Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Temmuz 2018, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinizin arada bir sergilediği hırçın davranışlar sizi teslim almış gibi. Ona duyduğunuz büyük kızgınlığın yanında, garip bir şekilde çekiciliğinin arttığını da hissediyorsunuz.

Sabırlı davranışlarınız engellerinizi ortadan kaldırıyor. Mesleki yeterliliğiniz, çalışma azminiz ve moral durumunuz duruma hakim, işlerinizi yoluna koyabilmeniz için sadece zamana ihtiyacınız var.

Yakında sıkı para politikaları içine girmeniz gerekebilir. Harcama alışkanlığınızın doğal bir özellik olduğu yolundaki düşünceleriniz pek yararlı değil.

Bugünlerde iyi gözlemci olmanız çok önemli. Dışınızda gelişiyor gibi görünen birtakım olaylar, şimdiden devreye girmenizi gerektiriyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bazen hayatı hafife alıyorsunuz. Etrafınızdakiler bir anda anlamlarını yitirebiliyorlar, insanları yok sayabiliyorsunuz. Sizi çok ilgilendiren bir gelişme, örümcek ağı gibi çevrenizi örüyor. Bugünlerde antenleriniz tümüyle açık olmalı. Yapmayı düşündüğünüz muziplikler yanlış anlamalara yol açabilir, dikkatli olmalısınız.

8 Temmuz 2018, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler Saat 06:52 Ay-Mars görünümü, ilişkide güven arzumuzun işaretçisidir. Baskı kuran, bize saygı duymayan biriyle olamayız. Bireyliğimizi koruma arzumuz bu saatlerde epeyce yoğun. Buna saygı duymayan kişilere tepki gösteririz. Saat 13:40 Ay-Merkür görünümü,ve toplumsal ilişkilerimizde birileriyle anlaşmakta zorlanabiliriz. Kendimize uymayan bir şeye tepki gösterebiliriz. Saat 15:30 Ay-Jüpiter karşıtlığı, ilişkinin huzur ve güvence yönünden doyurucu olması çok önemli. Birbirine karşı aynı hislerle yaklaşan çiftler için bu görünüm olumludur. Tam tersi davranan kişiler için bir yol ayrımını işaret ediyor. Saat 17:42 Güneş-Neptün görünümü, uzaklarda bulunan ailemiz, sevdiklerimiz, değerli bulduğumuz, korumaya çalıştığımız her şeye duyulan özlemin, hassasiyetin işaretçisidir. Hayallerimizde mutlu bir dünya, problemden uzak bir ilişki, dünyayı güzellikleriyle kucaklama arzumuz bir hayli yükseliyor. Saat 20:47 Ay-Neptün görünümü, ciddi niyetli veyahut arkadaşlık anlamındaki beraberlikler açısından hoş bir yansımadır. İnsan bir yandan aşka tutsaktır diğer yandan sağlam ve uzun vadeli olanı arzu eder. Güvende olmak, sevilmek arzusu duyar. Saat 21:01 Ay-Güneş görünümü, huzurlu bir ilişki ve size kıymet veren insanlarla olan bağınızı güçlendiricidir. Keyifli bir Pazar günü geçirmeniz dileğimle,

8 Temmuz 2018, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Değişken ruh halin bugün seni biraz zorlayabilir. Uzun zamandır işten memnun olmadığını düşünebilir, farklı arayışlar içine girebilirsin. Bununla birlikte bir süredir taşınma fikrinle ilgili harekete geçmek isteyebilir, yaşam alanını toparlamaya başlayabilirsin. İlişkisi olan ya da evli bir Akrep burcuysan değer verdiğin kişinin yapacağı sürprizle duygusallaşabilirsin. Farklı arkadaş gruplarınla gün içerisinde plan yapabilir, kendini bir yerden başka bir yere koştururken yakalayabilirsin. Günün nasıl geçtiğinin farkına bile varamayacaksın!

8 Temmuz 2018, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Özel hayatınızla ilgili partnerinizden alacağınız adımlar sizleri mutlu etmeye yetmeyebilir. Haklı olduğunuzu düşündüğünüz konuda karşı tarafın adım atmasını beklemek şu an için pek doğru bir zamanlama olmayabilir.

8 Temmuz 2018, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Başkalarının düşüncelerine daha duyarlı olduğunuz bir gündesiniz. Tek başına hareket etmek pek kolay olmayabilir.

8 Temmuz 2018, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün finansal konularda zorlanabilirsiniz. Beklediğiniz ödemeler gerçekleşmeyebilir ve evdeki hesap çarşıya uymayabilir birlikte çalıştığınız insanlarla fikir ayrılıkları ve tartışmalar söz konusu olabilir. Maddi konularda yeniden yapılandırmalarda bulunmanız karşılaşabileceğiniz zararlara karşı kendinizi koruma altına almanızı sağlayacaktır. Özel yaşamınızda ise birlikte olduğunuz insanla sorunlarınızı yapıcı bir şekilde değerlendirmeniz birbirinize olan sevginizi arttırarak sizi daha da yakınlaştıracaktır.

8 Temmuz 2018, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Duyarlılığınızı, hassasiyetlerinizi çok uzaklardaki kimselerin hatta yabancıların dahi algıladığı, anladığı bir günde olabilirsiniz. İyilik ve yardımseverlik dolu paylaşımlarınızla dikkatleri üzerinize çekebilirsiniz.

8 Temmuz 2018, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bu Pazar gezmekten, değişik ortamlarda bulunmaktan, seyahat etmekten mutluluk duyabilirsiniz. Sabah saatlerinde daha agresif ve sert etkiler devrede olsa bile, öğleden sonra hayatı daha rahat algılayacaksınız. Özel hayatınızda keyfiniz yüksek.

8 Temmuz 2018, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bir yandanhayatınızda yapmanız gereken atılımları planlarken diğer yandan partnerinizi alıp uzaklara gidip romantizm yaşamak istiyorsunuz. Dinlenmek, iyi vakit geçirmek elbet sizin de hakkınız. Spiritüel ve psişik özelliklerinizi keşfedebilirsiniz. Sevdiğiniz bir kitapla uzun vakit geçirmek sizi dinlendirir.

8 Temmuz 2018, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Başarınızla büyük ilgi çekiyorsunuz. Bunun tadını çıkarın. Gelecekte de önemli projelere imza atacaksınız. Hafta sonlarını evde başbaşa geçirmek, ilişkinizin yoluna girmesini sağlayacak. Yalnızsanız, kabuğunuzdan çıkmalı ve sosyal faaliyetlerde bulunmalısınız.

8 Temmuz 2018, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 21' 02" R
Ay
Balık
07° 25' 57"
Merkür
Koç
18° 21' 09"
Venüs
Boğa
04° 42' 48"
Mars
Koç
02° 02' 51"
Jüpiter
Boğa
24° 39' 42"
Satürn
Balık
16° 50' 11"
Uranüs
Boğa
22° 31' 12"
Neptün
Balık
28° 59' 51"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 49' 40"
Lilith
Başak
23° 40' 19"
True Node
Koç
15° 22' 02"
Son Güncelleme : 03/05/2024 10:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>