Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Aralık 2017, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Yerinde bazı endişeler, sizi zamanlama probleminizi çözmeye yöneltecek. İlişkinize ayırdığınız sınırlı zamanın, karşınıza sorun olarak çıkartılmayışından endişe duymakta haklı görünüyorsunuz.

Sizin içinyaşamında moral, büyük bir etken. Onun korunmasını baş koşul olarak görüyorsunuz. Akşamki toplantınızda bazı düşünceleriniz kabul görmeyebilir. Sabrınızı zorlayan bir iki ilişkiden uzak durmaya çalışacaksınız.

Parayla ilişkinizi dengeleyebiliyorsunuz. Yakında para konularında birisiyle ilgili bir dayanışma içine gireceksiniz. Bu dayanışmanın beklediğiniz miktarlara ulaşmaması sizde hayal kırıklığı yaratabilir.

Partnerinizin yakın çevresi içinde sürdürdüğünüz bir çekişme, sizin için hayırlı olmayacak. Bazı şeyleri görmezden gelebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünlerde alacağınız kimi kararlarda zorlanabilirsiniz. Kararlarınıza çok kişiyi ortak etmeniz kararlarınızı olumlu anlamda geciktirecek. Kendinize karşı sorumluluklarınızı ihmal edebiliyorsunuz. Bu anlamda, uğratıldığınızı düşündüğünüz birtakım haksızlıklarla ilgili kendinizle hesaplaşmanız gerekiyor.

8 Aralık 2017, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler saat 06:49 Ay-Uranüs karşıtlık etkisi altında işiniz, sağlığınızla ilgili konuları ve birlikte çalıştığınız kişilerle aranızda yaşanabilecek problemleri tek başınıza değil, birlikte halledecek şekilde ele almak gerekiyor. Saat 15:27-16:58 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Kimseye anlayış göstermek zorunda değilim diye düşünebilirsiniz. Eğer partneriniz bu ilişkide rahat davranıyor ve problemleri görmezden geliyorsa tabii ki huzurunuz kaçar. Siz de bütün sıkıntınızı ya içinize atarsınız veyahut tümüyle kendinizi işe vererek unutmaya çalışırsınız. Ancak bütün bunların çözüm olmadığını bilirsiniz. Saat 16:58 itibariyle burcunuzda ilerleyecek Ay etkisinde, kendinizi güçlü görme arzunuz bir hayli yükselecek. İnandığınız her ne varsa onun peşinden koşarak başarılı olmak istersiniz. Günlerdir birilerini idare etmekten yorulan ruhunuz, bugün sadece kendinizi düşünmekten yanadır. Kendinizden oldukça eminsinizdir. Size göre insan göründüğü gibi olmalı ve olduğu gibi görünmeyi bilmelidir. Hatalarınıza, sevaplarınız gibi sahip çıkabilirsiniz. Saat 22:23 Ay-Mars kavuşumu burcunuzda oluşuyor. Bu güçlü enerji etkisiyle, her konuya hakim olmak, her insan üzerinde etkin olmak istersiniz. Asla geri adım atmak, taviz vermekten yana değilsiniz. Hedefinize kitlendiniz mi onu elde etmeden bırakmazsınız. Güçlükler sizi yıldırmaz. Huzurlu bir gün geçirmenizi temenni ederim. Her güzellik sizinle olsun.

8 Aralık 2017, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Duygularının egzersiz gibi harekete ihtiyacı var. Aklında olan ilişki hakkında yorumlar duyabilirsin.

8 Aralık 2017, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İyi bir takip yeteneğinizin olması olayları hızlı çözmenize yardımcı olacak. Otoriter figürlerin baskılarına karşı dikkatli olmalısınız.

8 Aralık 2017, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugünhayatınızda görünür olmak isteyebilirsiniz. Hedeflerinize ulaşmak için fırsatlar yakalayabilirsiniz. Toplumun önünde olabilirsiniz. İkili ilişkilerinizde dengeyi korumaya çalışın. Arkadaşlarınızla paylaşım içinde olabilirsiniz. Gün içinde işle ilgili sözleşmelere dikkat edin. Kendinizi yeterli gördüğünüz işlerinizi yeniden planlayabilirsiniz.

8 Aralık 2017, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Dalgınlık, uykusuzluk ve beklenmedik ya da sebebini anlamadığınız, bilmediğiniz rahatsızlıklar karşısında bugün temkinli davranmalısınız. Olaylar kontrolünüz dışında gelişse de planlarınıza sadık kalmaya çalışın.

8 Aralık 2017, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca her söylediğinizi düşünmeli ve size iyi hissettirmeyen, zihninizi karıştıran ortamlarda bulunmamayı tercih etmelisiniz. İş görüşmeleri ve seyahatler edebileceğiniz bugün, ilişkilerinizde daha sakin iletişim benimsemeyi tercih etmelisiniz.

8 Aralık 2017, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Toplum önünde kendinizi göstermekte zorlanmayacaksınız. Kendinize ait alanlardan zaman çalmak hoşunuza gitmese de, işlerinizi bir an önce tamamlamanız gerekiyor.

8 Aralık 2017, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün Aslan burcunda seyahat ederken,hayatında yıldız gibi parlarsınız. Başarılarınız dilden dile konuşulacaktır. Toplumun sevdiği yüz olmak size gurur verir. Adeta muhtaçların koruyucu meleği ilan edilirsiniz. Kazancınızda artış olacaktır.

8 Aralık 2017, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün arkadaşlarınızla tartışmaktan uzak durun. Zira bunun sonuçları size pahalıya patlayabilir. Düşüncelerinizi netleştirin ve ne istediğinizi iyi saptayın. Stratejinizi de ona göre yönlendirin. Siz kararlı olursanız, karşınızdakiler de sizi daha iyi anlarlar.

8 Aralık 2017, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
11° 05' 12" R
Ay
Kova
04° 35' 08"
Merkür
Koç
17° 10' 01"
Venüs
Boğa
01° 50' 19"
Mars
Koç
00° 15' 01"
Jüpiter
Boğa
24° 06' 58"
Satürn
Balık
16° 38' 07"
Uranüs
Boğa
22° 23' 10"
Neptün
Balık
28° 55' 43"
Plüton
Kova
02° 06' 12"
Chiron
Koç
20° 41' 50"
Lilith
Başak
23° 24' 48"
True Node
Koç
15° 20' 41"
Son Güncelleme : 01/05/2024 02:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>