Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Ocak 2017, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlgisini çok çektiğiniz birinin, sizi tanımaya, iç dünyanızı keşfetmeye hakkı olmalı. Aşkı, onu imkansızlaştıran koşullara bağlamanız gerekmiyor. Kendinizi açma konusundaki çekimserliğiniz, karşı tarafın çabasını daha da tahrik edebilir.

İş ilişkilerinizde kırıcı olma endişesini fobi gibi yaşıyorsunuz. Bu konudaki özeniniz, size dost bir çalışma ortamı sağlıyor. Mesleki gelişmenizde önünüz açık.

Ailenizin içindeki para meselesi çözüme doğru gidecek. Paranızı temkinli idare ediyorsunuz. Kısa vadede problemler görünmüyor. Bir paranın miktarıyla ilgili yanlış hesaplar içindesiniz.

Dolaylı bir tanışıklıkla edindiğiniz arkadaşlık, şimdi deboyutunda biçimlenmeye başlayabilir. İş yaşamınızda yeni oluşumlara açık olmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünlerde ailenize düşkünlüğünüzün artması, duygusal bir ihtiyaca cevap verdiği gibi, aile içindeki bazı geçimsizlikleri de ortadan kaldırabilir. Samimi davranışlarınızla dost çevrenize güven veriyorsunuz. Prensiplerinize bağlılığınız, kimi zaman zor bir insan da yapabiliyor sizi. Bazı kararlarınızı o kadar da ince eleyip sık dokumanız gerekmiyor.

6 Ocak 2017, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler Saat 01:16 Ay-Pluto görünümü, baskın tarzda hareket etmenize neden olur. Ancak koşullar gereği tabii ki dikkatli olmakta yarar vardır. Güçlü olmak, gücünüzü kanıtlamak ve kabul ettirmekten bir hayli hoşlanabilirsiniz. Saat 07:15 Ay-Uranüs kavuşumu, farklı yollar, yöntemler deneyerek problemleri atlatmak, işleri yerli yerine koymak mümkündür. Ancak bu biraz da sizindisiplininize, sabrınıza, işinize ve kendinize verdiğiniz öneme bağlıdır. Aceleyle değil, bilinçli şekilde tercihlerde bulunmalısınız. Saat 09:06 Ay-Jüpiter karşıtlığı,veya özel meselelerimizi düzene kavuşturmak isteğimizi işaret ediyor. Mecburiyetler canımızı sıkar ve biz huzur ararız. Aslında ihtiyacımız, bizi anlayacak, yanımızda olacak bir insandır. Yalnızlık bizi yorar. Desteklenmek, sevilmek isteriz. Eğer mutluluk, denge, paylaşım hayatımızda varsa, her konuda tatmin oluruz. Saat 09:37 Ay-Satürn görünümü, aktif ve özgür biçimde hareket etmemize engel olan koşulları, maddi durumumuzu,veya eğitimle ilgili konuları, yaşadığımız ortamı gözden geçirmemiz yönünde önem taşıyor. Saat 21:41-23:18 arasında Ay-Boşluk etkisi altında, bazı insanlara mecburen anlayışlı olmanız gerekir. Aynı şekilde onların da size karşı, hassasiyetinizi göz önüne alarak hareket etmeleri gerekecektir. Özellikle toplumsal anlamdaki düşünceleriniz bir hayli hassastır. Durumları kontrol etmek istedikçe daha fazla yorulursunuz. Sevdiğiniz kişilerden destek beklersiniz. Saat 23:18 itibariyle Boğa burcunda ilerleyen Ay, sakin ve kararlı şekilde düşünmemizi sağlıyor. İnsanların güvenilir olmalarını bekliyoruz. İçimizdeki şüphelerin yanıt bulmasını, huzur ve içsel değerlerimizin bozguna uğramamasını arzuluyoruz. Ayrıca bu etki altında, inatlaşmaların hiçbir yararı olmayacağının da farkında olmamız gerekiyor.

6 Ocak 2017, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sabah saatlerinde zihnin meşgul olabilir. Akşama doğru ailenle ya da arkadaşlarınla plan yapabilirsin.

6 Ocak 2017, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sizi yoran, zorlayan konuları geride bırakmalısınız. Şayet kendinize yepyeni bir hayat kurmak istiyorsanız, temelini şimdiden atmalısınız. Bir takım şeyler istediğiniz gibi gelişmiyorsa, bunun sorumlusu başkaları değil. Günün Atmosferi:Ani gelişmeler karşısında hazırlıklı olunmalı

6 Ocak 2017, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatınızdaki koşullar gündeminizi etkileyebilir. Daha fazla sorumluluk alabilirsiniz. Bugün teknik konuları sağlamlaştırmanız gerekebilir. Sorumlu olduğunuz işlerinizi toparlayıp ilerleteceğiniz bir gündesiniz. Ticari konularda dikkatli olmalısınız. Kardeşlerinize zaman ayırmak size iyi gelebilir. Hizmet aldığınız kişiler gündeme gelebilir.

6 Ocak 2017, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Açık ve gerçekçi bir yaklaşım sergilemeniz gerekiyor. Bu aralar özel konularınızı kendinize saklamalı ve kimseye dedikodu malzemesi olacak bilgiler vermemelisiniz.

6 Ocak 2017, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Arkadaş çevreniz ve sosyal ortamlarda kendinizi daha iyi ve ılımlı ifade etmeniz gereken bugün, finansal konularda yeni çözümler üretebilir, enerjinizi kişisel gelişim ve sizi rahatlatan ortamlara aktarabilirsiniz. İlişkilerinizde karmik etkilerin hakim olduğu, geçmişin sonuçlarını görebileceğiniz bir gündesiniz.

6 Ocak 2017, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İş ve hizmet alanlarınızda yapmanız gerekenlere odaklanacaksınız. Parasal işlerinizde önemli sorumluluklar alabilirsiniz. İletişime dayalı işlerinizde eski bir konu yeniden karşınıza gelebilir

6 Ocak 2017, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İlişkiler anlamında destekleyici etkiler altındasınız. Ruhunuzu besleyen ve merhamet duygunuzu hissettiren birileriyle ilişkiye yönelmeye ve olumlu duygular yaşamaya başlayabilirsiniz.Koruma duygunuz yoğun bir sevgiye ve aşka dönüşebilir. Ayrıca ilişkinizde romantik ortamlar yaratmalısınız. Arkadaş ortamlarının size bu konularda sağlayabileceği manevi desteği de göz ardı etmemelisiniz. Üstelikkonusunda ortaklığınıza göstermiş olduğunuz sorumluluk bilinci de takdir toplamanıza neden olabilecektir.

6 Ocak 2017, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çok neşelisiniz. Biranda birçok yerde olmak isteyeceksiniz. Eğlence, hareket, yenilik nerdeyse sizi de orada görmek mümkün. Fakat istikrarsız oluşunuz ve sık sık değiştirdiğiniz fikirler yüzündenhayatınızda zorluklar yaşıyorsunuz. Karşınızdakilerin bu çift karakterinizi kabullenmesi biraz zor.

6 Ocak 2017, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 32' 12" R
Ay
Yay
29° 17' 47"
Merkür
Koç
16° 18' 16"
Venüs
Koç
28° 36' 15"
Mars
Balık
28° 13' 32"
Jüpiter
Boğa
23° 30' 15"
Satürn
Balık
16° 24' 08"
Uranüs
Boğa
22° 14' 11"
Neptün
Balık
28° 50' 55"
Plüton
Kova
02° 05' 58"
Chiron
Koç
20° 32' 55"
Lilith
Başak
23° 07' 19"
True Node
Koç
15° 25' 55"
Son Güncelleme : 28/04/2024 11:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>