Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Ekim 2017, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkinizi çok fazla sorguluyorsunuz. Sevgilinizin kendini size karşı suçlu gibi hissetmesine neden oluyorsunuz. İlişkiniz kötü bir yerlere varırsa sorumlusu siz olacaksınız, dikkat etmeniz gerekiyor.

İşyerinizde en yetkili, en çok tecrübe sahibi sizmişsiniz gibi bir tavır sergiliyorsunuz. Bugün bu davranışınızdan rahatsızlık duyan biri size düşüncesini söylemeye çalışacak, hazımlı olmalı, onu dinlemelisiniz.

Aile bireylerinizin paranızı çoğaltmakla ilgili fikirleri size biraz riskli geliyor. Para konularında fikir almaktan da pek hoşlanmıyorsunuz. Ama yakında bu bireylerden birinin size bir para desteği olacak gibi görünüyor.

Yanlış bir kararı vermek üzeresiniz. Tekrar düşünmelisiniz. Bu karar, size çok yakın genç birinin yurtdışına çıkma isteğine müdahalenizle ilgili görünüyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yapmayı düşündüğünüz şeyler biraz düşsel görünse de, taşıdığınız umut sizi sonuca yaklaştıracak. Sizi çok düşünen, sorun eden birileri bu konuyla ilgili olarak bugün ziyaretinize gelecek. Onlardan alacağınız haberler bir iki hafta düşler kurmanıza neden olacak. Geçen günlerde yaşadığınız canınızı sıkan olay üzerinizdeki etkisini sürdürüyor.

4 Ekim 2017, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar, saat 00:34 Ay-Venüs ve ardından saat 02:36 Ay-Mars karşıtlığı sevgiyi bedelsiz, karşılıksız verecek bir cana ihtiyacımız var. İlişkilerimizde en çok bunu önemseyeceğiz. Diğer yandan, yapılması gereken ödemeler veya parasal işlerimizi de titiz bir şekilde düzenlememiz gerekecek. Saat 10:19-23:40 arasındaki Ay-Boşluk etkisinde, rehavete düşmeden aklı başında hareket etmemiz gerekiyor. Bu zaman dilimi süresince duygularımız kimi zaman kuruntulu kuşkulu kimi zamansa haddinden fazla cömerttir. Harekete geçmekte zorlanan birey, olanı olduğu haliyle kabullenmeye hazır gibidir. Boşluk zamanları özellikle Ay Balık burcunda boşlukta olduğunda tatsız duygulardan kaçmak isteriz. Telefonları duymazlıktan gelmek, biri bir şey sorduğunda kestirmeden cevap vermek bu zaman dilimi içinde fazlaca etkilidir. Saat 23:40 itibariyle etkili Ay-Koç geçişi, kendi doğrularımızı cesur bir şekilde ifade edebiliriz. Güven duygunuz gayet yüksektir. Yapacaklarınızdan eminsinizdir. Tecrübelerinizi hem para kazanmak hem de ilerlemek adına ortaya koymaya hazırsınızdır. Yolunuz ışıklansın daima. Canı gönülden sevgilerimle,

4 Ekim 2017, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Her zaman uzlaşmaktan yana olan biri olarak, etrafındaki insanların ufacık sorunları büyütmesi sabrını zorlayabilir.

4 Ekim 2017, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Gizli değerleri araştırmak ve ortaya çıkartmak için efor harcamanız ruhsal olarak gerginlik yaratabilir.

4 Ekim 2017, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün endişe duyduğunuz konularda daha gergin olabilirsiniz. Finansal konularda temkinli davranmalısınız. Duygusal konularda karar vermekte zorlanabilirsiniz. Gün içinde mücadele verdiğiniz işlerde yıprandığınızı hissedebilirsiniz. Size stres yaratan konular gündeminizi meşgul edebilir. İkili ilişkilerinize önem vermelisiniz.

4 Ekim 2017, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Tüm enerjinizihayatına akıtabilir, istediğiniz hızla çalışabilirsiniz. Kendinize belli bir plan veya program belirleyip bunu takip etmelisiniz.

4 Ekim 2017, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Son derece heyecanlı ve enerjik olacağınız bir gün. Hızla gelişen olaylar sizi harekete geçirecek. Sevdiğinizin ilgisi ve desteği ile kendinizi daha iyi hissedeceksiniz. Çok daha olumlu ve anlayışlı bir tutum içinde bulunabilirsiniz. Arkadaşlarınızla birlikte keyifli organizasyonlar yapabilirsiniz.

4 Ekim 2017, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Harcamalarınız konusunda fazla cömert ve dağınık bir yapı sergileyebilirsiniz. Ailenize karşı güzel jestler içinde olacaksınız. Uzak yolculuklarda tedbirli olmanızda fayda var.

4 Ekim 2017, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Venüs ile Plüton arasındaki etkileşim bugün kazancınızın artmasına aracılık eder. Beklediğiniz toplu bir parayı tahsil edebilirsiniz. Büyük bir yatırıma ya da ortaklığa girebilirsiniz. Sözleşmeler, kontratlar bundan sonraki kariyerinizi derinden etkiler, kurumsal alanlarda eliniz güçlenebilir. Söz sahibi liderlerden destek alabilirsiniz.

4 Ekim 2017, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kibirlisiniz. Kendini üstün görme gibi burcunuzun olumsuz özelliklerini takınma eğiliminde olduğunuz görülüyor. Bu tip davranışlarla takdir edilmekten çok, çevrenizdekilerin nefretini kazanacağınızı hiç unutmayın. Aklınız fikriniz uzun zamandır gerçekleştirmek istediğiniz bir projede.

4 Ekim 2017, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 44' 53" R
Ay
Başak
27° 16' 24"
Merkür
Boğa
03° 13' 21"
Venüs
Boğa
23° 02' 58"
Mars
Koç
13° 27' 01"
Jüpiter
Boğa
28° 10' 11"
Satürn
Balık
17° 57' 56"
Uranüs
Boğa
23° 22' 60"
Neptün
Balık
29° 23' 22"
Plüton
Kova
02° 02' 55"
Chiron
Koç
21° 37' 05"
Lilith
Başak
25° 19' 26"
True Node
Koç
14° 55' 30"
Son Güncelleme : 18/05/2024 07:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>