Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Aralık 2018, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşırılıklarınız sizi pek cazip bir sevgili haline getirmiyor. Bu ilişkide sadakat, sizin için her şeyden önemli. Fakat işi abartıp sadakatin takipçisi, denetçisi gibi davranışlar içine girebiliyorsunuz.

Herkes suskun dururken kahramanlık yapmanız gerekmiyor. Bir yetkilinin basiretsizliğinin hepinizin boş yere daha fazla emek harcamanıza yol açması sizi geriyor. Fakat bu konuda yapabileceğiniz fazla bir şey yok.

Borca girmek istemediğiniz için, bir ödemenizin hiç olmazsa bir kısmını erteletmeyi düşüneceksiniz. Parayla alakalı bazı güvensizliklerin, hak edilmiş de olsalar onur kırıcı olduklarını düşünüyorsunuz.

Güvensiz bir imaj, bugünlerde size çok şey kaybettirebilir. Bugün muhtemelen telefonla yapacağınız bir görüşmede çok atak bir insan görüntüsü vermek zorundasınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aile ilişkilerinizi sıcaklaştırma niyetiniz mutluluk yaratacak. Önemli bir konuk bekliyorsunuz, ama konuğunuz gelişini erteleyebilir. Kendinizi sakınmak adına bazı ilişkilere girmekten çekinmeniz, size yalnızlıklar yaşatabiliyor. Çok fazla hoşgörülü davrandığınız bir arkadaş ilişkinizde, arkadaşınızın zaaflarının artmasına neden oluyorsunuz.

1 Aralık 2018, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar 1 Aralık saat:14:12-7 Aralık saat:00:22 tarihleri arasında Merkür-Akrep burcunda gerileyecek. Bu süre içinde eviniz ve ailenizi ilgilendiren konular üzerinde odaklanarak, durumunuzu gözden geçiriniz. Ailenizle aranızda geçmişe dönük yaşanmış problemler, kayıplar, ayrılıklar varsa şimdi onları tekrar bir ele alınız. Bu süre içinde yerleşim yerinizle alakalı bir değişim, satış, kiralama, yatırım tarzında bir adım atmak yerine, her açıdan gözden geçiriniz. , bir projenin ofis veya ev ortamında ele alınması, üzerinde düşünülmesi, analiz edilmesi anlamında yararlıdır. Arkadaşlarınızla birlikte bir ortaklaşa bir ofis açmayı düşünüyorsanız bu tarihler arasında uygulamayınız. Üzerinde analiz yapınız. Geri hareketi maddi konularda da etkilidir. Kazancınızı ev yatırımı şeklinde değerlendirmek, ev satışı, aileden kalma miras ve hisseli paralar, aile işi ve ortak kazançlar, evin restore edilmesi, bir binanın temelinin atılması, bir arazide arama yapılması, kazı çalışmaları gibi paraya dayalı işlerde acele kararlar vermeyiniz. İncelemede bulununuz. Gönlünüzce bir Cumartesi günü geçirmeniz dileğimle,

1 Aralık 2018, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün ruh hali: Huzur buluyorsun! Sık sık eleştiri almak sana uygun değil. Övgü dolu sözler seni besliyor aynen bugün olduğu gibi. Sevgilinden aldığın haberler hafta sonunu dolu dolu geçireceğinizi işaret ediyor. Evli bir Aslan burcuysan, aşırı kıskançlığın hiçbir sonuca varamadığını göreceksin. Hayatında değiştirmek istediğin bazı alışkanlıklar var. Ne istediğini biliyorsun ama ilk etapta etrafındaki insanları yapmak istediklerin konusunda ikna etmen zor oluyor! Fakat bu gün etrafından ihtiyacın olan desteği almaya başlıyorsun. Hayata karşı bakış açına neşe katmayı hedefliyorsun. Bu durum son zamanlarda hiç hissetmediğin huzuru yakalamana neden olabilir.

1 Aralık 2018, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yarım kalmışprojelerinizi tamamlamamanız adına bazı şanslar elde edebilirsiniz. Fırsatları doğru gözlemleyin.

1 Aralık 2018, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Günün ilk yarısında Ay Başak burcunda iken, harcamalarınızı daha dikkatli yapabileceksiniz. Akşam saatlerinde ziyaretler ve artan iletişim var.

1 Aralık 2018, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Dostlarınızla aranızdaki ilişkilerin değiştiğini düşünüparkadaşlarınızın sizi ciddiye almalarını isteyeceksiniz.

1 Aralık 2018, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Maddi konular açısından hareketli bir gün geçirebilirsiniz. Harcama ve alışverişler gündeme gelebilir. Duygusal gelgitler para konularına yansıyabilir. Merkür retrosu sürerken hesabınızı doğru yaptığınızdan emin olun.

1 Aralık 2018, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İlişkilerde gözden geçirmeler, gerginlikler olası. Gün boyu gelip giden huzursuzluk ve yönsüzlük duygusundan arınmak için duygulardan çok zihni öne çıkaran etkinliklere katılın.

1 Aralık 2018, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bazı gelişmelerin umut verici olduğunu anlayacak ve yeni atılımlarda bulunmak için büyük bir istek duyacaksınız. Hanım arkadaş ve akrabalarınızla aranızdaki ilişkiler çok daha sıcak olacak. Sizi destekleyecekler.

1 Aralık 2018, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Önünüzde zorlu günler var. Mutlu olmak için biraz uğraş vermeniz gerekecek. Fakat bu zorlu günleri atlatmak çok uzun sürmeyecek. Aşk size yardımcı olacak. Eğer seviyor ve seviliyorsanız istediğiniz desteği karşınızdaki insandan fazlasıyla göreceksiniz.

1 Aralık 2018, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 41' 31" R
Ay
Oğlak
01° 23' 39"
Merkür
Koç
16° 20' 31"
Venüs
Koç
28° 48' 04"
Mars
Balık
28° 20' 56"
Jüpiter
Boğa
23° 32' 29"
Satürn
Balık
16° 24' 59"
Uranüs
Boğa
22° 14' 44"
Neptün
Balık
28° 51' 12"
Plüton
Kova
02° 05' 59"
Chiron
Koç
20° 33' 28"
Lilith
Başak
23° 08' 23"
True Node
Koç
15° 25' 26"
Son Güncelleme : 28/04/2024 15:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>