Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Nisan 2018, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşkı yaşayış biçiminizi değiştirmeniz güç gibi görünüyor. Bağlanıyor ve bağımsız davranmakta zorlanıyorsunuz. Aşkın bağımsızlığınızı etkilediğini bilmenize karşın, yine de onsuz yapamıyorsunuz.

İşe bağlılığınız ileri boyutlarda. İlişkilerdeki problemlerde çok masum görünmüyorsunuz. Problem yaşadığınız kişi, bugünlerde aranızdaki buzları eritmek için size bir jest yapabilir.

Düzenli, hesaplı yaşamanız gerektiğinin bilincindesiniz. Yakın bir zamanda biraz karışık bir para meselesinin içinde olabilirsiniz. Bu karışıklık çözüldüğünde çok rahatlayacaksınız.

Bazı özelliklerinizi değiştiremeyeceğinize dair inancınızı acilen değiştirmeniz gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Dost çevrenizdeki bazı davetlere zamansızlık gerekçesiyle kolayca hayır dememelisiniz. Hassas kişiliğiniz, ilişkilerde çok özel bir konumda olmanızı sağlıyor. Önümüzdeki günler içersinde, umutlarınızı yeniden yeşertecek gelişmeler var. Bugünlerde bir iç ferahlığına ihtiyaç duyuyorsunuz. Bir süredir zamanla yarışan temponuz, sizi biraz bunaltmış gibi.

6 Nisan 2018, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler Cuma günümüz, Ay-Yay burcu seyir etkinliğinde başlıyor. Saat 16:35 olana dek, beklemeye, bekletilmeye hiç mi hiç sabrınız olmaz. Aklınıza bir şey mi geldi, hemen uygulamak istersiniz. Bu enerji inancınız, yüreğinizin içindeki karanlığı aydınlatıcı ve sizi dilediğiniz şekilde hareket etmeye çağırıcıdır. Ne de olsa, Jüpiter yönetiminde bir Ay şifa verici ve kişiyi motive edicidir. Saat 16:35-21:01 etkili olacak Ay-boşluk süresince, sürekli bazı konular üzerinde konuşuruz, derdimizi anlatmaya çalışırız. Maddi meseleler üzerinde fazlaca durabiliriz. Çevremizdeki insanlarla bağımızı güçlü tutmak isteriz. Ancak umduğumuz gelişmeler yaşanmıyorsa sakin olmak durumundayız. Boşluk etkisinde, paramıza, değerlerimize özen göstermemizde yarar var. Saat 21:01 itibariyle Ay-Oğlak burcunda ilerleyecek. Çevremizle olan ilişkimiz ciddi tarzda olacaktır. Düşüncelerimizi, ancak bizi anlayabilecek kişilerle paylaşmak isteyeceğiz. Kendimizi güvende hissetmek isteyeceğiz. İç huzurumuz ve duygusal anlamdaki rahatlığımız, günün gelişmelere göre değişecektir. Çelişkili davranmayacağız. Fakat dış etkenler üzerimizde baskı kurarsa veya bir takım insanlar arzu etmediğimiz şekilde davranırsa keyfimiz kaçabilir. Gönlünüzce bir gün geçirmeniz dileğimle,

6 Nisan 2018, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kariyer konularında planlar yapman ve ortaklaşa hususlarda uzman kişilerden fikir alman önünü açacak.

6 Nisan 2018, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı konularda kariyer hayatınızda ilerleme kaydedemediğiniz sorunları minimize edecek ve bu konuda büyük ilerleme sağlayacaksınız. Yaşadığınız bazı olaylarda size yardımcı olur nitelikte olacaktır. Aynı zamanda bu konuda üstlerinizin de takdirini toplayacaksınız. Sizin de gördüğünüz gibi sorunlar sadece sizin istediğiniz sürece hayatınızda vardır.

6 Nisan 2018, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün uyandığınızda düşünceleriniz sebebi ile gergin olabilirsiniz. İletişim içinde olduğunuz kişilere daha sakin yaklaşmalısınız. Sorumlu olduğunuz konulara başkalarını da dâhil etmek isteyebilirsiniz. Bu konuda üstlerinizden destek görebilirsiniz. Gün içinde parasal konular sizi daha fazla etkileyebilir. Riskli konulara çekimser kalabilirsiniz.

6 Nisan 2018, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gökyüzü ikili ilişkilerinizde yanlış anlaşılmalara dikkat etmeniz yönünde uyarıyor sizleri. Kendinizi haklı görerek yanlışın üstüne üstüne giderdesin bir anda gelişen tartışmaların şiddeti artabilir ve ani bitişler yaşayabilirsiniz. Özellikle özel hayatınızda daha anlayışlı davranmalı sözlerinizin neler getirebileceğini hesaplayarak konuşmaya özen göstermelisiniz.

6 Nisan 2018, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Çift ruhlu günün etkisindeyiz. Bugün ummadığın olaylarla karşılaşman söz konusu olabilir ve yaşananların akla mantığa sığmadığını düşünebilirsin. Hafta sonu için kısa süreli seyahatler organize ederek, baharın tazeleyen havasıyla yorgunluğunu atmak isteyebilirsin. Eğitimi devam eden bir Akrep burcuysan, bazı sorunlar zorlanmana neden olabilir. Pes etmek yerine koşullarını iyileştirmenin yollarını araman gerekecek.

6 Nisan 2018, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Şimdiye dek her şey çok güzel olsun diye uğraşmış olabilirsiniz. Bundan sonra yaptıklarınız değil, yapacaklarınız daha önemli olmalı. Alışverişlerinizi dengede tutmaya çalışın.

6 Nisan 2018, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ay Yay burcunda ilerlerken daha pozitif ve iyimser bir bakış açısı geliştirebilirsiniz. Sosyalleşmek, paylaşmak için elverişli koşullar doğabilir. Alışveriş yapabilir, beğendiğiniz, size keyif veren eşyalar, giysiler, objeler satın alabilirsiniz.

6 Nisan 2018, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
01° 26' 59" R
Ay
Akrep
13° 37' 22" R
Merkür
Boğa
08° 41' 57"
Venüs
Boğa
27° 46' 49"
Mars
Koç
16° 22' 20"
Jüpiter
Boğa
29° 04' 37"
Satürn
Balık
18° 12' 38"
Uranüs
Boğa
23° 36' 20"
Neptün
Balık
29° 28' 31"
Plüton
Kova
02° 01' 05"
Chiron
Koç
21° 48' 26"
Lilith
Başak
25° 45' 01"
True Node
Koç
14° 51' 46"
Son Güncelleme : 22/05/2024 04:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>