuysan, değer verdiğin kişiyle eskiden yaşadığın bir konu bugün tekrardan açılarak gündemini doldurabilir.

2 Ağustos 2018, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Gündelik sorumluluklarınızla ilgili yapmanız gereken konularda baştan savmacı bir tutum sergileyebilir ve bir sonraki günlere ertelemek isteyebilirsiniz. Ancak bunun bedelini sonraki zaman diliminde fazla gayret harcayarak ödemek durumunda kalabilirsiniz.

2 Ağustos 2018, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatınızdaki konular gündeminizi meşgul edebilir. Sorumlu olduğunuz konularda yeniden harekete geçmek isteyeceğiniz zamanlar içindesiniz. Fikirleriniziarkadaşlarınızla paylaşmak isteyebilirsiniz. Eşinizle ilgili konularda, ortak paylaşımda bulunduğunuz, sahip olduğunuz değerlerinizle ilgili krizler yaşamanız mümkün.

2 Ağustos 2018, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Karamsarlıktan uzak durun. Hayal kurun ve ideallerinizin peşinden gidin. Yaşadığınız aksiliklerden çıkışınızı hatırlayarak sevdiklerinize sarılın.

2 Ağustos 2018, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İnsanlara istediğinizde bir konu hakkında ne kadar sabırlı ve anlayışlı olabildiğinizi bugün en iyi şekilde ifade edebilirsiniz. Hızlı düşünmeden, acele etmeden, olgun ve kararlı yaklaşımlarla isteklerinizi belirtin. Kendinize güveniniz ve kararlılığınız insanları son derece etkileyecek. Patronlarınız, kurumlar ve sizden yaşça büyük insanlardan ciddi destekler görebileceğiniz bir gündesiniz.

2 Ağustos 2018, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ev, ailenizde önemli değişimler, özel hayatınızda bazı risk içeren olayları karşınıza getirebilir. Partnerinizle anlaşmak kolay olmayabilir veya onun kariyeriyle ilgili konular yüzünden aile hayatınızda huzursuzluklar yaşanabilir. Özel hayatınızda ani kararlar almamaya çalışın.

2 Ağustos 2018, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Mars ile Uranüs'ün zorlu etkileşimi ikili ilişkilerinizde ani değişimlere yol açar.Çalışma koşullarınız veortamınızda gerilen ilişkilere dahil olmaktan şiddetle kaçının. Öfkeyle kalkıp zararla oturan kişi siz olmayın. Bugün hiçbir kararınızı acele vermeyin. Kontrollü davranın. Sakarlıklara ve kazalara karşı tedbirli olun.

2 Ağustos 2018, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Mantığın vehayatının öne geçtiği bir gün. İşlere dalıp sevdiklerinizi ihmal etmeyin. İlgisizliğinizden yakınacak birileri çıkabilir. Bu sizin canınızı sıkabilir. Kaba ve umursamaz davranışlarla sevdiklerinizi üzüyorsunuz. Onlar buna layık değiller.

2 Ağustos 2018, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 04' 27" R
Ay
Koç
03° 14' 56"
Merkür
Koç
19° 29' 58"
Venüs
Boğa
06° 54' 11"
Mars
Koç
03° 24' 54"
Jüpiter
Boğa
25° 04' 43"
Satürn
Balık
16° 59' 07"
Uranüs
Boğa
22° 37' 20"
Neptün
Balık
29° 02' 56"
Plüton
Kova
02° 06' 10"
Chiron
Koç
20° 55' 34"
Lilith
Başak
23° 52' 09"
True Node
Koç
15° 24' 24"
Son Güncelleme : 05/05/2024 05:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>