Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Şubat 2017, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlgisiz biri olduğunuz söylenemez, ama bu ilginin yeterli gelmediği, daha ilgili olmanız gerektiği oldukça belli. İlişkinizi partneriniz kadar istekli yaşamıyor oluşunuzdaki nedenleri keşfetmelisiniz.

Size daha kısa vadede çözümler gerekiyor. Adım, adım ilerleme yolunu seçmelisiniz. Son aldığınız kararların bazıları biraz hayalci görünüyor, hayata geçirmekte çok zorlanabilirsiniz.

Etkide kalıyor, hatalı seçimler yapıyorsunuz. Küçük birikiminiz fazla hareketli, kıvrak fikirlerle riske girebilir. Çok dış müdahaleli para ilişkiniz bugünlerde sancılı.

Her ortam, her koşul sizin açık sözlülüğünüze katlanamayabilir. Biraz daha mesafeli olmaya özen göstermelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir yakınınızla tartışmalı bir alışveriş içine girebilirsiniz. Bu ilişkide, birtakım yitimleri göze alamayıp uzlaşmadan yana bir tavır izleyeceksiniz. Sevineceğiniz haberleriniz var. Sevinciniz, birkaç kişiyle yaşadığınız probleme çözümler getirebilir. Yakın çevrenizdeki bazı değişim niyetlerini yapay buluyorsunuz. Bu niyetler, sizi yeniden değerlendirmelere götürüyor.

9 Şubat 2017, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler, saat 01:00-12:41 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Ailevi-duygusal-iş ve güvenliğinizi ilgilendiren konularda duyarlı davranabilirsiniz. İlişkilerde sizin için en önemli unsur kendinizi güvende hissetmektir. Vicdanen düşünüp sustuğunuz, katlandığınız ancak hiçbir hayra geçmediğini anladığınız durumlar aklınıza takılır. İç dünyanızda kendinizle, hayatla hesaplaşırsınız. Bazen de bu hesaplaşma sizi bir hayli tedirgin edebilir. Saat 12:41 itibariyle Aslan burcunda seyredecek Ayın enerjisiyle,hayatınıza ve sorumluluklarımıza önem verelim. Kendimize güvenelim. Parasal açıdan güçlü olmanın artık ne kadar önemli olduğunu hepimiz biliyoruz. Bunu bize sağlayabilecek yol ve yöntemler üzerinde duralım. Saat 18:26 Ay-Merkür karşıtlığında dış dünyada fikirlerinizi kabul ettirmenin yolu, yenilikçi düşünmekten geçiyor. Farkınızı ortaya koymalısınız. Sıradan olduğunuz sürece kimsenin dikkatini çekmeniz, dikkate alınmanız mümkün olmaz. Saat 20:20 Ay-Venüs olumlu görünüm etkisi,hayatımız, ailemiz, toplumsal konularda mevcut durumumuzu, ilişkilerimizi gözden geçireceğiz. Bir yanımız oldukça gururlu. Canımızı sıkan bir şey varsa tepkilerimiz de buna uygun tarzda olabilir. Diğer yanımız problem kaldıracak halde değil. Bir an önce çözüm bulmak ve yolumuzu çizmekten yanayız. Günün güzellikleri yolunuzu aydınlatsın. Can-ı gönülden sevgilerimle,

9 Şubat 2017, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Maddi anlamda kazançlı olacağın bir gün olacak! Bir süre önce verdiğin borç paranın geri ödemesini alabilirsin.

9 Şubat 2017, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aşk'ta önemli etkiler ve tanışmalar gündemde ama hızlı bir sonuçlanma da getirebilir temkin! Gündelik yaşamınızda iletişim kurduğunuz kişilerle agresyona dikkat! İlişkilerde doğur kararlar vermek için henüz erken şartların oturmasını beklemelisiniz.

9 Şubat 2017, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızla ilgili sorumlu olduğunuz konuları çözebilirsiniz. Fikirlerinizi üstlerinizle paylaşmak isteyebilirsiniz. Hedeflerinize ulaşmak için kadınlardan destek alabilirsiniz. Gün içinde annenizle ilgili konular gündeme gelebilir. Ticari konularda eksiklerinizi tamamlayabilirsiniz. Duygusal konularda ani değişiklikler sizi etkileyebilir.

9 Şubat 2017, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Manevi yönünüz bir hayli kuvvetli. Sevgi dolu ve şefkatlisiniz. Ancakverenler için bu durum biraz daha ciddiyet kazanmalı. Çalışanlarınız arasında ihanet söz konusu olabilir.

9 Şubat 2017, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Öğleden itibaren Aslan burcuna ilerleyen Ay duygularınızı, coşkunuzu, heyecanınız daha çok göstererek ve dışarıdan görülür şekilde yaşamanızı sağlayabilir. İş hayatınız ve kariyerinizle ilgili konularla ilgilenebilirsiniz.

9 Şubat 2017, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Değişik planların içerisinde olacaksınız. İsteksiz tutumlarınız akşam saatlerinde yoğun olabilir. Aile büyüklerinizle yapacağınız bazı konuşmalar geleceğinizle ilgili endişelerinizi yok edebilir.

9 Şubat 2017, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kariyer alanınızda liderlik gücünüzün yoğunlaşabileceği, dahil olduğunuz çalışma ortamına önderlik edip takdir toplayabileceğiniz bir günde bulunuyorsunuz.Çalışma kalitesini yükseltebilecek ve mesleki ilerlemenize güç katacak etkinlikler düzenlemeniz olasıdır. Kendinize sezgileriniz ve içsel zenginliğinizle ilgili güven konusunda abartıya kaçan yanınız sayesinde sosyal hayatınızda toplum önündeki imajınızı zedeliyor olabilirsiniz. Duygularınızda ve kendinize sezgilerle ilgili aşırıya kaçan güveniniz nedeniyle dengeyi kaçırabilirsiniz.

9 Şubat 2017, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Aşk ilişkinizde birden ortaya çıkan konular sizi yorabileceği gibi sinirlerinizi de yıpratabilir. Kendi duygularınıza kapılamadan mantıkla hareket etmeli, sükunetinizi korumalısınız. Sizi etkin çözüme götürecek tek şey, aklınızı kullanarak yaptığınız hamleler olacaktır.

9 Şubat 2017, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
22° 05' 20" R
Ay
Yengeç
15° 51' 09" R
Merkür
Koç
26° 03' 24"
Venüs
Boğa
15° 49' 47"
Mars
Koç
08° 58' 29"
Jüpiter
Boğa
26° 47' 06"
Satürn
Balık
17° 33' 14"
Uranüs
Boğa
23° 02' 34"
Neptün
Balık
29° 14' 45"
Plüton
Kova
02° 04' 57"
Chiron
Koç
21° 19' 00"
Lilith
Başak
24° 40' 24"
True Node
Koç
14° 59' 58"
Son Güncelleme : 12/05/2024 11:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>