Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Mayıs 2018, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkiniz adına beslediğiniz korkular çok gerçekçi görünmüyor. Onun sizinle paylaşmak istediği önemli konular var. Bu önemli konuları duymaya yanaşmıyor gibisiniz.

Birarkadaşınıza olan güveniniz gün geçtikçe artacak. Genel olarak çok titiz olmanız, gözünüzden bir şeyin kaçmamasını sağlıyor. Yarın gözünüzden kaçan küçük bir ayrıntıyı fark edebilir, kendinize kızabilirsiniz.

Önümüzdeki günler içinde bir satın alma işi için yolculuğunuz olacak. kendinizi engelleyemediğiniz harcamalara yönelik eleştirilerin önünü kapamayın, bunların size yararı olabilir.

Üstünü örtme eğilimi gösterdiğiniz bazı sorunlarda, kendinizden çok başkalarına karşı iyi niyetler içindesiniz. Ama bir an önce gerçeklerin üstünü açmalısınız. Bu, sizi konuları abartıcı özelliğinizle de tanıştıracak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Belli bir tertip içinde düzenlemeye çalıştığınız yaşamınız, sürdürmeye kararlı gibi göründüğünüz birtakım yalnızlıklardan arınmak istiyor. Bugünlerde iç benliğinizle kuracağınız bağlantılar, harika önsezilerinizin desteğiyle, size gizli kalmış gereksinimlerinizi hatırlatacak. Önemli çıkış noktaları belirleyip açmazlarınızın üzerine gidebilirsiniz.

9 Mayıs 2018, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler Çarşamba gününe, saat 03:39 Güneş-Jüpiter karşıtlık etkisinde adım atıyoruz. İlişki tercihinde bulunurken maddi-manevi açıdan güvenceyi merkez alacağız. devam eden beraberliklerde bu görünüm, karşılıklı güven arzusunun maddi-manevi yönden gözden geçirilmesini sağlar. İster istemez para olgusu öne çıkar. Kaliteli yaşamı, güvenceyi sunan kişiyi isteriz. Eğer maddi yönden problemler varsa, endişeli oluruz. Hukuki açıdan da etkili bu görünüm,ortaklığındaki sorunları çözmek için verilen mücadelenin göstergesidir. Nafaka davalarında eşler arasındaki anlaşma maddi-manevi açıdan güvenceye dayalı olarak konuşulur. Kontratlı işlerde her madde hukuka uygun şekilde düzenlenir. Huzur ve emniyet duygusu bilhassa kıymetlidir. Aşırı kaçmadan, kibirli olmadan, belli kurallar çerçevesinde ilişkilerimizi ele almak, uzun vadeli düşünmek yararlıdır. Saat 06:10 Ay-Balık burcunda ilerleyecek. Sevgi, şefkat ve empatinin yükselişini sağlıyor. Sizin gibi tutkulu kişiler için bu enerji, her şeyin güzel olacağına dair inancı besliyor. Balık burcunda ilerleyecek Ay, her zaman olduğu gibi, bizi bir anne şefkatiyle sarıp sarmalar. Saat 23:22 Ay-Satürn görünümü, önemli konularda karar vermemizi sağlıyor. Çevremizle bağımızı güçlendiriyor. Bize yönelen güzel yaklaşımların işaretçisi oluyor. Bu saatlerde huzurluyuz ve isteklerimizi elde edebilecek güce sahibiz. Arzu ettiğiniz her şey sizinle olsun. Güzel bir gün geçirmeniz dileğimle,

9 Mayıs 2018, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hayatı doludizgin yaşayan kişileri görmeye ihtiyacın var. Duyacağın hikayeler motive olmanı sağlayacak.

9 Mayıs 2018, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün yakın çevrenizle kuracağınız iletişimsel konularda aktif bir rol üstlenecek ve ikna gücünüzle birçok sorunlu durumun üstesinden gelmeyi başarabileceksiniz. Çalışma ortamında ise personellerden birininile ilgili sorumsuzluğu üzerine sizin başınız ağrıyabilir. Her ne kadar başkalarına güveniyor olsanız da yine de son kontrolü yapan kişi siz olmalısınız.

9 Mayıs 2018, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İşlerinizde başarılı olmak için alternatif planlar yapmak faydalı olabilir. Uğraştığınız konularda risk alabilirsiniz. Kendinizi ifade edeceğiniz işlere yoğunlaşabilirsiniz. Gün içinde hobilerinize zaman ayırabilirsiniz. İkili ilişkilerinizde yaratıcılığınızı kullanmak isteyebilirsiniz. Çocuklarınıza zaman ayırmak size iyi gelecektir.

9 Mayıs 2018, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Ailenizin ihtiyaçlarını karşılamakla ilgileneceğiniz bir gün sizi bekliyor. Özellikle yaşlı akrabalarınız için ufak tefek tamirat veya alışveriş işleri yapabilirsiniz.

9 Mayıs 2018, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca her söylediğinizi düşünmeli ve size iyi hissettirmeyen, zihninizi karıştıran ortamlarda bulunmamayı tercih etmelisiniz. İş görüşmeleri ve seyahatler edebileceğiniz bugün, ilişkilerinizde daha sakin iletişim benimsemeyi tercih etmelisiniz.

9 Mayıs 2018, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gün içinde sevdiğiniz insanın karşısına çıkacak seçenekler sizi çok mutlu edebilir. Beraber bir işe kalkışabilir, ilişkinizde ne kadar şanslı olduğunuzu görebilirsiniz.

9 Mayıs 2018, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün ikili ilişkilerinizde, sahiplenme, güven ve sadakat konuları öne çıkabilir. Buna bağlı her türlü konu abartılı bir şekilde önünüze düşer. Siz dolduruşa gelmeden sağduyunuzla olayları en yalın haliyle yönetmeyi başarmalısınız. Özgürlük herkes için en önemli kavramlardan biridir. Siz de bu konuda ne tavizkar ne de talepkar olmamalısınız.

9 Mayıs 2018, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çok hafiflemiş hissedeceksiniz kendinizi. Çünkü uzun süredir üzerinde çalıştığınız bir konu lehinize çözüme ulaşacak. Sabrettiniz ve mükafatını görüyorsunuz. Kendinizi kutlayabilirsiniz. Moraliniz, sağlığınız herşeyiniz çok mükemmel. Başarınızı devam ettirebilirseniz.

9 Mayıs 2018, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 24' 47" R
Ay
Koç
23° 33' 13" R
Merkür
Koç
20° 31' 33"
Venüs
Boğa
08° 36' 18"
Mars
Koç
04° 28' 37"
Jüpiter
Boğa
25° 24' 11"
Satürn
Balık
17° 05' 54"
Uranüs
Boğa
22° 42' 08"
Neptün
Balık
29° 05' 17"
Plüton
Kova
02° 06' 03"
Chiron
Koç
21° 00' 07"
Lilith
Başak
24° 01' 21"
True Node
Koç
15° 24' 35"
Son Güncelleme : 06/05/2024 14:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>